Gamerlast کاربر سایت Aug 5, 2010 #1,261 یه چیزی تو مایه های اون عکس هایی که علـی RPG از iPhone 3Gs زده بود تووووپ بود در مورد اکشن توی اکشن های defaul یه چیزی هست تو مایه های shadow از زیر یه سایه میندازه نه کادری خودم تلاش میکنم ببینم چی گیرم میاد ... بازم ممنون
یه چیزی تو مایه های اون عکس هایی که علـی RPG از iPhone 3Gs زده بود تووووپ بود در مورد اکشن توی اکشن های defaul یه چیزی هست تو مایه های shadow از زیر یه سایه میندازه نه کادری خودم تلاش میکنم ببینم چی گیرم میاد ... بازم ممنون
Bianconeri کاربر سایت Aug 5, 2010 #1,262 دوستان لطف می کنند چند تا آواتار و امضا از یوونتوس برای من بگذارند. خیلی ممنون
Aidin.gh73 کاربر سایت Aug 5, 2010 #1,263 سلام من میخواستم اینو به آواتار تبدیل کنین فقط افکت روش نندازین مرسی
F.A7 کاربر سایت Aug 5, 2010 #1,264 نوشته شده توسط Aidin.gh73: سلام من میخواستم اینو به آواتار تبدیل کنین فقط افکت روش نندازین مرسی بیشتر... http://www.irupload.ir/images/bd6ew2g03jttrwtqy7w4.jpg
نوشته شده توسط Aidin.gh73: سلام من میخواستم اینو به آواتار تبدیل کنین فقط افکت روش نندازین مرسی بیشتر... http://www.irupload.ir/images/bd6ew2g03jttrwtqy7w4.jpg
Aidin.gh73 کاربر سایت Aug 6, 2010 #1,265 نوشته شده توسط F.A7: http://www.irupload.ir/images/bd6ew2g03jttrwtqy7w4.jpg بیشتر... یه سوال داشتم چی جوری حجمشو کم کردین من هر کاری می کردم 27 kb کمتر نمی شد تشکر
نوشته شده توسط F.A7: http://www.irupload.ir/images/bd6ew2g03jttrwtqy7w4.jpg بیشتر... یه سوال داشتم چی جوری حجمشو کم کردین من هر کاری می کردم 27 kb کمتر نمی شد تشکر
SHePArd کاربر سایت Aug 6, 2010 #1,266 نوشته شده توسط Aidin.gh73: یه سوال داشتم چی جوری حجمشو کم کردین من هر کاری می کردم 27 kb کمتر نمی شد تشکر بیشتر... :arrowd::arrowd::arrowd: نوشته شده توسط ECL!PSE: شما با فتو شاپ که کار می کنین، روی گزینه ی File بزنین، بعد Save For Web And Devices بعدش هم میتونین فرمت و حجم عکس رو خودتون تعیین بکنین. :d بیشتر...
نوشته شده توسط Aidin.gh73: یه سوال داشتم چی جوری حجمشو کم کردین من هر کاری می کردم 27 kb کمتر نمی شد تشکر بیشتر... :arrowd::arrowd::arrowd: نوشته شده توسط ECL!PSE: شما با فتو شاپ که کار می کنین، روی گزینه ی File بزنین، بعد Save For Web And Devices بعدش هم میتونین فرمت و حجم عکس رو خودتون تعیین بکنین. :d بیشتر...
B3hDad کاربر سایت Aug 6, 2010 #1,268 نوشته شده توسط versus: میشه از Mafia 2 چند تا اواتار با حال بزارید !؟ بیشتر... شاید چند ماه باشه میای درخواست میدی یکیشم نمیذاری پس چرا زحمت الکی بکشه کسی ؟
نوشته شده توسط versus: میشه از Mafia 2 چند تا اواتار با حال بزارید !؟ بیشتر... شاید چند ماه باشه میای درخواست میدی یکیشم نمیذاری پس چرا زحمت الکی بکشه کسی ؟
Gamerlast کاربر سایت Aug 6, 2010 #1,269 شاید چند ماه باشه میای درخواست میدی یکیشم نمیذاری پس چرا زحمت الکی بکشه کسی ؟ بیشتر... احتمالا" برای روز مبادا نیاز دارند یا کلکسیون میزارن ... بهداد یه آواتار تو مایه های همین آواتار فعلیم میخوام ... سیاه ، قرمز باشه که هلو ...
شاید چند ماه باشه میای درخواست میدی یکیشم نمیذاری پس چرا زحمت الکی بکشه کسی ؟ بیشتر... احتمالا" برای روز مبادا نیاز دارند یا کلکسیون میزارن ... بهداد یه آواتار تو مایه های همین آواتار فعلیم میخوام ... سیاه ، قرمز باشه که هلو ...
Gamerlast کاربر سایت Aug 7, 2010 #1,270 آواتار و امضا تو مایه های همین آواتار فعلیم میخوام ... سیاه ، قرمز باشه که هلو ... :biggrin1: بیشتر... Update ................
آواتار و امضا تو مایه های همین آواتار فعلیم میخوام ... سیاه ، قرمز باشه که هلو ... :biggrin1: بیشتر... Update ................
versus کاربر سایت Aug 7, 2010 #1,272 نوشته شده توسط B3hDad: شاید چند ماه باشه میای درخواست میدی یکیشم نمیذاری پس چرا زحمت الکی بکشه کسی ؟ بیشتر... بابا گیر نده دیگه ! از این به بعد میزارم از اون اواتارم نمیتونم دل بکنم ! حالا میزارم .
نوشته شده توسط B3hDad: شاید چند ماه باشه میای درخواست میدی یکیشم نمیذاری پس چرا زحمت الکی بکشه کسی ؟ بیشتر... بابا گیر نده دیگه ! از این به بعد میزارم از اون اواتارم نمیتونم دل بکنم ! حالا میزارم .
B3hDad کاربر سایت Aug 7, 2010 #1,273 نوشته شده توسط Gamerlast: احتمالا" برای روز مبادا نیاز دارند یا کلکسیون میزارن ... بهداد یه آواتار تو مایه های همین آواتار فعلیم میخوام ... سیاه ، قرمز باشه که هلو ... بیشتر...
نوشته شده توسط Gamerlast: احتمالا" برای روز مبادا نیاز دارند یا کلکسیون میزارن ... بهداد یه آواتار تو مایه های همین آواتار فعلیم میخوام ... سیاه ، قرمز باشه که هلو ... بیشتر...
Inquisitor Righteous Armors Me کاربر سایت Aug 7, 2010 #1,274 ما هم که اواتار درست می کنیم میتونیم درخواست بدیم:dیک اواتار از NOD گروه کین تو کامند اند کانکور و یک امضا ازش درست کنید:d
ما هم که اواتار درست می کنیم میتونیم درخواست بدیم:dیک اواتار از NOD گروه کین تو کامند اند کانکور و یک امضا ازش درست کنید:d