*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

اونچیزی که می خواستم نشد !
آقا دانیال اون لحضه بود که خوابیده بود بدون لباس و ..
همون رو قالب بریش کن با کیفیت لطفا بعدش PNG شفاف بی زحمت لطف کن بده !
یه سوال هم دارم
چطوری میشه یه عکس متحرک رو Gif میگیری بعدش بری حجم و سایزش رو کوچیک کنی ؟! تو فتوشاپ ... ممنون !
همون عکسی که گفتید بصورت امضاء
اصل بدون زمینه عکس رو هم براتون میفرستم + جواب سوالتون

لطفا سوال و جواب ها رو بصورت خصوصی یا تو تاپیک آموزش ساخت مطرح کنید
ممنون

آقا داینال انقدر خوب بود این امضات می خواستم بگم

یه آواتار هم درست کن

این Homer همین شخصیت عکس بدوم شلوار و لباس زیاد داره اگر بتونی چند تا از خفن هاش رو برام آواتار کنی ممنونت میشم ( PNG هم باشه که واویلا )

یه آواتار هم درست کن

این Homer همین شخصیت عکس بدوم شلوار و لباس زیاد داره اگر بتونی چند تا از خفن هاش رو برام آواتار کنی ممنونت میشم ( PNG هم باشه که واویلا )

سلام اینکار مخالف قوانین تاپیک هست و الان شما 3 تا درخواست پشت سر هم دادی.

یه آواتار هم درست کن

داداش شما عکس رو برام آپلود کن چون اکثر عکس هاش چیزتره!

دانیال جان چند تا امضا متحرک از بازی METRO :LAST LIGHT می خوام . فقط در درست کردنش عجله نکنید و اگر کار واقعا عالی و تکی بود بزنید .
ممنون.

آواتار از Clone Trooper
امضا از Anakin SkyWalker(قبل و بعد از Darth vader شدن.کنار هم باشن دیگه.بعد اگه LightSaber شون روشن باشه هم که دیگه عالی میشه:x)
پ.ن:از درخواست قبلی 6 روز گذشته.حالا خیلی به قوانین پایبندید فردا جواب بدید:دی

سلام
چندتا اواتار از بازي دوتا ميخواستم، اگر امكانش هست : 1: لگو بازي بصورت گيف 2: از هيرو مورفلينگ(MORPHLING) هم اگر تونستين يه اواتار متحرك بسازين!

خيلي ممنون

سلام دوست عزیز
چندتا اواتار و امضا از بازی Resident Evil 6 می خواستم
یه آواتار هم درست کن
دانیال جان چند تا امضا متحرک از بازی METRO :LAST LIGHT می خوام . فقط در درست کردنش عجله نکنید و اگر کار واقعا عالی و تکی بود بزنید .
ممنون.

راستش 5/6 تا برات ساختم که از فایل های جیف بازی استفاده کردم ، اما حجم همه شون به شدت زیاد شد و قابل استفاده نبود
فعلا این خدمتت باشه ، اگر خوشت نیومد بعدا برات یکی دیگه میسازم
آواتار از Clone Trooper
امضا از Anakin SkyWalker(قبل و بعد از Darth vader شدن.کنار هم باشن دیگه.بعد اگه LightSaber شون روشن باشه هم که دیگه عالی میشه:x)
پ.ن:از درخواست قبلی 6 روز گذشته.حالا خیلی به قوانین پایبندید فردا جواب بدید:دی
سلام
چندتا اواتار از بازي دوتا ميخواستم، اگر امكانش هست : 1: لگو بازي بصورت گيف 2: از هيرو مورفلينگ(MORPHLING) هم اگر تونستين يه اواتار متحرك بسازين!
خيلي ممنون
شما کاربر عادی هستید و نمیتونید از آواتار متحرک استفاده کنید
آواتار ساده از این بازی :
یک آواتار و امضای ویژه از بلک لیست می خواستم.ممنون
خودم حال ندارم درست کنم|-)

دانیال جان با عرض پوزش از آواتار و امضایی که برام از سم فیشر ساختی زیاد خوشم نیومد!
اگر ممکنه یه بار دیگه درخواست میدم:اینبار از جان مارستون
یه آواتار و امضا از جان مارستون(خواهشا زیبا و تک باشه)
ممنون

دانیال جان با عرض پوزش از آواتار و امضایی که برام از سم فیشر ساختی زیاد خوشم نیومد!
اگر ممکنه یه بار دیگه درخواست میدم:اینبار از جان مارستون
یه آواتار و امضا از جان مارستون(خواهشا زیبا و تک باشه)
ممنون
مطمئن بودم خوشتون نمیاد.
و همینطور مطمئنم عوض شدن موضوع درخواست، ربطی به آواتار هایی که براتون گذاشتم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or