*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

سلام! آقا دانیال بی زحمت یه امضا از بازی Bayonetta می خوام با این مشخصات!
سمت چپ امضا خود bayonetta باشه، سمت راست هم شخصیت jeanne از همین بازی. وسط امضا هم این عکس باشه! مرسی!

يه اواتار از شخصيت Death در دارك سايدرز 2 بسازيد كه PNG باشه و شخصيت تمام قد فقط از Death باشه و پشتش هم خالي باشه . يه چيزي مثل اين ولي از شخصيت Death :

سلام دوستان من اینو واسه امضام بذارم ولی وقتی می زارمش خیلی کوچوله ه و فقط نصف اون صفحه پایین رو میگیره اگه میشه بهم بگید چی کار کنم یا این که اگه نمیشه یه امضای باحال از دیابلو واسم بذارید ممنون .
79b4864e55e1.jpg

سلام دوستان من اینو واسه امضام بذارم ولی وقتی می زارمش خیلی کوچوله ه و فقط نصف اون صفحه پایین رو میگیره اگه میشه بهم بگید چی کار کنم یا این که اگه نمیشه یه امضای باحال از دیابلو واسم بذارید ممنون .
اصلا اندازش برای امضا مناسب نبود برات درست کردم
44315025263227948307.jpg

يه اواتار از شخصيت Death در دارك سايدرز 2 بسازيد كه PNG باشه و شخصيت تمام قد فقط از Death باشه و پشتش هم خالي باشه . يه چيزي مثل اين ولي از شخصيت Death :

خدمت شما:

19269705735778540998.jpg

86666943508570471977.gif

19549079841673630630.gif

07555352967824555595.png

08355651165657983026.png

اقا من از این اواتاری که درست کردی خیلی خوشم نمیاد خیلی بده می خوام یه تغییراتی شگرف درش ایجاد کنی:
فقط پس زمینشو از سفید به بیرنگ تغیر بدید:dجمله ی بالا رو که خوندی می خواستی خفم کنی دانیال؟;;):d
نه عزیز چرا خفت کنم. حتی اگر حرفت جدی بود نظرت رو گفته بودی که کاملا قابل احترامه
هم با قاب برات میذارم هم بدون قاب

یه چند تا اواتار و امضا با تم ابی اگر میشه لطف کنید.

-

-

-
سلام! آقا دانیال بی زحمت یه امضا از بازی Bayonetta می خوام با این مشخصات!
سمت چپ امضا خود bayonetta باشه، سمت راست هم شخصیت jeanne از همین بازی. وسط امضا هم این عکس باشه! مرسی!
سلام چند تا آواتار و امضا از taylor swift بذارید:دی
کسی میتونه این کادر سفیده دور پروفایلمو درست کنه ؟
اینم عکس اصلی :

-
من آخر هر پستم خواهش میکنم که بعد از اینکه درخواست دادید از ارسال پست هایی مثل "پ چی شد" ، "درخواست من کجاست" و ..... خودداری کنید
یا برای تشکر از لایک استفاده کنید و پست ارسال نکنید
اما تو هر صفحه حداقل یکی دو پست با این شرایط داره ارسال میشه
من نمیخوام پست ها رو گزارش کنم چون دوست ندارم کسی بخاطر اسپم دادن اخطار بگیره
پس لطفا رعایت کنید

آخرین ویرایش:
سلام. چند تا امضا از top gear میخوام . هر 3 نفرشون(جیمز می.جرمی.ریچارد)توش باشن . لوگوی تاپ گیر هم وسط باشه بزرگ.کیفیت عکس هم بالا باشه.ایستاده باشن.(اسم شبکه سازندش هم توش نباشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or