*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

آواتار های ایدا وانگ

سلام به همه ی دوستانی که در این تایپیک هستند

ببخشید من دیشب هم درخواست دادم از دوستان دیگر که توی این بخش هستند بازم تقاضا می کنم اگر از ایدا وانگ آواتار های خوب

و شیکی دارید بگذارید

بسیار ممنون میشم

سلام به همه ی دوستانی که در این تایپیک هستند

ببخشید من دیشب هم درخواست دادم از دوستان دیگر که توی این بخش هستند بازم تقاضا می کنم اگر از ایدا وانگ آواتار های خوب

و شیکی دارید بگذارید

بسیار ممنون میشم

3 آواتار از عکس هایی که قبلا براتون قرار داده بودم اما قابل استفاده در این انجمن!

45170204226600487469.jpg
75670735082294354690.jpg
27695099091606272625.jpg

اما به درخواست خودتون 3 آواتار با عکس های جدید از آدا ونگ

99377328555070814461.jpg
30424868791579890307.jpg
86117359818062987125.jpg

آخرین ویرایش:
ممنون ولی اواتارش اصلا اون چیزی که میخواستم نشده....
اگر موقعیت تصویر توی اواتار یکم به بالا و سمت راست بره بهتره.یعنی mw2 معلوم نباشه بیشتر خود مک تاویش معلوم باشه...
امضاش خیلی خوبه ولی اگر لطف کنید نام Emad47 رو مانند همون نوشته MW2 (همون فونت و رنگ) به امضا اضافه کنید عالی میشه.
راستی نمیشه طول امضا بیشتر بشه؟
بازم ببخشید که اینهمه اذیتتون میکنم:)

آخرین ویرایش:
سلام.
یه امضا و آواتار از ماشین بوگاتی ویرون!(اگه سخته درست کردنش که بیخیال ولی اگه می سازید از هرجای ماشین خواستید بسازید.)
جیگر باشه لطفا!:d

ممنون ولی اواتارش اصلا اون چیزی که میخواستم نشده....
اگر موقعیت تصویر توی اواتار یکم به بالا و سمت راست بره بهتره.یعنی mw2 معلوم نباشه بیشتر خود مک تاویش معلوم باشه...
امضاش خیلی خوبه ولی اگر لطف کنید نام Emad47 رو مانند همون نوشته MW2 (همون فونت و رنگ) به امضا اضافه کنید عالی میشه.
راستی نمیشه طول امضا بیشتر بشه؟
بازم ببخشید که اینهمه اذیتتون میکنم:)
تو کادر قبلی چون نگفته بودید کدوم قسمت عکس حذف بشه ، سعی کردم با تمام جزئیات باشه
لطفا اگر عکس میذارید (همون اول موقع درخواست) دقیقا بگید چه قسمتی از عکس حذف بشه و روی بقیه چه متنی تایپ بشه
اینم آواتار و امضاء جدید

آواتار و امضا از نوشته ی حضرت علی(ع) بصورت تحریری که PNG و بدون پس زمینه باشه میخوام.در چندین رنگ میخواستم.فقط واقعا زیبا باشه.
دوست من
استفاده از تصاویر مذهبی برای آواتار و امضاء مجاز نیست
سلام.
یه امضا و آواتار از ماشین بوگاتی ویرون!(اگه سخته درست کردنش که بیخیال ولی اگه می سازید از هرجای ماشین خواستید بسازید.)
جیگر باشه لطفا!:d

دوستان یه امضا میخوام با خصوصیات پایین اگه میشه درست کنید .
یک عکس دست جمعی باشه از کارکتر های پایین :
کریتوس وسط باشه . شپرد زن پیش فرض نسخه ی سوم و گرالت کنار کریتوس در دوطرفش . بعدش old snake و new dante قرار بگیرن . بعدشم مانکی از ebslaved و بتمن قرار بگیرن .
تمش سفید باشه .

