*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

امضا و آواتار از دانته جديد.(فقط جديد)
خاص و زيبا باشه.

بچه ها چه جوري مي شه توي فتوشاپ كادر سياه كوچيك كشيد.

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:
امضا و آواتار از دانته جديد.(فقط جديد)
خاص و زيبا باشه.

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

27634938719592811394.jpg
32216509887280033219.jpg

دوستان تاپیک درخواسته.یک عزیزی در خواست می ده،یک عزیز دیگه ای درخواستشون رو جواب می ده.دیگه این پستای اضافی قضیش چیه؟!جز این دوتا دیگه پستی ندین.

بخاطر @};-روی آقا دانیال عکس هارو پاک کردم.چون بی ادبی که بعد از جواب دادن عزیزان دیگر به درخواست ها باز عکس بزاریم از دوستان دیگر تقاضا میشود قبل از قرار دادن پاسخ به درخواست ها صفحه را رفرش کنید تا چنین مشکلاتی رخ ندهد.با تشکر دوست شما Навид

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان:دی
امضاء Euro از ایتالیا می خوام از اینا که پرچم کشور رو با نقشه جغرافیایی و به صورت Gif نشون میده:دی
آواتار ایتالیایی شاخ هم اگر دارید بدید:دی
ممنون

سلام خدمت دوستان:دی
امضاء Euro از ایتالیا می خوام از اینا که پرچم کشور رو با نقشه جغرافیایی و به صورت Gif نشون میده:دی
آواتار ایتالیایی شاخ هم اگر دارید بدید:دی
ممنون
من قبلا برای ایتالیا امضایی رو که میگید ساختم و تو تاپیک یورو قرار دادم

اینم چند تا آواتار از همون پست
بخاطر @};-روی آقا دانیال عکس هارو پاک کردم.چون بی ادبی که بعد از جواب دادن عزیزان دیگر به درخواست ها باز عکس بزاریم از دوستان دیگر تقاضا میشود قبل از قرار دادن پاسخ به درخواست ها صفحه را رفرش کنید تا چنین مشکلاتی رخ ندهد.با تشکر دوست شما Навид
ممنون از لطفی که داری
همونطور که قبلا هم گفتم اگر پستی رو لایک کنید ، من میفهمم که دارید روی درخواست ایشون کار میکنید و دیگه جوابی نمیدم
مگر اینکه حالا کیفیت عکس ها پایین باشه یا طرف خودش بخواد که کار دیگه ای قرار بگیره
شاد باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or