من میخوام عکس بالا رو تو امضا بذارم وقتی تو پنل کاربری میذارم تو امضام قرار نمیگیره ایا حجم و سایز با قوانینی سایت هماهنگ نیست؟
اگه نیست میشه درستش کنید یا اصلا من بلد نیستم امضا قرار بدم اگه میشه اموزش قرار دادن امضا هم بگید
خیلی مهمه جواب بدید ممنون میشم
میخواستم یک برنامه رو معرفی کنم برای اشخاصی که با زیاد بودن حجم عکس ها مشکل دارند مشکلشون رفع شه
کار کردن با این برنامه خیلی راحت
شما به راحتی میتونید حجم عکس ها رو کم کنید ، بدون اینکه کوچکترین تغییری در عکس به وجود بیاد(کیفیت ، رنگ و...) دانلود برنامه
قبلا هم دوستان گفتن ولی من باز هم میگم
عکس شما از نظر حجم و اندازه مشکلی نداره
مراحل زیر رو برید تا بتونی این عکی رو وارد امضاتون کنید:
شما عکستون رو آپلود میکنید بعد گزینه ذخیره امضا رو میزنید
بعد از اینکه صفحه لود شد حالا کنار عکس یک گزینه هست به نام Insert Signature Picture این گزینه رو میزنید دوباره ذخیره امضا
اگر هم کاربر جدید باشید نمیتونید امضا بزارید تا به کاربر معمولی برسید
توو قسمت امضا بعد از اینکه عکس رو با دکمه " Browse " از PC تون پیدا کردید . روی " آپلود " کلیک کنید.
پس از اینکار . بعد از اینکه عکس آپلود شده رو پایین صفحه مشاهده کردید . روی" Insert Signature Picture " کلیک میکنید.
با انجام این کار تگ مخصوص امضا [SIGPIC][/SIGPIC] توو قسمت نوشت افزار شما دیده میشه .
تا اینجای کار مراحل امضا گذاری تمام میشه اگر روی " نمایش امضا " کلیک کنید. و بعد " ذخیره "
.
هر جمله ای که در میان تگ بالا قرار بگیرد . با رول اور کردن ماوس روی امضای شما دیده میشود
مثل امضای من.