Rey Mysterio_619 کاربر سایت Jun 17, 2010 #962 سلام. Mʊrti جان شما که طرفدار آرژانتین هستی حداقل این درخواست من رو بزار الان 3 روزه دارم میگم و اصلا کسی جوابی نمیده. سلام. از چهره ی جدید مارادونا با کت و شلوار توی بازی اونروز یه چندتا آواتار میدید. یه چندتا امضا هم از زمانه قدیمه مارادونا. بیشتر... ممنون. آخرین ویرایش: Jun 17, 2010
سلام. Mʊrti جان شما که طرفدار آرژانتین هستی حداقل این درخواست من رو بزار الان 3 روزه دارم میگم و اصلا کسی جوابی نمیده. سلام. از چهره ی جدید مارادونا با کت و شلوار توی بازی اونروز یه چندتا آواتار میدید. یه چندتا امضا هم از زمانه قدیمه مارادونا. بیشتر... ممنون.
M MOrteza_DJmix کاربر سایت Jun 17, 2010 #963 اینو به صورت اواتار در بیارین Spoiler http://rapidz.ir/images/9uermsj8owwb20ea0kd.jpg اینو هم امضا Spoiler http://rapidz.ir/images/9ss3e3vf9fh1tvdzn13.jpg
اینو به صورت اواتار در بیارین Spoiler http://rapidz.ir/images/9uermsj8owwb20ea0kd.jpg اینو هم امضا Spoiler http://rapidz.ir/images/9ss3e3vf9fh1tvdzn13.jpg
The Punisher کاربر سایت Jun 17, 2010 #965 نوشته شده توسط Mʊrti: بیشتر... من نوشته مقدس Killzone 3 رو بردارم، این رو بزارم؟ نمیشه کنار هم گذاشت؟
نوشته شده توسط Mʊrti: بیشتر... من نوشته مقدس Killzone 3 رو بردارم، این رو بزارم؟ نمیشه کنار هم گذاشت؟
Morteza Temptation Resisted گرافیست سایت Jun 17, 2010 #966 نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام. Mʊrti جان شما که طرفدار آرژانتین هستی حداقل این درخواست من رو بزار الان 3 روزه دارم میگم و اصلا کسی جوابی نمیده. ممنون. بیشتر... سلام تُپُل جان! چشم...یکم وقت بده. ویرایش : با ریش و پشمش؟ نوشته شده توسط The Punisher: من نوشته مقدس Killzone 3 رو بردارم، این رو بزارم؟ نمیشه کنار هم گذاشت؟ بیشتر... شما میتونی نابودش کنی! آخرین ویرایش: Jun 17, 2010
نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام. Mʊrti جان شما که طرفدار آرژانتین هستی حداقل این درخواست من رو بزار الان 3 روزه دارم میگم و اصلا کسی جوابی نمیده. ممنون. بیشتر... سلام تُپُل جان! چشم...یکم وقت بده. ویرایش : با ریش و پشمش؟ نوشته شده توسط The Punisher: من نوشته مقدس Killzone 3 رو بردارم، این رو بزارم؟ نمیشه کنار هم گذاشت؟ بیشتر... شما میتونی نابودش کنی!
Apóllōn کاربر سایت Jun 17, 2010 #967 نوشته شده توسط ArAsH_hidden: از raiden میشه بذارید؟!TNX بیشتر... من بیچارم واقعا ممنون میشم..!!!:d
Rey Mysterio_619 کاربر سایت Jun 17, 2010 #968 سلام تُپُل جان! چشم...یکم وقت بده. ویرایش : با ریش و پشمش؟ :biggrin1: بیشتر... ممنون. آره دقیقا همون تیپی که اونجا داشت. امضا هم از زمانه قدیمش.
سلام تُپُل جان! چشم...یکم وقت بده. ویرایش : با ریش و پشمش؟ :biggrin1: بیشتر... ممنون. آره دقیقا همون تیپی که اونجا داشت. امضا هم از زمانه قدیمش.
ARMANSTNT کاربر سایت Jun 17, 2010 #969 نوشته شده توسط SAM_FISHER_X: حجم زیری باید کمتر از 18 کیلوبایت باشه برای اواتار این یکی هم برای امضا درست کن 125 در 125 بیشتر... کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟ می تونسیتم کمک کنم ولی شما از کارای بنده خوشتون نمیاد بیشتر... خوب شما برداشتی امضا رو کش اوردی خدایش اون دیگه چه کاری بود اومدی درستش کنی زدی بیشتر خرابش کردی در کل ممنون آخرین ویرایش: Jun 17, 2010
نوشته شده توسط SAM_FISHER_X: حجم زیری باید کمتر از 18 کیلوبایت باشه برای اواتار این یکی هم برای امضا درست کن 125 در 125 بیشتر... کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟ می تونسیتم کمک کنم ولی شما از کارای بنده خوشتون نمیاد بیشتر... خوب شما برداشتی امضا رو کش اوردی خدایش اون دیگه چه کاری بود اومدی درستش کنی زدی بیشتر خرابش کردی در کل ممنون
God_of_game کاربر سایت Jun 17, 2010 #970 نوشته شده توسط ArAsH_hidden: من بیچارم واقعا ممنون میشم..!!!:d بیشتر... دوست من اگه منظورت واسه mgs باشه ، صفحه ی قبل گذاشتم. اگه mk بود اونم باز صفحه ی قبلی بود یه نگاه مینداختی بد نمیشد کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر... می تونسیتم کمک کنم ولی شما از کارای بنده خوشتون نمیاد :d
نوشته شده توسط ArAsH_hidden: من بیچارم واقعا ممنون میشم..!!!:d بیشتر... دوست من اگه منظورت واسه mgs باشه ، صفحه ی قبل گذاشتم. اگه mk بود اونم باز صفحه ی قبلی بود یه نگاه مینداختی بد نمیشد کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر... می تونسیتم کمک کنم ولی شما از کارای بنده خوشتون نمیاد :d
God_of_game کاربر سایت Jun 17, 2010 #971 سلام. ارش جان من شخصا از این بیشتر خوشم اومد 8 آواتار - 0 امضا اینم چیزه جالبیه :d
the dark knight کاربر سایت Jun 17, 2010 #972 و من همچنان لنگ در هوا هستم.... بابا 2 صفحه گذشت یکی جواب ما رو نمیده؟
Trunks کاربر سایت Jun 17, 2010 #973 دوستان هنرمند سریعا آواتار از هیگواین توی بازی امروز بدین . ممنون .
God_of_game کاربر سایت Jun 17, 2010 #974 دوستان من اهل فوتبال نیستم و سردرنمیارم. بهخ اطر همین که سفارشات فوتبال رو درست نمی کنم.