A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Sep 12, 2010 #1,531 منظورتونو نگرفتم ! یعنی چی دو تا امضا برای پست بالایی ؟ بیشتر... یعنی دو تا از کراتوس توی god of war 3 :d
منظورتونو نگرفتم ! یعنی چی دو تا امضا برای پست بالایی ؟ بیشتر... یعنی دو تا از کراتوس توی god of war 3 :d
Noirique کاربر سایت Sep 12, 2010 #1,532 نوشته شده توسط spiderferi: Avatar Plz :d از این یه اواتار میخوام سعی کنین بهترین حالتو کراپ کنین :d بیشتر... خیلی زیبا و خوشتیپه ! آفرین به اون شخصی که این کارکتر رو طراحی کرده . از سه حالت درست کردم ، از هر کدوم رو خوشت اومد بزار . نوشته شده توسط A-L-I: یعنی دو تا از کراتوس توی god of war 3 :d بیشتر... یکی از دوستان درخواست داده بود گذاشتم . Reactions: Apóllōn and Daedalus
نوشته شده توسط spiderferi: Avatar Plz :d از این یه اواتار میخوام سعی کنین بهترین حالتو کراپ کنین :d بیشتر... خیلی زیبا و خوشتیپه ! آفرین به اون شخصی که این کارکتر رو طراحی کرده . از سه حالت درست کردم ، از هر کدوم رو خوشت اومد بزار . نوشته شده توسط A-L-I: یعنی دو تا از کراتوس توی god of war 3 :d بیشتر... یکی از دوستان درخواست داده بود گذاشتم .
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Sep 12, 2010 #1,533 میدونم . میگم دو تا بذار . که یکی من بذارم ، یکی اون .
Noirique کاربر سایت Sep 12, 2010 #1,534 نوشته شده توسط A-L-I: میدونم . میگم دو تا بذار . که یکی من بذارم ، یکی اون . بیشتر... گرفتم خدمت شما :
نوشته شده توسط A-L-I: میدونم . میگم دو تا بذار . که یکی من بذارم ، یکی اون . بیشتر... گرفتم خدمت شما :
F.A7 کاربر سایت Sep 12, 2010 #1,535 بچه ها میشه امضای منو اطرافشو بردارین؟میخام png باشه ، ممنون. نوشته شده توسط c a t a l o n: ممنون عزيز . از اين ميشه امضا درست كرد ؟ : http://www.tothegame.com/res/game/10659/boxshot_uk_large.jpg آه ميخوام از اين باشه حتما .. با تشكر ! بیشتر... بفرمایید ، امیدوارم که خوشت اومده باشه
بچه ها میشه امضای منو اطرافشو بردارین؟میخام png باشه ، ممنون. نوشته شده توسط c a t a l o n: ممنون عزيز . از اين ميشه امضا درست كرد ؟ : http://www.tothegame.com/res/game/10659/boxshot_uk_large.jpg آه ميخوام از اين باشه حتما .. با تشكر ! بیشتر... بفرمایید ، امیدوارم که خوشت اومده باشه
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Sep 13, 2010 #1,537 بچه ها میشه امضای منو اطرافشو بردارین؟میخام png باشه ، ممنون. بیشتر... بفرمایید : Reactions: F.A7
Q Quantic Dream کاربر سایت Sep 13, 2010 #1,538 نوشته شده توسط BESAFA: یه امضا از Dream Theater لطف میکنید ؟ بیشتر... البته هیچکدوم به قشنگی امضای خودت نمیشه:d ولی واسه تنوع خوبه:d: 0 آواتار - 3 امضا
نوشته شده توسط BESAFA: یه امضا از Dream Theater لطف میکنید ؟ بیشتر... البته هیچکدوم به قشنگی امضای خودت نمیشه:d ولی واسه تنوع خوبه:d: 0 آواتار - 3 امضا
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Sep 13, 2010 #1,540 والا من شخصیت چیف رو نمیشناسم ، ولی این رو میگید ؟ Reactions: Noirique
Molana کاربر سایت Sep 13, 2010 #1,542 نوشته شده توسط Molana: بيشترين سايز عكس بايد 180 در 400 پيكسل و يا 30.0 كيلو بايت باشد لطفا ً آواتار استارکرافت 2 را با این سایز بالا ( هرچی بزرگتر بهتر ) لطف کنید . عکس شخصیت اول بازی باشه همچنین یه امضای قشنگ بیشتر... آقا درخواست ما داره خاک می خوره هااااااااا
نوشته شده توسط Molana: بيشترين سايز عكس بايد 180 در 400 پيكسل و يا 30.0 كيلو بايت باشد لطفا ً آواتار استارکرافت 2 را با این سایز بالا ( هرچی بزرگتر بهتر ) لطف کنید . عکس شخصیت اول بازی باشه همچنین یه امضای قشنگ بیشتر... آقا درخواست ما داره خاک می خوره هااااااااا
Noirique کاربر سایت Sep 13, 2010 #1,543 دوستانی که زحمت می کشند و برای دوستان آواتار و امضا میزارند ، لطف کنند و با سایز استاندارد بزارند . آواتار : 140*240 با حد اکثر سایز 18 کیلوبایت . ( 40 کیلوبایت برای اعضای پرمیوم ) امضا : 550*125 با حد اکثر سایز 60 کیلوبایت .
دوستانی که زحمت می کشند و برای دوستان آواتار و امضا میزارند ، لطف کنند و با سایز استاندارد بزارند . آواتار : 140*240 با حد اکثر سایز 18 کیلوبایت . ( 40 کیلوبایت برای اعضای پرمیوم ) امضا : 550*125 با حد اکثر سایز 60 کیلوبایت .
T T!tan کاربر سایت Sep 13, 2010 #1,544 آواتار و امضا از 4th Hokage و Kakashi(از شخصیت های انیمه ناروتو هستند.) ممنون آخرین ویرایش: Sep 14, 2010
Molana کاربر سایت Sep 13, 2010 #1,545 نوشته شده توسط Molana: بيشترين سايز عكس بايد 180 در 400 پيكسل و يا 30.0 كيلو بايت باشد لطفا ً آواتار استارکرافت 2 را با این سایز بالا ( هرچی بزرگتر بهتر ) لطف کنید . عکس شخصیت اول بازی باشه همچنین یه امضای قشنگ بیشتر... آقا اینم اگه نمیشه لااقل با همون مشخصات سایز و حجم واسه call of duty : black obs یه آواتار و امضا زحمت بکشید .
نوشته شده توسط Molana: بيشترين سايز عكس بايد 180 در 400 پيكسل و يا 30.0 كيلو بايت باشد لطفا ً آواتار استارکرافت 2 را با این سایز بالا ( هرچی بزرگتر بهتر ) لطف کنید . عکس شخصیت اول بازی باشه همچنین یه امضای قشنگ بیشتر... آقا اینم اگه نمیشه لااقل با همون مشخصات سایز و حجم واسه call of duty : black obs یه آواتار و امضا زحمت بکشید .