دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

آقا من هرکاری میکنم همش cant download میده چه کنم؟؟؟؟

پ.ن:من با نسخه قبلی B4Y Life به راحتی تونستم آپدیت بتل 4 رو انتقال بدم ولی با نسخه جدید cant download میده کسی نمیدونه چرا؟؟؟

آخرین ویرایش:
جدا از اینکه شماره IP بین کنسول و B4Y یکی باشه باید اینترنتی که PC و کنسول بهش وصل هستن هم یکی باشه ؟ دوم اینکه کنسول باید به PC وصل باشه ؟

بله عزيزم اين كه مشخصه :|

ببينيد كلا" شكل و شِماي كلي اين سيستم اين شكلي ميشه

PS4--------->PC------------------->MODEM
يعني كامپيوتر بين مودم و PC لينك هارو رصد مي كنه و به شما اطلاع ميده وقتي هم ميخوايد يه لينك و اطلاعات موجود رو انتقال بديد خودش به جاي مودم اطلاعات رو ميده به PS4 و PS4 فكر مي كنه داره از اينترنت ميگيره

از طريق مودم خودش وصل ميشه به PC !

دوستانی که تمامی مراحل رو درست انجام دادند اما هنوزم با مشکل cannot download مواجه اند،برسی کنند شاید LocallHost مودمتون در استفاده ی برنامه ی دیگه قرار داره ! برای متوجه شدن از این قضیه کافیه تو مرورگر خودتون وارد کنید 127.0.0.1 و اگر هیچ صفحه ای باز نشد پس مشکلی از این قسمت نیست و به دلیلای دیگه مربوط میشه ! برای مثال بنده تمام مراحل رو درست انجام داده بودم اما باز هم با cannot download روبرو بودم و دوستان هم مشکل رو به چیزای دیگه مربوط میکردند که فایده ای نداشت اما بعد متوجه شدم که locallHost مودمه من در اختیار برنامه ی Xammp که برنامه ساخت سرور مجازی که برای کار طرحی سایت استفاده میکنم،قرار گرفته و با متوقف کردن این برنامه مشکلم حل شد !! امیدوارم تونسته باشم مشکل دوستان رو حل کرده باشم !

- - -ویرایش - - -

نمیشه بازی رو باهاش دانلود کرد؟فقط آپدیت؟
بازی هایی که لایسنس اونا توسط دستگاه شما خریداری شده باشد رو میتونی دانلود کنی ! هم چنین بازی های Free و پلاس !

دوستان باور کنید من همه کار ها رو درست انجام میدم اما بازم cant download میده حداقل یکی لینک دان جاوا رو بهم بده

127.0.0.1 رو که میزنم یه صفحه باز میشه که به چند تا زبان خوش آمد گفته...

آخرین ویرایش:
آرش جان دمت گرم من که نتم 2 مگ بود ولی رو کنسول 20 کیلوبایت به زور میزد واقعا بهم حال داد تست کردم جواب داد رو 1.71 بازی پلاس دانلود کردم نصب شد

آقایون مشکل cant download من حل شد البته شانسی بود (با اشاره آرش عزیز)

تو قسمت search bar استارت تایپ کنید: Internet Information Service بعد همین برنامه رو باز کنید بعد سمت راست پنجره باز شده باید به این صورت باشه

یعنی باید اون قسمت و STOP کنید

Downloads -> Options -> Connection -> Default max conn.number

رو تغییر بده ، اول با 1 تست کن اگر جواب نداد بالا ببرش ببین روی چند می زاری سرعت خوب بهت می ده

جالبش اینجاست وقتی تو نت لیمیتر که میبینم میزنه کل سرعت اینترنتو داره مصرف میکنه ولی ۱۰ ۱۵ تا داره دانلود میکنه لینکای این اینتوری شده اونم امروز از سایت های دیگه چیزی میگیرم درسته همهچی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or