Metropolise
کاربر سایت
درود من یک اواتار و امضا زیبا از بازی evil6 میخوام.با تشکر
ببخشید این قدر زحمتتون میدم شرمنده شدممیشه اواتار از بازی far cry3 بزارید؟امضا هم اگر پیدا کردید اگر نه که هیچی:d شرمنده شدم دوستان
داداش اگه تو صفخه های قبلی رو بگردی پیدا میکنی گذاشتناگه میشه یه چند تا آوتار از spartacus برام درست کنید . ممنمون
داداش شما قوانین تاپیک رو بخون!یه اواتار از گروه بیتلز و یه اواتارو امضای توپ و جدید هم از tom clancy ghost recon fu...، ac iii میخوام و همچنین روشون اسم حسین به صورت اینگلیش بیاد و بره یعنی متحرک.ممنون.
فقط زود بدین بیاد.:d
داداش شما قوانین تاپیک رو بخون!
همونجور که از نام تاپیک مشخصه هست در اینجا هر درخواستی در رابطه با آواتار و امضا دارید مطرح کنید .
هرکس هم بتونه با من کار کنه ممنون میشم .
اطلاعاتی راجع به آواتار و امضا :
* حداکثر سایز آواتار (برای همه) : 140x240
*حداکثر سایز امضا (برای همه ) : 550x125
*حداکثر حجم آواتار (برای کاربران پرمیوم) : 40 کیلوبایت
*حداکثر حجم آواتار (برای مقامات سایت) : 50 کیلوبایت
*حداکثر حجم آواتار (برای کاربر های معمولی، جدید و فعال) : 18 کیلوبایت
*حداکثر حجم (امضا برای همه) : 60 کیلو بایت (امضا برای اعضای جدید قابل استفاده نیست)
*حداکثر حجم آواتار متحرک (gif) (برای کاربران پرمیوم) : 40 کیلوبایت
*حداکثر حجم آواتار متحرک (gif) (برای مقامات سایت) : 50 کیلوبایت
توجه ! :
1-درخواست ها به ترتیب آماده میشوند.
2-بیش از 1 درخواست در یک پست آماده نمیشود ، بیشتر درخواست ندهید !
3-آواتار از انیمه ها، فیلم ها و یا گروه های ناشناخته، ساخته نمیشود (بعلت کمیابی عکس) مگر اینکه مشهور باشند یا خودتان عکسی از آنها بدهید .
4-وقتی شما درخواست امضا یا آواتاری رو میدید لطفا بعدش از آواتار و امضا هایی که برای شما ساخته شده استفاده کنید .
دوستانی که این امضا و آواتار ها رو درست میکنند واقعا زحمت میکشند و برای ساختنشان وقت میگذراند؛ ولی بعضی از دوستان درخواست میدهند و دیگر به این تاپیک سر نمی زنند. امکان داره بعضی از آواتار ها و امضا ها باب میل شما نباشد؛ اما شما میتوانید به راحتی به کسی که برایتان درست کرده بگویید تا اشکالاتش رو رفع کند یا به کسی که وارد تر است بسپارد.
5-آواتار و امضا هایی که با سایز به غیر از BC درخواست شوند ساخته نمی شوند. (برای انجمن های دیگر)
6-لطفاً پشت سرهم درخواست ندهید، لا اقل بگذارید 1 هفته بگذرد!
من نمیتونم و مسعولش نیستم شرمنده من فقط اینو از صفحهی اول copy paste کردم.ممنون دستت درست.پس لطف کنید همون اواتار و امضای توپ از ac iii که همونطور گفتم اسم حسین و... باشه.
کلی گفتم.ممنون.من نمیتونم و مسعولش نیستم شرمنده من فقط اینو از صفحهی اول copy paste کردم.
اینو منم درخواست میکنم1 آواتار خوشگل از ببعی کلاه قرمزی 91 ()
+ امضا از فامیل دور یا حالت عادیش باشه یا وقتی که شونه هاشو میندازه بالا انگار کلش فرو میره تو تنش!