*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

آقا ممنون . شرمنده یه خرده پر رو هستم ولی می تونی برام یه کاری کنی ؟ نگاه وقتی یه لوپ تموم میشه دوباره شروع میشه الان یه جورایی تو ذوق می زنه . میخوام برام 7 8 تا فریم اول رو بعد فریم آخر از فریم 8 به فریم 7 و همینطور ادامه بدی تا برسی به فریم 1 بزنی قد ِ GIF ـه . دستت درد نکنه اگه این کار رو بکنی دعاخورمون میشی . انشالله بگیره :دی
خواهش برادر ، قابلی نداشت

دیگه حداکثر کاری که از دستم برمیومد این بود :)
ایشالا که مقبول باشه

سلام . دوستان یه آواتار و امضا میخوام از call of duty mw3 . فقط این بار هم میگم . لطفا نام کاربریمو داخلش بنویسین . هر جاش که به نظرتون قشنگه . اگه آواتار قشنگ هم دارین بزارین تا استفاده کنیم .

---------- نوشته در 09:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 AM ارسال شده بود ----------

البته دوستان عکسایی که خواستمو لطفا با کیفیت بزارین . پیشاپیش ممنون

سلام . دوستان یه آواتار و امضا میخوام از call of duty mw3 . فقط این بار هم میگم . لطفا نام کاربریمو داخلش بنویسین . هر جاش که به نظرتون قشنگه . اگه آواتار قشنگ هم دارین بزارین تا استفاده کنیم .

---------- نوشته در 09:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 AM ارسال شده بود ----------

البته دوستان عکسایی که خواستمو لطفا با کیفیت بزارین . پیشاپیش ممنون
اگر سادست ببخش
خوشت نیومد بگو وقت بذارم و بهترش رو بسازم
میشه چند تا اواتار و امضا با کیفیت از بازی SHANK2 بزارید؟؟؟؟؟
خدمت شما

درود به دوستان
یه امضا و آواتار خفن از Silent Hill Downpour میخوام!
ممنون
کارهای ضعیف من رو داشته باشید
تا دوستان بیان خفنش رو هم براتون درست کنند
سلام
یه چند تا اواتار و امضای عالی از Prototype 2 برام درست کنید
خدمت شما
ببخشید ولی من وقتی اواتارو میزارم کیفیت عکس میاد پایین اگه میشه چند تا اواتار دیگه بزارید ممنون :d
ببین اینا خوبه عزیز
یه آواتار ار این برام درست کنین ممنون
خدمت حامد عزیز

می خوام به روزای قبلم بازگردم ( همون یار قدیمی ) دیگه شاید این آخرین درخواستم باشه ...

یه آواتار + یه آواتار پروفایل ( از شخصیت همیشگی Mr.Line ) یا اصلیش ایتالیاییش میشه La Linea ( صرفا متحرک ) ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or