863110435 کاربر سایت May 30, 2011 #2,732 اگه ممکنه یه امضا از ارسنال بزارین.(اگه میشه عریض و اگه متحرک باشه که چه بهتر)
hadi sh کاربر سایت May 30, 2011 #2,733 نوشته شده توسط Dante Never Cry: ممنون عالیه فقط اگه بتونید یه ذره بیشتر بکشیدش چون الان انگار له شده حتی اگه لازمه باشه از بقلاش هم یه ذره کمتر کنید تا بتونید تصویر رو بکشید اشکالی نداره فقط کادر دار نشه بیشتر... سلام بفرمایید امیدوارم خوب شده باشه: منم کمی فتوشاپ بلدم میتونم کمک کنم ؟!!! بیشتر... سلام بله حوشحال میشیم به جمع ما بپیوندید. اگه ممکنه یه امضا از ارسنال بزارین.(اگه میشه عریض و اگه متحرک باشه که چه بهتر) بیشتر... آخرین ویرایش: May 30, 2011 Reactions: Mehrdad and Electronic Arts
نوشته شده توسط Dante Never Cry: ممنون عالیه فقط اگه بتونید یه ذره بیشتر بکشیدش چون الان انگار له شده حتی اگه لازمه باشه از بقلاش هم یه ذره کمتر کنید تا بتونید تصویر رو بکشید اشکالی نداره فقط کادر دار نشه بیشتر... سلام بفرمایید امیدوارم خوب شده باشه: منم کمی فتوشاپ بلدم میتونم کمک کنم ؟!!! بیشتر... سلام بله حوشحال میشیم به جمع ما بپیوندید. اگه ممکنه یه امضا از ارسنال بزارین.(اگه میشه عریض و اگه متحرک باشه که چه بهتر) بیشتر...
P Perspective کاربر سایت May 30, 2011 #2,735 دوست عزیز این امضاها و آواتارهایی که درست میکنی حجمش از استاندارد سایت بالاتره
M MOrteza_DJmix کاربر سایت May 30, 2011 #2,736 نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... امضا و آواتار از SlipKnot میخوام
نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... امضا و آواتار از SlipKnot میخوام
Heska کاربر سایت May 30, 2011 #2,737 نوشته شده توسط arashjack: اقای hadi sh لطفا چند تا امضا هم از gears of war 3 بزارید بیشتر... حجم این امضا خیلی خیلی زیاده ولی خیلی باحاله GEOW Spoiler
نوشته شده توسط arashjack: اقای hadi sh لطفا چند تا امضا هم از gears of war 3 بزارید بیشتر... حجم این امضا خیلی خیلی زیاده ولی خیلی باحاله GEOW Spoiler
Heska کاربر سایت May 30, 2011 #2,738 نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... صفحه قبل دوستان برای شما گذاشتند دقت کنید Reactions: MOrteza_DJmix
نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: امضا و آواتار از SlipKnot میخوام بیشتر... صفحه قبل دوستان برای شما گذاشتند دقت کنید
P Perspective کاربر سایت May 30, 2011 #2,740 نوشته شده توسط heska: حجم این امضا خیلی خیلی زیاده ولی خیلی باحاله GEOW Spoiler بیشتر... حجمش کمتر از این هم میشه ولی باز از استاندارد سایت خیلی بیشتر میشه , من خودم قبلا یکی طراحی کرده بودم ولی حجمش نهایتش شد این
نوشته شده توسط heska: حجم این امضا خیلی خیلی زیاده ولی خیلی باحاله GEOW Spoiler بیشتر... حجمش کمتر از این هم میشه ولی باز از استاندارد سایت خیلی بیشتر میشه , من خودم قبلا یکی طراحی کرده بودم ولی حجمش نهایتش شد این
hadi sh کاربر سایت May 31, 2011 #2,742 نوشته شده توسط the cursed: اواتار و امضا از killzone3 میخواستم . ممنون بیشتر... سلام بفرمایید: Spoiler یه عکس زیبا از ناصر خان حجازی برای امضا لطفا! بیشتر... Spoiler L.A NOIRE Spoiler آخرین ویرایش: May 31, 2011
نوشته شده توسط the cursed: اواتار و امضا از killzone3 میخواستم . ممنون بیشتر... سلام بفرمایید: Spoiler یه عکس زیبا از ناصر خان حجازی برای امضا لطفا! بیشتر... Spoiler L.A NOIRE Spoiler
Mehrdad کاربر سایت May 31, 2011 #2,745 نوشته شده توسط shepard: این آواتارم رو اگه میشه PNG کنید:d بیشتر... بفرمایید. Spoiler Reactions: SHePArd