از این لیست بازی هایی که تو امضام هست می خواستم یه امضا درست کنید

1 . مخلوط تصویر

2 . یه مدل هم لوگو های بازی مخلوط باشه ! ...

با تشکر پیشاپیش !

لیست بازی ها

Batlefield Play 4 Free - Batlefield Heroes - War Inc. Battlezone - APB - World Of Tank - Batlefield 2 - Batlefield 3 ( PS3 ) -TrackMania

آخرین ویرایش:
دوستان من چند تا آواتار خوشگل از شخصیت اصلی بازی Sleeping dogs میخواستم و اونهایی که قبلا گذاشته بودید باز نمیشه ! ممنون میشه دوباره بگذارید.

قک کنم 1 هفته از درخواست قبلیم گذشته :|:|

خوب منم یه آواتار و امضاء باحال از بازی حای زیر میخوام!

آقا اگه زحمتی نیست پ.خ کنین کسه دیگه یی استفاده نکنه و الا همین جا بنویسین :|:-s

BF3-CRYSIS3-MAX PAYNE 3-ASSASSIN'S CREED III

:|:d:x:xb-):>;;);):p:p:p

آواتارا تکراری (کسی دیگه یی استفاده نکنه:>) نباشه

دوستان اگه زیادی اورد دادم به بزرگی خودتون ببخشید -( :-s :-s :d ;;) )-

آخرین ویرایش:
دوستان یه امضا میخوام با خصوصیات پایین اگه میشه درست کنید .
یک عکس دست جمعی باشه از کارکتر های پایین :
کریتوس وسط باشه . شپرد زن پیش فرض نسخه ی سوم و گرالت کنار کریتوس در دوطرفش . بعدش old snake و new dante قرار بگیرن . بعدشم مانکی از ebslaved و بتمن قرار بگیرن .
تمش سفید باشه .
از این لیست بازی هایی که تو امضام هست می خواستم یه امضا درست کنید
1 . مخلوط تصویر
2 . یه مدل هم لوگو های بازی مخلوط باشه ! ...
با تشکر پیشاپیش !
لیست بازی ها
Batlefield Play 4 Free - Batlefield Heroes - War Inc. Battlezone - APB - World Of Tank - Batlefield 2 - Batlefield 3 ( PS3 ) -TrackMania

لطفا قبل از درخواست دادن به سایز امضاء توجه کنید
لوگوی این همه بازی رو تو والپیپر به زور میشه جا داد ، چه برسه به امضایی با این سایز

به هر حال از این بهتر نمیشه چیزی آماده کرد

[URL=http://img.online-dl.com/] [/URL]
درود .
چند تا آواتار و امضا از بند " Apocalyptica " میخواستم . :دی
ممنون .
دوستان من چند تا آواتار خوشگل از شخصیت اصلی بازی Sleeping dogs میخواستم و اونهایی که قبلا گذاشته بودید باز نمیشه ! ممنون میشه دوباره بگذارید.
دو جای مختلف براتون آپ کردم و لینک هاش میذارم که اگر هر کدوم باز نشد ، از اون یکی استافده کنید
قک کنم 1 هفته از درخواست قبلیم گذشته :|:|
خوب منم یه آواتار و امضاء باحال از بازی حای زیر میخوام!
آقا اگه زحمتی نیست پ.خ کنین کسه دیگه یی استفاده نکنه و الا همین جا بنویسین :|:-s
BF3-CRYSIS3-MAX PAYNE 3-ASSASSIN'S CREED III
:|:d:x:xb-):>;;);):p:p:p
آواتارا تکراری (کسی دیگه یی استفاده نکنه:>) نباشه
دوستان اگه زیادی اورد دادم به بزرگی خودتون ببخشید -( :-s :-s :d ;;) )-
دوست من
تو هر درخواست فقط از یک موضوع میتونید درخواست بدید
با این حال چند تا براتون فرستادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or