آره توی ایران هم باتوجه به گذشت زمان قیمت رو میارن پایین چون مجبورن به خاطر اینکه همینطوری فروش بازی های اریج کمه و وقتی یه بازی دو سال پیش رو بالای 60-70 تومن بدن دیگه هیچ .من همین رو می خواستم بدونم که تو ایران هم فزوشنده ها با گذشت زمان قیمت رو تغییر میدن یا نه؟
1- من همین آدرس رو که عماد داد دارم که همون توپخونس. اقا دي وي دي كپي كيوب رو توي تهران غير از توپخونه، كجا و با چه قيمتي ميشه گير اورد ؟
2. ماريو پارتي 7 رو كي داره ؟! با 6 چقدر فرق داره ؟
3. واريو رو كي بازي كرده تا حالا ؟
ببین میری توپخونه،طبقه پایین،آخرین مغازه سمتت چپ،فروشگاه فتحی.کلا وارد کننده اونه،ولی حالا اگه چیزی رو تموم کرده باشه،طبقه بالا قبل پله ها،سمت راست هم یه مغازه کوچیکی هست که اونم داره.قیمتشم 3-3.5 هستش.
یه بازی Wario برای GC اومده به اسم Wario World که خیلی سطح پایینه تکرار تمام بازی های قدیمی و جدید ماریو تو سبک پلتفرمره به علاوه ی یه سری الهام گیری تمسخر آمیز از بازی های دیگه البته بازی بیشتر اکشنه تا پلتفرمر . داستانش اینه که واریوی پول دوست یه چیزی (فکر کنم الماس بود یا یه همچین چیزی) رو می دزده اما چون اون چیزی که دزدیده طلم شدس تمام طلا و جواهرات خودش تبدیل به جک و جونور شدن . همه در مورد بازی می گن خیلی آسون بوده اما من می خوام اعتراف کنم که توی بازی به مشکلاتی برخوردم .