بله زیاد جالب نبودکسی اون آواتارها رو تست کرد ؟
تم جدید بزاریـــــــــــــد
اگه افلاین باشی فقط بک گراند رو عوض میکنه اگه انلاین باشی کلا عوض میشه منظورم قسمتهای دیگه هستش مثل قسمت friendsدوستان این تم ها رو باید آنلاین زد تا تم داشبورد عوض بشه یا آقلاین هم میشه ؟؟!
از اونای که من گذاشتم بگیر هیچ کدام مشکلی در اجرا نداره یه سری به اینجا بزنمن فقط تونستم یه تم رو ست کنم...بقیه تم ها اسمشون میاد ولی ست نمیشه!
مشکل خاصی داره یا من جایی اشتباه کردم؟
هارد اکسترنال رو وصل کن از اون طریق میشه مراحل انجام هم مثل همون فلش مموری هستشاقا من چه کنم؟؟!؟!!فلشم مریض شده!!!
روشه دیگه ای نیست برای نصب تم؟؟!!!استفاده از سی دی یا psp یا هارد اکسترنال یا هر چیزه دیگه ای؟؟!!!
افلاین هم میشه
دوست عزیز لینک مورد نظر قیلتر هست !اینا هم از هموناست که تو لینک بالا گذاشتم من همشونو گرفتم مشکلی هم نداشت
Theme
دوست عزیز به این صورت بزن جواب میده مثلا یه نمونهدوست عزیز لینک مورد نظر قیلتر هست !
در خصوص سالم بودن تمها 100 % تمها سالم هست و مشکلی نداره ! تنها مشکل این هست که شما تمها رو نمیتونید با هم بریزید و باید تک تک بریزید ! شما تونستی همرو با هم بریزی ؟؟؟؟
آقا خلیل میشه بگی چطور باید از این لینک استفاده کرد ؟؟ واسه ما که جواب نمیده !!!
من فقط تونستم یه تم رو ست کنم...بقیه تم ها اسمشون میاد ولی ست نمیشه!
مشکل خاصی داره یا من جایی اشتباه کردم؟
عزیز من مسیر اصلی تم ها Content/0000000000000000/FFFE07D1/00030000 هستش هیچ فرقی هم برای تم های دیگه نداره
تمش هیچ مشکلی نداره تنها بزارش تو پوشه 00030000 اسمشم هیچ ربطی به اجرای تم نداره شما اصلا از رویه pc اسمشو تغییر بده اسم خودتو بزار به اسم یا عدد ربطی نداره به هر اسمی باشه تو قسمت theme xbox به نام همون بازی میشناسش
بازم میگم مسیر اصلی تم ها Content/0000000000000000/FFFE07D1/00030000 می باشد اونای هم که مسیرشون فرق میکنه بازم شما در این مسیر بریزید تفاوتی نداره من اکثر تم ها رو تست کردم جواب داد تا به حال هیچ کدامشون مشکلی نداشته.
خوب باید آنلاین بشی تا عوض بشه !!چنتا از تمها رو ریختم و اجرا هم شد . فقط بکگرانتد عوض میشه ؟!
حالت عادی هم میشه عکسو برای تم انتخاب کرد ! چه نیازی به این همه دردسره ؟!