بچه ها آواتار از l.a noir ندارید؟![]()
مطلوب واقع نشد
از فیلماش نباشه بهتره![]()
ممنون از لطفتوناقا دانيال با عرض خسته نباشيد خدمت شما
واقعاً از اين كه ذوق و سليقه ي خودتون رو بي منت هزينه كاربراي اين سايت مي كنين به سهم خودم از شما ممنونم.
من يه اواتارخاص از نيتن دريك مي خواستم (اگر امكان داره از نيم رخ نيتن)
همينطور يه امضا از صورت نيتن هم مي خواستم اندازه امضا هم كوچيك بوداشكالي نداره چون نمي خوام تصوير كش بياد.
چند تا اواتار و امضا از بازی slepping dogs میخوام لطف کنید بزارید تو پ باشه
چون درخواستتون مربوط به تاپیک نمیشد ، بصورت خصوصی براتون فرستادمبا سلام خدمت دوستان
اگر میشه 4-5 لوگوی دانلود برام بزارید
بی زحمت امضا از SC Double agent یا Chaos Theory .
از این یه اواتار می خوام.خودش خوشگله،شما هم خوشگل ترش کنین:d
http://img.bleacherreport.net/img/i...res-129262153_crop_exact.jpg?w=650&h=440&q=75
سلام یه اواتار از forza motorsport 4 میخواستم.
خواهش میکنم دوست منممنون![]()
ربطی به حجم مجاز ندارهحیف شدنمی شه با حجم مجاز بازی سنتر کیفیتش رو بهتر کرد نه؟می گم یه چیزی:dلطفا تا اونجا که بدنش تو تصویره،تو اواتار بذارش.تا کمر می شه فک کنم.
دست شما درد نكنه امضا كه بسيار عالي هست فقط اگر امكان داره نام uncharted3 رو هم توش بنويسين.
خواهش میکنمدست شما درد نكنه امضا كه بسيار عالي هست فقط اگر امكان داره نام uncharted3 رو هم توش بنويسين.
در مورد اواتار هم تصويري كه شما از نيتن انتخاب كردين فكر كنم مال U2 باشه اگر ميشه مثل امضا چهره نيتن توي u3 باشه خيلي بهتره و اگر هم امكان داره اواتار يه چند پرده شفاف تر باشه چون اين اواتار به نظر كدر مياد.
اواتار و امضا باحال از بازی Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier می خواستم ممنون
سلام اگه میشه..
یه اواتار از باب اسفنجی بزارید که ترسناک باشه!:d