درود برشما دوست عزیز.مرسی لطفا آواتار های جدید کریس رو هم بزارید
اینم خدمت شما:سلی ! من چند تا آواتار قشنگ میخواستم از Vault boy که مثل آواتار Cat woman که برام درست کردین داخل یک دایره باشه لطفا چند تا امضا هم ازش واسم درست کنید ممنون
*دوست من خودتون این کارو کردید؟؟(پرچم رو درست کردید)؟؟من قبلا برای ایتالیا امضایی رو که میگید ساختم و تو تاپیک یورو قرار دادم
اینم چند تا آواتار از همون پست
ممنون از لطفی که داری
همونطور که قبلا هم گفتم اگر پستی رو لایک کنید ، من میفهمم که دارید روی درخواست ایشون کار میکنید و دیگه جوابی نمیدم
مگر اینکه حالا کیفیت عکس ها پایین باشه یا طرف خودش بخواد که کار دیگه ای قرار بگیره
شاد باشید
سلام*دوست من خودتون این کارو کردید؟؟(پرچم رو درست کردید)؟؟
*اگه اره یه زحمتی واستون دارم ممنون میشم اگه جای ارم یورو فرهور* و *یه نوشته انگلیسی* Persian هم *جای خود نوشته یورو بزارید*
سمت چپ هم پرچم ایران توی شکل کشورش مثل همین به حالتgifفوقالعاده خوق میشه*
حیف که خودم دور این کارا نیسم ولی ممنون میشم اگه کسی میتونه این کارو انجام بده برا امضا
ممنون ولی چیزی که من میخواستم نشداز همون عکسی که واستاده اسلحه دستشه واسم یه آواتار درست کن (تمام هیکلش دیده شه با اسلحه)درود برشما دوست عزیز.
خدمت شما:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینم خدمت شما:![]()
![]()
![]()
![]()
دمت گرم خیلی قشنگن ولی به صورت gif میخوامسلام
من تمام تلاشمو کردم اینجوری شد.اگه بده به بزرگی خودتون ببخشید.
خدمت شما:
![]()
![]()
میخواستم این عکس رو طوری سایزش رو برای سایت تغییر بدید که اصلاً تو ظاهرش اثر نذاره.
![]()
میخواستم این عکس رو طوری درست کنید که بال هاش دراز و عکس هم کمی بزرگ باشه و برای امضا میخواستم.مُتَشَکِر.
من منظورتونو متوجه نمیشم.GIF یعنی چی؟دمت گرم خیلی قشنگن ولی به صورت gif میخوام
بازم ممنون خیلی زحمت کشیدی
اینم آواتارای شما.پیدا کردن عکس برای این امضا یکم سخت بود فقط تونستم اینارو بسازم امید وارم خوشتون بیاد:ممنون ولی چیزی که من میخواستم نشداز همون عکسی که واستاده اسلحه دستشه واسم یه آواتار درست کن (تمام هیکلش دیده شه با اسلحه)
امضا هم اگه میشه یه چیز دیگه درست کن اگه شده توش بنویس( War..War،War never changes )
خیلی ممنون!
بلی بلی اولیه خیلی قشنگه اگه IM رو برداری پرچمشم متحرک بشه عندشه عالی میشهمن منظورتونو متوجه نمیشم.GIF یعنی چی؟
منظورتون متحرکه با با فرمت GIF باشه.(عکس ها با فرمت GIF هستند.)
این خوب شد؟بلی بلی اولیه خیلی قشنگه اگه IM رو برداری پرچمشم متحرک بشه عندشه عالی میشه
رفیق اون پرچم ایتالیا رو ببین اول صفحه اونجوری میخوام حالتی که انگار باد داره میزنه به پرچ نیازی به حرکت پرشین و فرهور نقشه نیستاین خوب شد؟
![]()