دایرکس 12 مشکلات xbox one از قبیل رزولوشن و غیره را بر طرف خواهد کرد

hosein me

کاربر سایت

درود

Brad Wardell مدیر شرکت Stardock درTwitterپیامی را ارسال کرد با استفاده از DirectX 12 مشکلات زیادی XBOX ONE مثل رزولوشن حل خواهد شد

Brad Wardell می گوید
اگر به معماری کنسول XBOX ONE درست نگاه کنیم خواهیم دید از 8 هسته اصلی CPU تنها یک هسته در اختیار DirectX 11 است اما در حالت DirectX 12 تمامی 8 هسته می تواند از توانایی های DirectX استفاده کند

بعد از این خبر یکی از کاربران در پاسخ به آقای Wardell گفت در حال حاضر همه هسته های CPU کنسول XBOX ONE همین کار را انجام می دهند اما آقای Wardell گفت شما اشتباه می کنید زیرا مشکل دستگاه در زمینه over headو قسمت های اضافی نیست بلکه در حالت dx11نمی توان از 8 هسته cpuبطور واحد و یکجا استفاده کرد

من فکر می کنم که به وسیله dx12 می توان این مشکل و کمبود را حل کرد و رزولوشن بالاتری و کیفیت بهتری را از طریق این کنسول بنمایش گذاشت
درهفته پیش نیز تعدای از سازندگان اشاره کردن که با استفاده از dx12 قدرت gpuکنسول 50 تا 100درصد افزایش خواهد یافت

به نظر شما dx12می تواند تمامی مشکلات xbox oneرا حل کند ؟

منبع

آخرین ویرایش:
شما هنوز دارین رو‌قدرت و‌درصد و اینا بحث می کنید؟ :d
مایکروسافت رو سیاست اشتباهش که میخواست کینکت رو با کنسول بده مجبور شد برا قیمت از سخت‌افزار کم‌بزاره ! حالا هم تفاوتش اشکار شده! الان هم داره میگه در اینده وضعیت بهتر میشه. اینقدر قضیه رو بزرگ نکنید! البته نباید انتظار زیادی‌ از dx12 داشته باشید.
در ضمن شما وقتی‌ غرق بازی میشی باور کن برات فرقی‌نداره ۷۲۰‌ باشه یا ۱۰۸۰. بهترین کار انتخاب کنسول براساس‌انحصاریاش هست. چون تجریه بازی مورد
علاقتون خیلی ارزشش بیشتره.

این تاپیک ، یه موج عظیمی از پستاش رو باید حتما بایگانی کرد که در زمان افسردگی بشینی بخونیشون مثل چی بخندی :|
جون من هر چی به ذهنتون میرسه نیاین همین طوری ولو کنید تو این تاپیکا :|
خیلی از این پستا از نظر منطقی مشکل داره چه برسه به علمی .

این تاپیک ، یه موج عظیمی از پستاش رو باید حتما بایگانی کرد که در زمان افسردگی بشینی بخونیشون مثل چی بخندی :|
جون من هر چی به ذهنتون میرسه نیاین همین طوری ولو کنید تو این تاپیکا :|
خیلی از این پستا از نظر منطقی مشکل داره چه برسه به علمی .
eeeeeeee
آقا جوو خراب نکن دیگه تازه داریم به بخش فنی مقایسه میرسیم....
اینطور که من فهمیدم PS4 پیکان هست و XBONE+DX12 سمند هردو موتورشون 1600 هست ولی این موتور برای سمند بهتر طراحی شده نه؟

کدوم PC مید اند CPU هشت هسته ای داره؟یا 8 گیگ رم با باس+2000 مگاهرتز؟
عزیزه من مگه پی سی مید اند و های اند به سی پی هشت هسته ایشه؟؟ :دی دنیایه پی سی فرق میکنه چون پردازند هایه وحشتناکی داره که اصلا ای ام دی حساب نمیشه و اینل شاخ و شونه میکشه... لازمه بدونی پردازندهای هشت هسته ایه ای ام دی کاملا متوسط هستند اونم ای پی یو . جدیدا چند مدل داده اونا هم بزور در حد های اند ظاهر شدند...در زابطه با گرافیک که دیگه بهتره حرفی زده نشه ک تا یک سال دیگه از مید اند هم خارج میشن....تنها چیزی ک این بین میمونه اپتیمایزه نه قدرت متوسط...برای بازی ملاک اصلی گرافیک هستش که کاملا در رده متوسط هست و همونطور که گفتم تا یک سال دیگه از رده متوسط هم خارج میشه بماند که الان هم خارج شده... بازار پی سی فرق میکنه پی سی ها بشدت قوی هستن با سخت افزار های غول

آخرین ویرایش:
بزار بگیم ارائه Dx12، همونطور که این آقاهه میگه روی Cpu تاثر داشته باشه.
چطوری با استفاده از Cpu بهتر، میتونید رزولیشن بیشتری ارائه بدین که رندرش در GPU هست؟ یا سوال بهتر، چطوری یک Cpu بهتر میتونه باعث کارایی بهتر Gpu بشه؟
اگر Dx12 کارایی Xbox رو بالا ببره بدون شک کارایی PS4 هم بالا میره.

باید قبول کنیم، PS4 دارای سخت افزار بهتر هست (Teraflops بیشتر در GPU)، مهم نیست چه ارتقا نرم افزاری داده بشه، همون هم میتونه روی PS4 کار بشه. پس باید قبول کرد در بخش گرافیک تا آخر این نسل PS4 بهتر عمل خواهد کرد.

