bk_unforgiven
کاربر سایت
برادر من بلدم با برنامه کار کنم ،من حرفم اینه برا فایل دومی عدد پشت pkj که قبلا ۱گذاشتم دانلود کردم رو تو قسمت url برنامه 0کنم یا با همون ۱ ادد کنم؟
منم عرض کردم : بله برای دومی باید ۰ رو به ۱ تغییر بدی.
برادر من بلدم با برنامه کار کنم ،من حرفم اینه برا فایل دومی عدد پشت pkj که قبلا ۱گذاشتم دانلود کردم رو تو قسمت url برنامه 0کنم یا با همون ۱ ادد کنم؟
یعنی با همون url که فایل دومی دانلود کردم داخل برنامه ثبت کنم بعد ادد بزنم؟منم عرض کردم : بله برای دومی باید ۰ رو به ۱ تغییر بدی.
یعنی با همون url که فایل دومی دانلود کردم داخل برنامه ثبت کنم بعد ادد بزنم؟
خوب مشکلم همینه اینکارو کردم ولی فایل خودش دانلود میکنه،حالا بزار دوباره تست کنمبله باید این کار رو انجام بدی.
من چرا هر وقت دکمه Start رو میزنم اون فایل MW.jar رو اجرا میکنه با وینرر؟بعدش هم دکمه ADD از کار میفته و غیر فعال میشه.
شما دارید مینویسید؟نسخه جدیدی از b4y life در حال توسعه هست
بدیهی هست که عزیزان ایرانی در این نسخه هیچ کمکی نکردند
یک سری ویژگی ها به برنامه اضافه می شه اما بدیهیه که امکاناتی مثل Background Download در این نسخه به دلیل نداشتن منابع کافی وجود نداره
ریلیز برنامه احتمالا در wololo خواهد بود
شما دارید مینویسید؟
حالا كه يه بنده خدايي پيدا شده كارهاي اون رفيق مون رو داره پيش مي بره شما ميخواي گير بدي ؟:d
اقا من فهميدم اين دوستمون دستي برا اتش داره (:d) و ميخواد كارهايي انجام بده
بهش چندتا پيشنهاد دادم مثلا" يكيش حافظه محل فايل و لينك براي برنامه است ! چون الان با نبودش خيلي مشكل هست
شما هم اگر چيزي به نظرتون مي رسه بگيد شايد كمكي بود !
البته بايد از كمك هاي ارش ( خدا بيامرز:d ) و كمك هاي دوستمون REDFOO تشكر كنم بدون چشم داشتي دارن كمك مي كنن
دوستان آپدیت ولفنشتین تو کنسول 5 گیگه ولی با بی لایف 4 گیگه چیکار کنم ؟
از كابل لن با طول كم استفاده كن