^_GHOST_^ کاربر سایت Jun 16, 2010 #931 سلام علیکم ! :d آقا اون درخواست مافیا صفحه های قبلی ما رو انجام بدید ! :d
God_of_game کاربر سایت Jun 16, 2010 #933 نوشته شده توسط spiderferi: سلام بر بر و بچ زحمت کش بخش امضاپخش کن میگم میتونین اواتار و امضا از Mk 9 بزارین ؟ اگه بیشتر از SUB-ZERO یا Raiden باشه ممنون میشم >:d< بیشتر... اقا من اول فکر کردم Raidenه mgs رو می گی. بعد متوجه شدم که واسه mk رو میگی :d 8 آواتار - 6 امضا Reactions: Daedalus
نوشته شده توسط spiderferi: سلام بر بر و بچ زحمت کش بخش امضاپخش کن میگم میتونین اواتار و امضا از Mk 9 بزارین ؟ اگه بیشتر از SUB-ZERO یا Raiden باشه ممنون میشم >:d< بیشتر... اقا من اول فکر کردم Raidenه mgs رو می گی. بعد متوجه شدم که واسه mk رو میگی :d 8 آواتار - 6 امضا
God_of_game کاربر سایت Jun 16, 2010 #936 دوستام من بدبخت به درخواست کدومتون برسم؟ ژ اگه صبر کنید مال همه رو مزارم!
Daedalus کاربر سایت Jun 16, 2010 #937 نوشته شده توسط God_of_game: اقا من اول فکر کردم Raidenه mgs رو می گی. بعد متوجه شدم که واسه mk رو میگی :d 8 آواتار - 6 امضا بیشتر... اینا قشنگن اما اصولا امضاها به اوتارا نمیان :d تکی بسیار قشنگن چیز میزون تر نداری ؟ :d
نوشته شده توسط God_of_game: اقا من اول فکر کردم Raidenه mgs رو می گی. بعد متوجه شدم که واسه mk رو میگی :d 8 آواتار - 6 امضا بیشتر... اینا قشنگن اما اصولا امضاها به اوتارا نمیان :d تکی بسیار قشنگن چیز میزون تر نداری ؟ :d
God_of_game کاربر سایت Jun 16, 2010 #939 نوشته شده توسط The Punisher: آواتار از Twisted Metal لطفا. بیشتر... دوست من ، نتونستن عکس جالبی پیدا کنم. به خاطر همین کم شدن : 3 آواتار - 0 امضا
نوشته شده توسط The Punisher: آواتار از Twisted Metal لطفا. بیشتر... دوست من ، نتونستن عکس جالبی پیدا کنم. به خاطر همین کم شدن : 3 آواتار - 0 امضا
God_of_game کاربر سایت Jun 16, 2010 #940 اینا قشنگن اما اصولا امضاها به اوتارا نمیان :d تکی بسیار قشنگن چیز میزون تر نداری ؟ :d بیشتر... اگه قضیه هماهمنگیه بهتر از این نمیشه!!! Spoiler دوستان یواش یواش فکر می کنم من رو سر کار گذاشتینا
اینا قشنگن اما اصولا امضاها به اوتارا نمیان :d تکی بسیار قشنگن چیز میزون تر نداری ؟ :d بیشتر... اگه قضیه هماهمنگیه بهتر از این نمیشه!!! Spoiler دوستان یواش یواش فکر می کنم من رو سر کار گذاشتینا
God_of_game کاربر سایت Jun 16, 2010 #941 نوشته شده توسط Ehsan Cliff: اگه ميشه يه چند تا آواتار و امضا از Selena Gomez بزاريد. بیشتر... 5 آواتار - 2 امضا
نوشته شده توسط Ehsan Cliff: اگه ميشه يه چند تا آواتار و امضا از Selena Gomez بزاريد. بیشتر... 5 آواتار - 2 امضا
God_of_game کاربر سایت Jun 16, 2010 #942 نوشته شده توسط ^_GHOST_^: مال من رو هم همینطور گرافیست ! :d بیشتر... 2 آواتار -0 امضا
God_of_game کاربر سایت Jun 16, 2010 #944 نوشته شده توسط SAM_FISHER_X: بی زحمت فقط امضا از gears of war 3 بزارین به همراه لوگو باشه بیشتر... به نظر من که اینا عالین!!! بازم اینارو نگاه کن ، اگه خواستی بهم بگو کجاش لوگو رو بزارم
نوشته شده توسط SAM_FISHER_X: بی زحمت فقط امضا از gears of war 3 بزارین به همراه لوگو باشه بیشتر... به نظر من که اینا عالین!!! بازم اینارو نگاه کن ، اگه خواستی بهم بگو کجاش لوگو رو بزارم
ARMANSTNT کاربر سایت Jun 16, 2010 #945 نوشته شده توسط God_of_game: به نظر من که اینا عالین!!! بازم اینارو نگاه کن ، اگه خواستی بهم بگو کجاش لوگو رو بزارم بیشتر... حال نکردم باحاشون اگه میتونی زیری رو اندازشو درست کن مناسب باشه برای امضا
نوشته شده توسط God_of_game: به نظر من که اینا عالین!!! بازم اینارو نگاه کن ، اگه خواستی بهم بگو کجاش لوگو رو بزارم بیشتر... حال نکردم باحاشون اگه میتونی زیری رو اندازشو درست کن مناسب باشه برای امضا