Gamerlast کاربر سایت Aug 8, 2010 #1,276 من آواتار دختـر اینا نمیزارم ... آههه آههه آههه ... نه تو این مایه ها نه ...
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 8, 2010 #1,277 نوشته شده توسط versus: از بازی I Am Alive میشه بزارید ! لطف میکنید ! بیشتر... اگر میزاریش! :d بسازم! وگرنه که خودتم یاد داری بسازی!
نوشته شده توسط versus: از بازی I Am Alive میشه بزارید ! لطف میکنید ! بیشتر... اگر میزاریش! :d بسازم! وگرنه که خودتم یاد داری بسازی!
T T!tan کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,279 اگر میشه چندتا آواتار از نیتن دریک و چندتا امضا از جوکر برایم بگذارید. ممنون
versus کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,280 نوشته شده توسط ECL!PSE: اگر میزاریش! :d بسازم! وگرنه که خودتم یاد داری بسازی! بیشتر... امیر رضا جون تو که این جوری نبوده بساز 100% میزارم !
نوشته شده توسط ECL!PSE: اگر میزاریش! :d بسازم! وگرنه که خودتم یاد داری بسازی! بیشتر... امیر رضا جون تو که این جوری نبوده بساز 100% میزارم !
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,283 نوشته شده توسط versus: امیر رضا جون تو که این جوری نبوده بساز 100% میزارم ! بیشتر... نبودم، نه هستم، نه خواهم بود! >:d< ولی خب هیچ وقت نزاشتی دیگه بعضی وقتا که حوصله ساختن ندارم میسازم، یکی میزارش خستگی از تنم در میاد! :d 3 آواتار، 0 امضا: *اگر باز نشدن رفرش بزنید، اگر باز هم باز نشدن، بگید تا دوباره آپلود کنم*
نوشته شده توسط versus: امیر رضا جون تو که این جوری نبوده بساز 100% میزارم ! بیشتر... نبودم، نه هستم، نه خواهم بود! >:d< ولی خب هیچ وقت نزاشتی دیگه بعضی وقتا که حوصله ساختن ندارم میسازم، یکی میزارش خستگی از تنم در میاد! :d 3 آواتار، 0 امضا: *اگر باز نشدن رفرش بزنید، اگر باز هم باز نشدن، بگید تا دوباره آپلود کنم*
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,284 نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: آواتار و امضا از mafia2 بیشتر... 2 آواتار، 2 امضا: *اگر باز نشدن رفرش بزنید، اگر باز هم باز نشدن، بگید تا دوباره آپلود کنم* امضا: Reactions: dani8gb
نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: آواتار و امضا از mafia2 بیشتر... 2 آواتار، 2 امضا: *اگر باز نشدن رفرش بزنید، اگر باز هم باز نشدن، بگید تا دوباره آپلود کنم* امضا:
versus کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,285 نوشته شده توسط ECL!PSE: نبودم، نه هستم، نه خواهم بود! >:d< ولی خب هیچ وقت نزاشتی دیگه بعضی وقتا که حوصله ساختن ندارم میسازم، یکی میزارش خستگی از تنم در میاد! :d 3 آواتار، 0 امضا: *اگر باز نشدن رفرش بزنید، اگر باز هم باز نشدن، بگید تا دوباره آپلود کنم* بیشتر... خیلی خیلی ممنون !خستگیت در رفت !؟
نوشته شده توسط ECL!PSE: نبودم، نه هستم، نه خواهم بود! >:d< ولی خب هیچ وقت نزاشتی دیگه بعضی وقتا که حوصله ساختن ندارم میسازم، یکی میزارش خستگی از تنم در میاد! :d 3 آواتار، 0 امضا: *اگر باز نشدن رفرش بزنید، اگر باز هم باز نشدن، بگید تا دوباره آپلود کنم* بیشتر... خیلی خیلی ممنون !خستگیت در رفت !؟
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,287 نوشته شده توسط versus: خیلی خیلی ممنون !خستگیت در رفت !؟ بیشتر... این حرفها چیه؟ بیشتر از اینها برام عزیزی >:d<، لازم هم نیست که بزاریش، چون فکر نمی کنم خوشت اومده باشه! :d
نوشته شده توسط versus: خیلی خیلی ممنون !خستگیت در رفت !؟ بیشتر... این حرفها چیه؟ بیشتر از اینها برام عزیزی >:d<، لازم هم نیست که بزاریش، چون فکر نمی کنم خوشت اومده باشه! :d
versus کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,288 نوشته شده توسط ECL!PSE: این حرفها چیه؟ بیشتر از اینها برام عزیزی >:d<، لازم هم نیست که بزاریش، چون فکر نمی کنم خوشت اومده باشه! :d بیشتر... نه بابا اتفاقا خیلی هم خوب هست ! دنبال یه همچین اواتاری بودن راستی اونی که PNG هست ! تصویر کاملش رو داری !؟
نوشته شده توسط ECL!PSE: این حرفها چیه؟ بیشتر از اینها برام عزیزی >:d<، لازم هم نیست که بزاریش، چون فکر نمی کنم خوشت اومده باشه! :d بیشتر... نه بابا اتفاقا خیلی هم خوب هست ! دنبال یه همچین اواتاری بودن راستی اونی که PNG هست ! تصویر کاملش رو داری !؟
Rey Mysterio_619 کاربر سایت Aug 9, 2010 #1,290 سلام. ECL!PSE جان میتونی این رو برام سایز امضا کنی و دورش رو هم خالی کنی(سر و دستش حذف نشه.) بدونه افت کیفیت؟
سلام. ECL!PSE جان میتونی این رو برام سایز امضا کنی و دورش رو هم خالی کنی(سر و دستش حذف نشه.) بدونه افت کیفیت؟