در ضمن تایید گفته یکی از دوستان، فرقی نداره Res چی باشه، چون وسط بازی شما اصلا در گیر این مسئله نمیشن و توجه خاصی نمیکنین. بین 720p و 1080p تفاوت چندانی نیست که بخوایم بین بازی هم اون رو متوجه بشیم. انقدر غرق بازی خواهیم بود که متوجه نشیم. بنده هم ملاکم رو روی نیاز هایی که از بازی دارم و چیز هایی که دوست دارم میزارم و بهترین بازی های انحصاری رو انتخاب میکنم :)

بزار بگیم ارائه Dx12، همونطور که این آقاهه میگه روی Cpu تاثر داشته باشه.
چطوری با استفاده از Cpu بهتر، میتونید رزولیشن بیشتری ارائه بدین که رندرش در GPU هست؟ یا سوال بهتر، چطوری یک Cpu بهتر میتونه باعث کارایی بهتر Gpu بشه؟
اگر Dx12 کارایی Xbox رو بالا ببره بدون شک کارایی PS4 هم بالا میره.

باید قبول کنیم، PS4 دارای سخت افزار بهتر هست (Teraflops بیشتر در GPU)، مهم نیست چه ارتقا نرم افزاری داده بشه، همون هم میتونه روی PS4 کار بشه. پس باید قبول کرد در بخش گرافیک تا آخر این نسل PS4 بهتر عمل خواهد کرد.

در ضمن تایید گفته یکی از دوستان، فرقی نداره Res چی باشه، چون وسط بازی شما اصلا در گیر این مسئله نمیشن و توجه خاصی نمیکنین. بین 720p و 1080p تفاوت چندانی نیست که بخوایم بین بازی هم اون رو متوجه بشیم. انقدر غرق بازی خواهیم بود که متوجه نشیم. بنده هم ملاکم رو روی نیاز هایی که از بازی دارم و چیز هایی که دوست دارم میزارم و بهترین بازی های انحصاری رو انتخاب میکنم :)
درسته ، من که میگم کلا CPU رو میشه از کنسول خارج کرد نقش خاصی نداره تو بازی

طرف اومده حجم موتور رو مبنای اندازه گیری قدرت ماشین میدونه!!! :))
دایرکت X بروزتر روی تکنیک نورپردازی و تسلیشن و... تاثیر داره, ولی اگه کنسولت توان پردازشش رو نداشته باشه چه فایده؟! :))

واسه من جالبیش اینه سونی نه dx داره (open gl) نه ادعا داره که شرکت نرم افزاری فوق خفنم و الم و بلم و جینبلم ولی خیلی شیک و مجلسی کنسولی طراحی میکنه که نه وعده قدرت سر خرمن در آینده با آپدیت نرم افزاری بده نه با رزولوشن پایین همرو مسخره خودش کنه از اول خیلی قدرتمند ظاهر شد و همه با اطمینان و بدون وعده وعید دارن کنسولشو میخرن
چون همه این کارارو نسل قبل کرد چوبشم خورد

این بحثا فقط بخاطر اینه که کسی دیگه زیاد به مایکروسافت و تبلیغات XO اعتماد نداره
Cloud هم قرار بود تو همین مایه ها تاثیر توی پرفورمنتس داشته باشه ولی کو ؟!
اینجا با صرب و تقسیم رزولوشن رسما میبینی 50 درصد اختلاف وجود داره هنوز کسی قبولش نمیکنه:d بعد با یه مصاحبه قبول 100درصد بهبود عملکرد معلومه که سوال برانگیزه
کلا این تبلیغات تا زمانی که واقعا اثرشون بچشم دیده نشده ارزشی ندارن

ر ضمن تایید گفته یکی از دوستان، فرقی نداره Res چی باشه، چون وسط بازی شما اصلا در گیر این مسئله نمیشن و توجه خاصی نمیکنین. بین 720p و 1080p تفاوت چندانی نیست که بخوایم بین بازی هم اون رو متوجه بشیم. انقدر غرق بازی خواهیم بود که متوجه نشیم.
من فرق 720P و 1440*900 رو هم راحت متوجه میشم وسط بازی، البته شاید بخاطر اینه که نزدیک مانیتور میشینم:|

نشد یه تاپیک در مورد xbox زده بشه و دوستان ps فن اون تاپیک رو با نظریات و مقاسه هاشون خراب نکنن! جالبیش این جاست هیچکدومشون اخطار هم نمیگیرن! ببینید دوستان درسته هرکس میتونه نظرش رو بگه ولی صحبت در مورد چیزی که ندارید و کار باهاش نکردین غیر منطقیه.
بار ها و توی هر تاپیکی این بحث ضعیف بودن xbox و بی عقل بودن مدیرای مایکروسافت رو مطرح کردید فکر نمیکنید دیگه کافیه!؟

این مايكروسافت و کارهای عجیب و غریبش برای جذب مشتری!
من نمیدونم وقتی میگن ps4 حدودا 40% قویتره چه جوری میخوان این اختلاف رو برطرف کنن؟
از لحاظ قدرت ps4 برنده این نبرد شده.....
من شک ندارم سونی برنده جنگ نسل هشتم هست،پس چه dx12 چه dx13 مایکروسافت بازنده شد رفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or