A ARASH-73 کاربر سایت Jul 19, 2011 #3,241 چنتا آواتار png از Big boss و Kratos میخواستم بیشتر... بیشتر و بهتر نبود ؟!؟! :d Reactions: Apóllōn
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 19, 2011 #3,242 میگم اواتار توی این مایه ها است یا همن ezio
.::XIII::. کاربر سایت Jul 19, 2011 #3,243 نوشته شده توسط R43: سلام میگم یه اواتار تک باشه Assassin's Creed: Revelations بیشتر... بفرما
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 19, 2011 #3,245 نوشته شده توسط .::XIII::.: بفرما بیشتر... نه این که همه جا ریخته اولین عکسکی که من از اسساسین داشتم
نوشته شده توسط .::XIII::.: بفرما بیشتر... نه این که همه جا ریخته اولین عکسکی که من از اسساسین داشتم
.::XIII::. کاربر سایت Jul 19, 2011 #3,246 نوشته شده توسط R43: نه این که همه جا ریخته اولین عکسکی که من از اسساسین داشتم بیشتر... اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید:d آخرین ویرایش: Jul 20, 2011 Reactions: SAMUEX
نوشته شده توسط R43: نه این که همه جا ریخته اولین عکسکی که من از اسساسین داشتم بیشتر... اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید:d
H Hamed_SG کاربر سایت Jul 20, 2011 #3,248 سلام.خسته نباشید یک آواتار و امضا تک و بدون سابقه! از شرلوک هولمز میخواستم...هرچه قدر قشنگ تر ممنون تر میشم...
سلام.خسته نباشید یک آواتار و امضا تک و بدون سابقه! از شرلوک هولمز میخواستم...هرچه قدر قشنگ تر ممنون تر میشم...
.::XIII::. کاربر سایت Jul 20, 2011 #3,249 نوشته شده توسط Hamed_SG: سلام.خسته نباشید یک آواتار و امضا تک و بدون سابقه! از شرلوک هولمز میخواستم...هرچه قدر قشنگ تر ممنون تر میشم... بیشتر... خدمت شما.
نوشته شده توسط Hamed_SG: سلام.خسته نباشید یک آواتار و امضا تک و بدون سابقه! از شرلوک هولمز میخواستم...هرچه قدر قشنگ تر ممنون تر میشم... بیشتر... خدمت شما.
Behrooz کاربر سایت Jul 21, 2011 #3,253 .::XIII::. جان اگه میشه یه سری آواتار و امضا از 1 MGS بزاری. تشکر.
.::XIII::. کاربر سایت Jul 21, 2011 #3,254 نوشته شده توسط behrooz: .::XIII::. جان اگه میشه یه سری آواتار و امضا از 1 MGS بزاری. تشکر. بیشتر... بفرما نوشته شده توسط .::XIII::.: اینم دو تای دیگه بیشتر... نوشته شده توسط .::XIII::.: اینم 9 تا اواتار ویژه از Metal Gear برای انان که دوستشان دارید:d Metal Gear بیشتر... Reactions: A.T.HELLBOY and Behrooz
نوشته شده توسط behrooz: .::XIII::. جان اگه میشه یه سری آواتار و امضا از 1 MGS بزاری. تشکر. بیشتر... بفرما نوشته شده توسط .::XIII::.: اینم دو تای دیگه بیشتر... نوشته شده توسط .::XIII::.: اینم 9 تا اواتار ویژه از Metal Gear برای انان که دوستشان دارید:d Metal Gear بیشتر...
Behrooz کاربر سایت Jul 21, 2011 #3,255 تشکر.اما اینا بیشترشون بیگ باس ملعون هستند.:d از 1 Metal Gear Solid بزار.(Solid Snake , Gray Fox) امضا هم بزار. چقدر من پورو ام :d.
تشکر.اما اینا بیشترشون بیگ باس ملعون هستند.:d از 1 Metal Gear Solid بزار.(Solid Snake , Gray Fox) امضا هم بزار. چقدر من پورو ام :d.