دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان باید بازی هایی که با psx می ریزیم تو ps 4 رو از psn حتما خریداری کنیم ؟:d
من الان از تایپک بغل چند تا بازی دان کردم ولی نتونستم بریزم تو ps 4 همه ی مراحل اموزشم انجام دادم psx به ps4 وصل میشه اکی هست ولی مثلا بازی game of throne رو که دان کردم نمی تونم بریزم تو ps 4 مشکل کار کجاست ؟ :d نکنه باید اینم از psn بخریم بعد دان کنیم و این صحبت ها :d

باید حتما اون بازی رو توی اکانتتون داشته باشین تا بتونین بازی رو انتقال بدین همین جوری که نمیشه ریخت بازی رو

سلام کسی خبر داره چرا سرور psn امروز اذیت میکنه واسه نسب بازی با برنامه psx download help?
با دستگاه میتونم بازی رو از سرور سونی بگیرم اما بعد از دان 5 مگ از بازی واماده شدن برا ریختن بازی با برنامه دیگه نمیشه جلو رفت
یعننی وقتی ip رو میدم به دستگاه و میخام تست بگیرم همش ارور میده
یکی کمک کنه
عایا برنامه دیگه ای واسه اینکار هست؟

- - -ویرایش - - -

سلام کسی خبر داره چرا سرور psn امروز اذیت میکنه واسه نسب بازی با برنامه psx download help?
با دستگاه میتونم بازی رو از سرور سونی بگیرم اما بعد از دان 5 مگ از بازی واماده شدن برا ریختن بازی با برنامه دیگه نمیشه جلو رفت
یکی کمک کنه
ورژن جدید از این برنامه اومده؟

- - -ویرایش - - -

یکی کمک کنه
ورژن جدید از این برنامه اومده؟

دوشتان يك مشكلي دارم هر كي بتونه كمكم كنه ممنونش ميشم
من ويندوز ١٠ دارم اقا هر كاري كردم اينترنت منتقل نميشه بستن فايروال بستن انتي ويروس هر كاري كردم اين برنامه رو اينترنت ارور ميده لطفا كمكم كنيد

اقا کدوم اکنات از این ظرفیت های 1 و 2 ای که میگین رو میشه فقط تکی بازی کرد؟من میخوام یکی فقط واسه خودم باشم
دوستان این اکانت های ظرفیت 1 و 2 که میگین رو جایی فروشگاهی معتبر و قابل عتماد هست که بشه خرید؟پ.خ بزنید لطفا

سلام خدمت دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من بازی ویچر رو گرفتم و میخام آبدیتش کنم
چجوری میتونم از کامبیوتر دانلود کنم و به کمک برنامه ارسال کنم چون دفه قبل هر چی تست کردم نتونسم دستگاه رو به کامبیوتر وصل کنم
در ضمن کامبیوترم رو با لن وصل کردم و ps4رو با وای فایلطفا اگه میشه به صورت کامل راهنمایی کنید
با تشکر

دوستان یه سوال داشتم.
الان من از یه فروشگاهی بازی ظرفیت 2 بگیرم چجوری باید دیتارو از کامپیوتر به دستگاه انتقال بدم؟
پست اول فقط نحوه گرفتن لینک دانلودو گذاشته بود ولی انتقال رو آموزش نداده بود.

سلام میخواستم از دوستانی که تجربه ریختن بازی های 40 گیگی رو دارند بپرسم که :
چقدر طول میکشه تا بازی رو نصب کنند ؟
ممنون

داداش اگه هم کامپیوترت هم PS4 با کابل لن متصل باشن ، سرعت انتقال دقیقا 5مگابایت برثانیه میشه و یعنی هر 1 گیگ تقریبا 3.5دقیقه میشه 40 گیگ میشه حدودا 2.5 ساعت!

دوستان یه سوال داشتم.
الان من از یه فروشگاهی بازی ظرفیت 2 بگیرم چجوری باید دیتارو از کامپیوتر به دستگاه انتقال بدم؟
پست اول فقط نحوه گرفتن لینک دانلودو گذاشته بود ولی انتقال رو آموزش نداده بود.

داداش شما همه فایلهایی رو که دانلود کردی میزاری داخل یک پوشه ، بعد میری قسمت Setting برنامه آدرس اون پوشه رو میدید و تیک Auto Replace File میزارید . بعد از طریق PSX دستگاه و کامپیوتر رو بهم وصل میکنی ، میری داخل PS4 و قسمت دانلود ، میزنی فایل بازیت شروع شه به دانلود (قبلا باید از توی Library اونو واسه دانلود گذاشته باشی ) . همین که بزنی دانلود 2تا لینک میاد داخل برنامه PSX . اگر همه پارتهای بازی درست باشه بازی تا آخر کپی میشه

سلام خدمت دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من بازی ویچر رو گرفتم و میخام آبدیتش کنم
چجوری میتونم از کامبیوتر دانلود کنم و به کمک برنامه ارسال کنم چون دفه قبل هر چی تست کردم نتونسم دستگاه رو به کامبیوتر وصل کنم
در ضمن کامبیوترم رو با لن وصل کردم و ps4رو با وای فایلطفا اگه میشه به صورت کامل راهنمایی کنید
با تشکر

مثل بالا که گفتم عمل کنید ، ولی حتما از طریق لن PS4 رو وصل کنید ، سرعت خیلی بالاتر میره :)

داداش اگه هم کامپیوترت هم PS4 با کابل لن متصل باشن ، سرعت انتقال دقیقا 5مگابایت برثانیه میشه و یعنی هر 1 گیگ تقریبا 3.5دقیقه میشه 40 گیگ میشه حدودا 2.5 ساعت!
ممنون فقط آموزشش رو میزاری . یعنی جفت دستگاه ها رو به مودم وصل کنم بعد اونجوری نصب کنم، نباید تنظیمات برنامه رو عوض کنم؟

آموزش خاصی نداره که ، شما فقط 2 دستگاه رو به مودم وصل میکنی ، بعد توی قسمت انتخاب اینترنت توی PS4 ، گزینه Lan رو میزنی ، و بقیه کارهاش دقیقا شبیه آموزشه :)

ممنون
برنامه تنظیمات خاصی نمیخواد فقط جفت دستگاه ها رو به مودم وصل کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or