Barcelona FC
کاربر سایت
سلام به همگی ما برگشتیمسلام لطفا یه آواتار از این عکس
دوست عزیز اندازه عکس شما بزرگتر از اندازه آواتار هست توی پست اول اندازه ها ذکر شده میتونی استفاده کنیبفرمایید دوست عزیز
دوستان خیلی ممنون میشم یکی به درخواست بنده رسیدگی کنه ، بیشتر از 17 روز گذشته !سلام
آواتاری از کاراکترهای بازیهای ValvE میخواستم ، ترجیحا لوگوی valve هم توش باشه
ممنون
سلام
آواتاری از کاراکترهای بازیهای ValvE میخواستم ، ترجیحا لوگوی valve هم توش باشه
ممنون
چند تا اواتار از شخصیتsoapدر کال اف دیوتی میخواستم.
هر موقع اماده کردید بهم پ خ بدید.
چندتا اواتار و امضا از Fire Emblem awakening میخواستم اواتار از 2 تاشخصیت های اصلی (Lucina و Robin) و توی امضا هم اسم بازی باشه (یا کلا فقط اسمش باشه) بهتره
ویرایش:
اواتار رو لطفا کی از دوستان از این عکس در بیاره :
میخوام فقط شخصیت سمت راست داخل عکس باشه
یه کادر مشکی خیلی خیلی باریک هم داشته باشه بهتره
ممنون
خودم یدونه درست کردم ولی به نظرم کیفیتش میتونه بالاتر بشه(تا 64 کیلوبایت باشه اشکال نداره)
سلام
:biggrin1: دوباره من با درخواست های خفنم :biggrin1:
یه آواتار از این ( کادر داشته باشه ... هیکل خانوم هم همش افتاده باشه تو آواتار )
یه امضا هم از این ( و گوشه ای از عکس بنویسید ( فونت عربی مثل قرآن این چیزا :biggrin1: ) " ما اوعدک ما غیر " با تشکر :biggrin1: )
یه امضا از Sunset Overdrive لطفا
سلام خسته نباشید ی امضا شیک از ایکس باکس وان میخوام و اواتار با همین موضوع
دوستان خسته نباشید
درخواستم اینه که یه امضا شیک و متحرک از گروه slipknot میخام (اعضای گروه تو امضا باشن) همچنین یه آواتار از Corey Taylor با ماسک! فرض کنید برای خودتون میسازید:d
عجرتون با :-*
سلام.این دو عکس رو بی زحمت برام آواتار کنید.تمام نوشته هام پاک شه لطفا:
+سلام. یک چند تا اواتار متحرک از البرت وسکر بگذارید! در ضمن البرت وسکر رزیدنت اویل 5!
این را برای امضا برای من درست کنید. منتهی روی عکس نوشته بشه the master of survival horror. با رنگ قرمز و یک مقدار هم کشیده باشه فونت نوشتارش!!!
یک آواتار و امضا از بازی Heores of the Storm میشه درست کنین ؟ ممنون
سلام لطفا یه اواتار از این بزارید .ولی اون سباهی پشت زمینشو یه بار پرچم امریکا ،یه بار هم انگلیس بزارید
میشه قسمت آرم اساسین رو توی این عکس درست کنید و بعد اواتارش کنید؟
ممنون
عکس رو الان کامل سفید میبینیدش ولی وقتی سیوش کنید و نگاش کنید اگه دقت کنید میبینید آرم ACU وستشه
اگه ممکنه یه آواتار و یک امضا ی سایز گلد از آس پیک میخوام
در صورت امکان جناب killer 4 ever درست کنن
میخواستم از این 4 عکس برام اواتار و امضاء درست کنید:کادر هم داشته باشه
ترجیحا Killer درست کنه...
لطفا یک امضا از این عکس
http://secretsoundshop.files.wordpress.com/2012/05/metric.png
متشکرم پیشاپیش
بنده از صد درصد فوتوشاپ 1 درصدش رو بلدم که حاصلش همیناست .oh my god کار شما عالی است در طراحی شگفت زده شدم KiLL3R/4/Ev3r
این هم عکس فوق العاده شما :
سپاس !