*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

با قاب و بی قاب زدم :دی :

n9n8bzeupy9mws1s08g3.png
13r15r7xogqlu2nfihk3.png
دستت درد نکنه ولی حجمش زیاده :دی !
27 کلیو ـه باید 18 کیلو باشه :دی ما گلد نداریم :دی

سلام
یه آواتار با کیفیت میخوام از این عکس :arrowd: همونجایی که فقط قرمز شده و مشخصه البته نوشته هاش کلا پاک شده باشن ... حاشیه هم داشته باشه ... کیفیتش بالا باشه ... ممنون ;)
سلام
میشه به این درخواست منم رسیدگی کنید

merc ;)

سلام اگر میشه چندتا آواتار از Phil collins به بنده بدین ، من 6-7 روز پیش درخواست دادم هنوز انجام نشده در خواستم .
Killer 4 ever جان شما هم کار داری مجبور نیستی کارارو قبول کنی بذار بقیه بچه ها انجام بدن. . .

سلام اگر میشه چندتا آواتار از Phil collins به بنده بدین ، من 6-7 روز پیش درخواست دادم هنوز انجام نشده در خواستم .
Killer 4 ever جان شما هم کار داری مجبور نیستی کارارو قبول کنی بذار بقیه بچه ها انجام بدن. . .

بفرما عزیز اگه عکس ها مد نظر نبود ، عکس های درخواستی خودتون رو بدید :

zny9kmj8tf5hns5vzj6x.png
sw8hiif1tec6pulw9d85.png
13azg54b55ac429ejerb.png
uxqtigo1wnvbm95spbwm.png

سلام.
چندتا اواتار و امضا از Fire Emblem awakening میخواستم :) اواتار از 2 تاشخصیت های اصلی (Lucina و Robin) و توی امضا هم اسم بازی باشه (یا کلا فقط اسمش باشه) بهتره :)
ویرایش:
اواتار رو لطفا کی از دوستان از این عکس در بیاره :
میخوام فقط شخصیت سمت راست داخل عکس باشه :)
یه کادر مشکی خیلی خیلی باریک هم داشته باشه بهتره
ممنون

خودم یدونه درست کردم ولی به نظرم کیفیتش میتونه بالاتر بشه(تا 64 کیلوبایت باشه اشکال نداره)

آخرین ویرایش:
سلام :دی دوباره من با درخواست های خفنم :دی

یه آواتار از این ( کادر داشته باشه ... هیکل خانوم هم همش افتاده باشه تو آواتار )

IMG_0137.jpg

یه امضا هم از این ( و گوشه ای از عکس بنویسید ( فونت عربی مثل قرآن این چیزا :دی ) " ما اوعدک ما غیر " با تشکر :دی )

Nancy-Ajram-Ma-Aw-edak-Ma-Gheer-Official-Vide96.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or