یه برنامه میخوام که باهاش قسمت هایی از فیلم های dvd رو که پسوندشون vob است رو جدا و قسمت های دلخواه رو بهم بچسبانم وتبدیل کنم
ممنون میشم اگه کمک کنید!
نیازی به چسبوندن این قسمت ها نیست. شما باید از برنامه هایی استفاده کنی که به Dvd Rippers معروف هستن. مثلا Magic DVD Ripper
www.magicdvdripper.com
http://www.sharewareguide.net/article/Guide/guide:-how-to-split-vob-file-with-the-vob-splitter.htmlکسی نمیخواد یه برنامه ای به ما بده که بشه باهاش قسمتهایی از فیلم هایی با فرمت vob رو جدا کرد؟
کسی نمیخواد یه برنامه ای به ما بده که بشه باهاش قسمتهایی از فیلم هایی با فرمت vob رو جدا کرد؟
از برنامه MPEG4 Direct Maker استفاده کن که همه چیز رو به همه چیز تبدیل میکنه و همه فرمت ها رو پشتیبانی میکنه و میتونی برش تصویری هم داشته باشی. اگه KLite Codec Pack رو هم نصب کنی میتونی طیف وسیعی از انتخاب ها برای فرمت تبدیلی داشته باشی.
برای Cut کردن میتونی از DVD Cutter که رایگان هم هست استفاده کنی:هم اکنون هم منتظر برنامه هستم
اصلا فک کنم همیچین برنامه ای گیر نیاد
ممنون رفیقبرای Cut کردن میتونی از DVD Cutter که رایگان هم هست استفاده کنی:
DVD Cutter 1.3: Free Download
نه من امتحان نکردم ولی تو قابلیت برنامه اون چیزایی که گفتی رو نوشته بود!ممنون رفیق
من ورژن 4.1 رو هم دارم ولی نتونستم
شما تا حالا امتجان کردی؟
اخه میدونی چیه رفیقنه من امتحان نکردم ولی تو قابلیت برنامه اون چیزایی که گفتی رو نوشته بود!