.::XIII::. کاربر سایت Jul 17, 2011 #3,211 نوشته شده توسط devil girl: آواتارهای دانته که گذاشتی خیلی قشنگن واقعا مرسی اما من گفتم امضا:d یه آواتار از تریش تو دویل 4 برام بزارین لطفا دراز نشده باشه و کیفیتش هم خوب باشه ،مرسی بیشتر... اینم برای شما Trish DMC Sig
نوشته شده توسط devil girl: آواتارهای دانته که گذاشتی خیلی قشنگن واقعا مرسی اما من گفتم امضا:d یه آواتار از تریش تو دویل 4 برام بزارین لطفا دراز نشده باشه و کیفیتش هم خوب باشه ،مرسی بیشتر... اینم برای شما Trish DMC Sig
Outer Heaven کاربر سایت Jul 17, 2011 #3,212 اوتار و امضا از god of war3 میخواستم.ممنون(زیاد باشن خوبه)
rametzio کاربر سایت Jul 17, 2011 #3,213 ممنون از دوستان عزیز به خاطر آواتار های قشنگشون برای فیفا 12. اگه میشه امضا از فیفا 12 هم بزارید
.::XIII::. کاربر سایت Jul 17, 2011 #3,214 نوشته شده توسط the cursed: اوتار و امضا از god of war3 میخواستم.ممنون(زیاد باشن خوبه) بیشتر... خدمت شما God of War III آخرین ویرایش: Jul 18, 2011
نوشته شده توسط the cursed: اوتار و امضا از god of war3 میخواستم.ممنون(زیاد باشن خوبه) بیشتر... خدمت شما God of War III
.::XIII::. کاربر سایت Jul 17, 2011 #3,215 نوشته شده توسط rametzio: ممنون از دوستان عزیز به خاطر آواتار های قشنگشون برای فیفا 12. اگه میشه امضا از فیفا 12 هم بزارید بیشتر... خدمت شما FIFA 12 Reactions: rametzio
نوشته شده توسط rametzio: ممنون از دوستان عزیز به خاطر آواتار های قشنگشون برای فیفا 12. اگه میشه امضا از فیفا 12 هم بزارید بیشتر... خدمت شما FIFA 12
.:Pouria:. کاربر سایت Jul 18, 2011 #3,216 دوست عزیز .::XIII::. میشه یه آواتار خوشگل از رایدن ( mgs ) لطف کنی ؟ :d
PouяiД Blue is the Colour Gold User Jul 18, 2011 #3,217 سلام . برادر .::XIII::. اگه لطف کنی یه آواتار تو سبک آواتار خودت برا ما هم درس کنی بسیار تشکر میشه
iOs کاربر سایت Jul 18, 2011 #3,218 نوشته شده توسط iOs: یه آواتار بسیاز تک از مارکوس فینکس ... فقط دراز نباشه و مربعی باشه ( 150 در 150 ) .. گوشه هاشم یکم گرد باشه ... ممنون : دی بیشتر... :d
نوشته شده توسط iOs: یه آواتار بسیاز تک از مارکوس فینکس ... فقط دراز نباشه و مربعی باشه ( 150 در 150 ) .. گوشه هاشم یکم گرد باشه ... ممنون : دی بیشتر... :d
Gabit0 کاربر سایت Jul 18, 2011 #3,219 نوشته شده توسط iOs: :d بیشتر... آخرین ویرایش: Jul 18, 2011 Reactions: Oceanic 6
navid_riot کاربر سایت Jul 18, 2011 #3,220 نوشته شده توسط amir-456: کیفیت تیمیزش نبود:d بیشتر... دوست عزیز کیفیت عکس خیلی هم خوب هست فقط افکتی که بهش دادند اینطوری جلوه میده!!!!
نوشته شده توسط amir-456: کیفیت تیمیزش نبود:d بیشتر... دوست عزیز کیفیت عکس خیلی هم خوب هست فقط افکتی که بهش دادند اینطوری جلوه میده!!!!
Sage Naruto کاربر سایت Jul 18, 2011 #3,221 درود ممنون میشم چندتا آواتار و امضا از Linkin Park قرار بدید متحرک هم بزارید ممنون میشم.(بازم میام :d سفارش بدم)
درود ممنون میشم چندتا آواتار و امضا از Linkin Park قرار بدید متحرک هم بزارید ممنون میشم.(بازم میام :d سفارش بدم)
Danitondar کاربر سایت Jul 18, 2011 #3,224 یه Gif برای آواتار میخوام البته کلا نه فقط برای این فروم خنده دار باشه
.::XIII::. کاربر سایت Jul 18, 2011 #3,225 نوشته شده توسط .::Pouria::.: دوست عزیز .::XIII::. میشه یه آواتار خوشگل از رایدن ( mgs ) لطف کنی ؟ :d بیشتر... خدمتت Raiden Reactions: .:Pouria:.
نوشته شده توسط .::Pouria::.: دوست عزیز .::XIII::. میشه یه آواتار خوشگل از رایدن ( mgs ) لطف کنی ؟ :d بیشتر... خدمتت Raiden