آره دو تا پورت مموری کارت GC روی Wii تعبیه شده ولی نخرین چون :یه سوال دیگه:
مموری کارتهای گیم کیوب روی وی می خوره؟
(((((((اخه چون نینتندو گفت دسته های گیم کیوب روی وی کار میده گفتم لابد مموری کارتش هم کار بده)))))))
راست می گی به خدا هیچ بازی Luigi's Mansion نمی شه از همه بازی های Survival Horror ترسناکترهمیگم این بازیهای GC رو سراغ داری از جایی بخریم یا DOWnlaod کنیم آخه وقتی Wii بخریم لازم میشه مخصوصا RE - zero یا مثلا همین Luigi's mansion
نه فقط به خاطر اطلاع خواستم بدونم....آره دو تا پورت مموری کارت GC روی Wii تعبیه شده ولی نخرین چون :
1- دستگاه خودش 512 مگ هارد داره (البته یه بازی مثل Animal Crossing همش رو یه دفعه پر می کنه)
2- رنگهای ضایعی دارن مموریاش البته فکر کنم نقره ایشم موجود باشه اما عمده ی رنگهای موجود زرده
من والا به هیچ دقت نکردم ولی یه حسی بهم می گفت که موسیقی متن عوض شده بعد هم مطمئن شدم که آره یه سری از ترک ها جایگزینی شدننه فقط به خاطر اطلاع خواستم بدونم....
بعد سینا mgs ts رو بازی کردی؟؟به غیر از گرافیک دیگه چه تغییری تو بازی هست؟
این راسته که کاتاسکین های بازی ریل تام نیست؟
و سینا الان re0 چند گیر میاد تو ایران؟
من والا به هیچ دقت نکردم ولی یه حسی بهم می گفت که موسیقی متن عوض شده بعد هم مطمئن شدم که آره یه سری از ترک ها جایگزینی شدن
دمو ها هم آره پری رندر هستن یه جاهایی هم زوایای دوربین فرق داره
مسخره ترین جای بازی هم مبارزه با منتیس بود که باید سه بار دسته رو براش جابجا می کردی
کاگردان بازی هم مثل اینکه کوجیما نبوده
RE0 رو هم نمی دونم
بازم می گم تو این مسائل (بازی های اصل) فقط حسین خدامی می تونه کمک کنه
راستیتش من نمی دونم روی قیمتش تاثیر بزاره یا نه مثلا RE4 رو گرفتم 72 تومنمگه اگه دوتا دیسک باشه قیمت ارجینالش هم فرق داره؟؟
re0 و re4 هرکدوم دوتا دیسک هستن...
تو re remake رو نداری؟
راستیتش من نمی دونم روی قیمتش تاثیر بزاره یا نه مثلا RE4 رو گرفتم 72 تومن
ولی Re0 گرفتم 42 تومن اصولا قیمت بازی ها بستگی به تاریخ عرضشون داره ولی قاعدتا باید تاثیر بزاره چون من بازی زیر 30 تومن هم خریدم Mario Party 6