*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

می خوام به روزای قبلم بازگردم ( همون یار قدیمی ) دیگه شاید این آخرین درخواستم باشه ...

یه آواتار + یه آواتار پروفایل ( از شخصیت همیشگی Mr.Line ) یا اصلیش ایتالیاییش میشه La Linea ( صرفا متحرک ) ..

98287250300581861062.gif

همون عکس پروفایل قبلی ات:d

با درود
یه امضا و آواتار خفن از Silent Hill Downpour میخوام!
ممنون
عزیز دفعه قبل تعداد کمی برای شما درست کردم.
برای همین چند تا دیگه برات میذارم.

-

-

-

-

بعضی از امضاء ها سایز هاش کوچیکه که باید به بزرگی خودت ببخشی
می خوام به روزای قبلم بازگردم ( همون یار قدیمی ) دیگه شاید این آخرین درخواستم باشه ...
یه آواتار + یه آواتار پروفایل ( از شخصیت همیشگی Mr.Line ) یا اصلیش ایتالیاییش میشه La Linea ( صرفا متحرک ) ..
با اینکه دوستمون برات گذاشت . اما چون گفتی آخرین درخواستت هست ، منم چند تایی برات درست کردم
برای پروفایل:

-
برای آواتار:

اقا من شونصد دفعه گفتم. چرا کسی واسه ی من یک امضا از عید و نوروز نمیزاره ؟حالا که اینجوری شد اینم اخرین درخاسمنه:dاگه بگم اخرین درخواست منه درس میکنید پس میگم:d

با درود

عزیز دفعه قبل تعداد کمی برای شما درست کردم.
برای همین چند تا دیگه برات میذارم.

-

-

-

-

بعضی از امضاء ها سایز هاش کوچیکه که باید به بزرگی خودت ببخشی

با اینکه دوستمون برات گذاشت . اما چون گفتی آخرین درخواستت هست ، منم چند تایی برات درست کردم
برای پروفایل:

-
برای آواتار:

آقـــــــــــــــا دانیال دمت گرم باز اگر از اینا داری بذار خیلی خیلی خفنه دمت خیلی خوشحالم کردی ممنون ( بهترین کارت بود ) !

اقا من شونصد دفعه گفتم. چرا کسی واسه ی من یک امضا از عید و نوروز نمیزاره ؟حالا که اینجوری شد اینم اخرین درخاسمنه:dاگه بگم اخرین درخواست منه درس میکنید پس میگم:d
درود بر شما
درخواست شما بین پست های دوستان افتاد و من فکر کردم جواب شما داده شده
به هر حال عذر میخوام که دیر شد
خدمت شما
-
a r y a و Mr.Line عزیز
خوشحالم که خوشتون اومد. شاد باشید
-
فقط از دوستان بزرگوار خواهش میکنم وقتی پستی رو نقل قول میکنند ، عکس ها رو پاک کنند تا فقط متن نقل قول بشه.

آقا خواهشا یکی به داد من برسه! :(( من یه هفته پیش ازتون خواستم چند تا امضا و آواتار خفن از Bayonetta بذارید اما کسی جواب نداد. لطفا دوستان به دادم برسید!!! چند تا آواتار و امضای خفن و خوب و با کیفیت از Bayonetta. >:d قربون همه تون!

با درود به دوستان
امضا و اواتار بسیار شیک از نوروز.زیاد شلوغ نباشه فقط.
شیک که نیست
اما سعی کردم ساده باشه
سلام
من چنتا امضا از عمو نو روز میخواستم اگه زحمتی نیست.
ببخش که عکس بهتری پیدا نکردم

-

-

-
آقا خواهشا یکی به داد من برسه! :(( من یه هفته پیش ازتون خواستم چند تا امضا و آواتار خفن از Bayonetta بذارید اما کسی جواب نداد. لطفا دوستان به دادم برسید!!! چند تا آواتار و امضای خفن و خوب و با کیفیت از Bayonetta. >:d قربون همه تون!
خدمت شما
لطفا این رو بصورت آواتار در بیارید
http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2...nor_warfighter_by_hackersparadise-d4s3khb.jpg
خدمت شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or