درخواست برگزاری جام چهارم فیفا14

قرار بود امروز صبح منو اقا میثاق با هم بازی کنیم که اقا میثاق حاضر نشدند و مستقیم رفتیم برا بازی با اقا حامد گل...
نتیجه:
رفت 2 بر 1 باختم
برگشتم 2 بر 2 مساوی شد
در کل بازیه خوبی بود

آخرین ویرایش:
94101442421121038790.jpg
[/URL][/IMG]
حسین که امروز نمیتانست بیاد جدول آپدیت کنه خودم آمدم جدول آپدیت کردم گذاشتم آقا الیاس هم دو روزه که آنلاین نیست که با حسین بازی کنه

94101442421121038790.jpg
[/URL][/IMG]
حسین که امروز نمیتانست بیاد جدول آپدیت کنه خودم آمدم جدول آپدیت کردم گذاشتم آقا الیاس هم دو روزه که آنلاین نیست که با حسین بازی کنه

من فردا بعدازظهر حامد جان در خدمت حسین گل عزیزم هستم و آنلاین میشم اگه داداشمم آن باشه سری بازی رو میزنیم که خدایی نکرده بقیه دوستان هم معطل بازی ما نباشند.

همه بازی قشنگو دوست دارن اما نتت امروز واقعا اذیت کرد اگه دقت میکردی تو سرعت بازیم تعصیر گذاشت اذیت شدیم و نشد بازیه دلچسبی باشه من دکمه میزدم 1ثانیه بعد عمل میکرد سرعت داده پایین بود و در کل بازی خوبی از آب در نیمد.

رفیق سرورای ea جوری طراحی شده که اگه لگی تویه بازی باشه تویه شوت یا پاس تاخیر نمیندازه بلکه بازی استوپ میشه و فقط شما استوپ نمیشی حریف مقابل هم همون طوری میشه که شرایط عادلانه باشه.یعنی اگه با خارجی بازی کنیو لگ داشته باشی اونم به پای اینترنت شما میسوزه(معمولا نت اونا قویه مال ما ذغالی)

رفیق سرورای ea جوری طراحی شده که اگه لگی تویه بازی باشه تویه شوت یا پاس تاخیر نمیندازه بلکه بازی استوپ میشه و فقط شما استوپ نمیشی حریف مقابل هم همون طوری میشه که شرایط عادلانه باشه.یعنی اگه با خارجی بازی کنیو لگ داشته باشی اونم به پای اینترنت شما میسوزه(معمولا نت اونا قویه مال ما ذغالی)
تو 13 یادمه که تاخیر داشت

تو 13 یادمه که تاخیر داشت
البته اون تاخیر تویه pes وجود داره چون اگه لگ داشته باشه پاس رو که میدادی 3 ثانیه بعد توپ میرفت(خیلی رو اعصاب بود)
13 رو من تجربه نکردم(به جزء چند دست با رفقا) ولی همونه که اقا رضا میگه(ولی رضا جان اونم یادمه یه چند دستی که یبا محمد بازی کردم استوپ میشدا):-/

:-?
.
.
.
حواشی جام کم شده چی بگم اتیش زیر خاکستر روشن کنم/:)
ارین مانزو قدرت هدش فکر کنم شده 94-5 یعنی نویرم سانتر بکنه توپو میکنه تو گل:))
حسین کرنری نده سانترم نذار بکنه. ارین هر چی با مانزو بزنی گل منفی برات ثبت می کنیم=))
خودم ناظر بازیت میشم:d

.
.
.
حسین کرنری نده سانترم نذار بکنه. ارین هر چی با مانزو بزنی گل منفی برات ثبت می کنیم=))

ماندو هم روش داره گرفتنش...

- - -ویرایش - - -

حسین هم در مجموع هردو بازی 5-4 برنده شد.خودم هم فعلا بازی رفت تو خانه 3-0 به آقا فرید باختم.

دادا فردا 10 onشو قول میدم بیدار شم..:d|-)

ماندو هم روش داره گرفتنش...

- - -ویرایش - - -

حسین هم در مجموع هردو بازی 5-4 برنده شد.خودم هم فعلا بازی رفت تو خانه 3-0 به آقا فرید باختم.

دادا فردا 10 onشو قول میدم بیدار شم..:d|-)

نمیتانی مثلا 9 بیدار بشی 15 تا 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بعد بگیر بخواب

.
.
.

من کلاتوجام4گل خوردم گذاشتم بقیه ش روارین بزنه!:d
بازی جالبی میشه احتمالا..................................
رضااگه ارین روحذف کنم جایزه چی بهم میدی؟؟؟!!!!:p

بازی من با حامد جان 5-3 شد بزور 10 اینا پا شدم باز اخر بازی لگ گرفت...

نتش بنده خدا بده حامد جان بت گفتم چیکار کنی تو ps3 ردیفش کن با هم بزنیم...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or