*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

بچه ها آواتار از l.a noir ندارید؟>:)
مطلوب واقع نشد :دی
از فیلماش نباشه بهتره :دی
ولی وقتی خواستم بفرستم دیدم پرمیومت تموم شده ، برای همین اونایی رو که دیدی گذاشتم
اینم چند تا دیگه ، هر کدوم رو خواستی بردار

اقا دانيال با عرض خسته نباشيد خدمت شما
واقعاً از اين كه ذوق و سليقه ي خودتون رو بي منت هزينه كاربراي اين سايت مي كنين به سهم خودم از شما ممنونم.
من يه اواتارخاص از نيتن دريك مي خواستم (اگر امكان داره از نيم رخ نيتن)
همينطور يه امضا از صورت نيتن هم مي خواستم اندازه امضا هم كوچيك بوداشكالي نداره چون نمي خوام تصوير كش بياد.
ممنون از لطفتون
اگر خوشتون نیومد بگید، دوباره بسازم
چند تا اواتار و امضا از بازی slepping dogs میخوام لطف کنید بزارید تو پ باشه
با سلام خدمت دوستان
اگر میشه 4-5 لوگوی دانلود برام بزارید
چون درخواستتون مربوط به تاپیک نمیشد ، بصورت خصوصی براتون فرستادم
بی زحمت امضا از SC Double agent یا Chaos Theory .

-

-

آخرین ویرایش:
ممنون:x
خواهش میکنم دوست من :)
همون لایک کافی بود ;)
حیف شد:|نمی شه با حجم مجاز بازی سنتر کیفیتش رو بهتر کرد نه؟می گم یه چیزی:dلطفا تا اونجا که بدنش تو تصویره،تو اواتار بذارش.تا کمر می شه فک کنم.
ربطی به حجم مجاز نداره
کیفیت خود عکس پایینه

[/SPOILER]
دست شما درد نكنه امضا كه بسيار عالي هست فقط اگر امكان داره نام uncharted3 رو هم توش بنويسين.
در مورد اواتار هم تصويري كه شما از نيتن انتخاب كردين فكر كنم مال U2 باشه اگر ميشه مثل امضا چهره نيتن توي u3 باشه خيلي بهتره و اگر هم امكان داره اواتار يه چند پرده شفاف تر باشه چون اين اواتار به نظر كدر مياد.

دست شما درد نكنه امضا كه بسيار عالي هست فقط اگر امكان داره نام uncharted3 رو هم توش بنويسين.
در مورد اواتار هم تصويري كه شما از نيتن انتخاب كردين فكر كنم مال U2 باشه اگر ميشه مثل امضا چهره نيتن توي u3 باشه خيلي بهتره و اگر هم امكان داره اواتار يه چند پرده شفاف تر باشه چون اين اواتار به نظر كدر مياد.
خواهش میکنم
این از امضاء
برای آواتار هم شما نگفتید از چه نسخه ای و از طرفی من عکس نیمرخ از سری جدید نتونستم پیدا کنم ، برای همین از عکس های قدیمی تر استفاده کردم
اینم از سری جدید خدمت شما
اواتار و امضا باحال از بازی Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier می خواستم ممنون
سلام اگه میشه..
یه اواتار از باب اسفنجی بزارید که ترسناک باشه!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or