دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

من چرا هر وقت دکمه Start رو میزنم اون فایل MW.jar رو اجرا میکنه با وینرر؟ :| بعدش هم دکمه ADD از کار میفته و غیر فعال میشه.

نسخه جدیدی از b4y life در حال توسعه هست
بدیهی هست که عزیزان ایرانی در این نسخه هیچ کمکی نکردند
یک سری ویژگی ها به برنامه اضافه می شه اما بدیهیه که امکاناتی مثل Background Download در این نسخه به دلیل نداشتن منابع کافی وجود نداره

ریلیز برنامه احتمالا در wololo خواهد بود

نسخه جدیدی از b4y life در حال توسعه هست
بدیهی هست که عزیزان ایرانی در این نسخه هیچ کمکی نکردند
یک سری ویژگی ها به برنامه اضافه می شه اما بدیهیه که امکاناتی مثل Background Download در این نسخه به دلیل نداشتن منابع کافی وجود نداره

ریلیز برنامه احتمالا در wololo خواهد بود
شما دارید مینویسید؟

شما دارید مینویسید؟

حالا كه يه بنده خدايي پيدا شده كارهاي اون رفيق مون رو داره پيش مي بره شما ميخواي گير بدي ؟:|:d

اقا من فهميدم اين دوستمون دستي برا اتش داره (:d) و ميخواد كارهايي انجام بده
بهش چندتا پيشنهاد دادم مثلا" يكيش حافظه محل فايل و لينك براي برنامه است ! چون الان با نبودش خيلي مشكل هست
شما هم اگر چيزي به نظرتون مي رسه بگيد شايد كمكي بود !
البته بايد از كمك هاي ارش ( خدا بيامرز :|:d ) و كمك هاي دوستمون REDFOO تشكر كنم بدون چشم داشتي دارن كمك مي كنن

حالا كه يه بنده خدايي پيدا شده كارهاي اون رفيق مون رو داره پيش مي بره شما ميخواي گير بدي ؟:|:d

اقا من فهميدم اين دوستمون دستي برا اتش داره (:d) و ميخواد كارهايي انجام بده
بهش چندتا پيشنهاد دادم مثلا" يكيش حافظه محل فايل و لينك براي برنامه است ! چون الان با نبودش خيلي مشكل هست
شما هم اگر چيزي به نظرتون مي رسه بگيد شايد كمكي بود !
البته بايد از كمك هاي ارش ( خدا بيامرز :|:d ) و كمك هاي دوستمون REDFOO تشكر كنم بدون چشم داشتي دارن كمك مي كنن

این جناب redfoo روح سرگردان آرش خان هستش دیگه عزیز

من وقتی ip و port رو که میدم بعد که start رو میزنم دکمه add از کار میفته.مشکل از کجاست؟

ویرایش:درست شد جه برنامه خوبیه

- - -ویرایش - - -

راهی نداره که سرعت انتقالو بیشتر کنیم؟الان یه مگ بر ثانیه است که خیلی کمه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or