نه نمیخواد . من اونو واسه ی عید نوروز میخواستم منتها الان دیگه دیر شده. من یک چیزه دیگه مد نظرم بود . ولی از زحمتت سپاس گذارم.
نه نمیخواد . من اونو واسه ی عید نوروز میخواستم منتها الان دیگه دیر شده. من یک چیزه دیگه مد نظرم بود . ولی از زحمتت سپاس گذارم.
با سلام خدمت دوستان
میشه دو سه تا آواتار مثل این برام درست کنید فقط اگر میشود از تیم منچستر یونایتد و بارسلونا باشه
![]()
منظورت لباس تیم هست؟درخواست ما هم یادتون نره
آره خوبه اما نمیخوام بازیکن معلوم باشه فقط لباسمنظورت لباس تیم هست؟
من چند تا میذارم اگر چیز دیگه ای میخوای بگو
پ.ن : اگر از لباس این فصل بارسا خواستید هم بگید تا بذارم
خوب آخه عزیز من وقتی خودت چیزی پیدا نکردی چطور انتظار داری بقیه پیدا کنن!
بقیه هم که ماشاا... دیگه شورش رو درآوردن، یه روز درمیون آواتار و امضا میخوان، خوب حداقل بذارین یه هفته بگذره، اینایی که اینجا واستون زحمت میکشن بیکار نیستن، پولی هم بابت کارشون نمیگیرن . . . ! شما توی بازیسنتر عضو شدین که فقط آواتار و امضا عوض کنین؟!
خدمت شماآره خوبه اما نمیخوام بازیکن معلوم باشه فقط لباس
خواهش میکنم.دانیال جان ممنون بابت آواتار
----
دوستان اگه تونستید یه امضای عادی هم از فامیل دور بذارید.
دانیال جان ممنون بابت آواتارچقدر بد اخلاقی!
اولا من هر رو آواتار عوض نکردم چیزیم که میخوامو میگردم اگه پیدا نکنم یا وقت نداشته باشم اینجا میگم
دوما شما اگه سختته میتونی نسازی
سوما من درخواست کردم یکی بسازه نگفتم شما بسازی که گفتم؟
چهارما پول؟مثل اینکه شما اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتیصاحب این تاپیک بخاطر پول اینجا رو درست نکرده
بعدشم این دوستمون برا من گذاشت مثلا شما بیا برا من بگو من که از این کار چیزی بلد نیستم( کار با نرم افزارشو میدونم ولی حرفه ای نیستم حتی تازه کار هم نیستم !!) مثلا بخوام پشت تصویر بی رنگ باشه میام عکسو میذارم یا میگم فلانی ( جمیعا) از فلان عکس فلان حالت رو میخوام
اگه چوبی اسلحه ای پیدا کردم بهت میدم منو حسابی باهاش بزنی مث اینکه دلت خیلی پر بوده
----
دوستان اگه تونستید یه امضای عادی هم از فامیل دور بذارید.
خدمت شما امین جاندانیال جان قربون دستت چند تا آواتار و امضای زیبا از فصل دوم game of thrones میخاستم . مخصوصا از emilia clarke
خدمت شمایک آواتار و یک امضای زیبا و با کیفیت از Far Cry3 میخواستم...
پیشاپیش ممنون
خدمت شمااز uncharted3 چندتا امضا می خواستم
درود بر تو محمد جانبی زحمت اقا دانیال این دو تا رو برام واسه امضا و اوتار درست کن ممنون
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up2/44670277458133299927.bmp
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up2/10032849940771266159.jpg
دانیال جان ممنون
دانیال جان ممنون
ولی چیزی پیدا نیست ممنون میشم جای دیگه اپ کنی