PanterGame کاربر سایت Sep 13, 2010 #1,546 اقا اگه میشه یه امضا و اواتار توپ گرافیکی و کم حجم(دورش برداشته باشه)از بازی Gears of War3 واسم بذارید
اقا اگه میشه یه امضا و اواتار توپ گرافیکی و کم حجم(دورش برداشته باشه)از بازی Gears of War3 واسم بذارید
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Sep 13, 2010 #1,547 دو امضا - یک آوتار
AM!R HOS3!N کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,548 خوب صاحب تاپیک اومد>:d< برای شروع چند تا امظای خوف از gow:ghost of sparta بزاره:d
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,549 نوشته شده توسط amir-456: خوب صاحب تاپیک اومد>:d< برای شروع چند تا امظای خوف از gow:ghost of sparta بزاره:d بیشتر... 2 آواتار - 3 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا: Reactions: Darkkahn
نوشته شده توسط amir-456: خوب صاحب تاپیک اومد>:d< برای شروع چند تا امظای خوف از gow:ghost of sparta بزاره:d بیشتر... 2 آواتار - 3 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا:
Ἁlireza کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,550 اینارو مناسب آواتار میکنید + اون پایینی برای امضا ! Spoiler Spoiler
AM!R HOS3!N کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,551 نوشته شده توسط ECL!PSE: 2 آواتار - 3 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا: بیشتر... دمت گرم میشه یه امظا متحرک(gif) از کریتوس بذارید.
نوشته شده توسط ECL!PSE: 2 آواتار - 3 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا: بیشتر... دمت گرم میشه یه امظا متحرک(gif) از کریتوس بذارید.
Augustus Caesar کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,553 با سلام چند تا اواتار از دیوی جونز شخصیت فیلم دزدان دریایی کارائیب می خواستم. فقط ریش هاش هم تو کادر باشه:d
با سلام چند تا اواتار از دیوی جونز شخصیت فیلم دزدان دریایی کارائیب می خواستم. فقط ریش هاش هم تو کادر باشه:d
Molana کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,554 نقل قول: نوشته شده توسط Molana بيشترين سايز عكس بايد 180 در 400 پيكسل و يا 30.0 كيلو بايت باشد لطفا ً آواتار استارکرافت 2 را با این سایز بالا ( هرچی بزرگتر بهتر ) لطف کنید . عکس شخصیت اول بازی باشه همچنین یه امضای قشنگ آقا اینم اگه نمیشه لااقل با همون مشخصات سایز و حجم واسه call of duty : black obs یه آواتار و امضا زحمت بکشید . بچه ها به نظرتون چرا هیشکی حاجت منو اجابت نمی کنه !؟
نقل قول: نوشته شده توسط Molana بيشترين سايز عكس بايد 180 در 400 پيكسل و يا 30.0 كيلو بايت باشد لطفا ً آواتار استارکرافت 2 را با این سایز بالا ( هرچی بزرگتر بهتر ) لطف کنید . عکس شخصیت اول بازی باشه همچنین یه امضای قشنگ آقا اینم اگه نمیشه لااقل با همون مشخصات سایز و حجم واسه call of duty : black obs یه آواتار و امضا زحمت بکشید . بچه ها به نظرتون چرا هیشکی حاجت منو اجابت نمی کنه !؟
T T!tan کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,555 نوشته شده توسط T!tan: آواتار و امضا از 4th Hokage و Kakashi(از شخصیت های انیمه ناروتو هستند.) ممنون بیشتر... لطفا رسیدگی کنید
نوشته شده توسط T!tan: آواتار و امضا از 4th Hokage و Kakashi(از شخصیت های انیمه ناروتو هستند.) ممنون بیشتر... لطفا رسیدگی کنید
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Sep 14, 2010 #1,556 ببخشید میدونم تو تاپیک هست اما پیدا نکردم و وقت 105 صفحه گشتن نداشتم . آواتار از COD: Moderm Warfare 2 و تر جیحا از Ghost
ببخشید میدونم تو تاپیک هست اما پیدا نکردم و وقت 105 صفحه گشتن نداشتم . آواتار از COD: Moderm Warfare 2 و تر جیحا از Ghost
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,558 نوشته شده توسط ™Alireza: اینارو مناسب آواتار میکنید + اون پایینی برای امضا ! بیشتر... 1 آواتار - 1 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا:
نوشته شده توسط ™Alireza: اینارو مناسب آواتار میکنید + اون پایینی برای امضا ! بیشتر... 1 آواتار - 1 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا:
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,559 نوشته شده توسط amir-456: دمت گرم میشه یه امظا متحرک(gif) از کریتوس بذارید. بیشتر... تو کار متحرک نیستم فعلا.
نوشته شده توسط amir-456: دمت گرم میشه یه امظا متحرک(gif) از کریتوس بذارید. بیشتر... تو کار متحرک نیستم فعلا.
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 14, 2010 #1,560 نوشته شده توسط roben: با سلام چند تا اواتار از دیوی جونز شخصیت فیلم دزدان دریایی کارائیب می خواستم. فقط ریش هاش هم تو کادر باشه:d بیشتر... 4 آواتار - 0 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم*
نوشته شده توسط roben: با سلام چند تا اواتار از دیوی جونز شخصیت فیلم دزدان دریایی کارائیب می خواستم. فقط ریش هاش هم تو کادر باشه:d بیشتر... 4 آواتار - 0 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم*