اخه چرا این تم الن ویک کار نمیده دیونمون کرد چون اسم خود الن ویکه کار نمیده کسی نمیدونه عددش چنده؟؟؟
شما ابتدا تمام تمهایی که در فلش هست پاک کن ! بعد فقط تم alan رو بریز (به صورت تک باشه فقط تم alan تو فلش باشه )! 100 % تست شده !من تا الان هر کاری کردم نتونستم تم الن رو ست کنم!!!
ولی یه عکس پیدا کردم که ظاهرا این تم این شکلی هست!!(خیلی قشنگه!):laughing:
من اين تم ها رو روي سي دي زدم جواب نمي ده چه خاكي بر سرش كنمکلیه تمها تو این لینک قرار داره ! اگر کسی میتونه یه جای دیگه آپ کنه خیلی خوب میشه ! لینک مورد نظر قیلتره!!!
http://www.se7ensins.com/forums/topic/192561-xbox-360-premium-themes/
شما ابتدا تمام تمهایی که در فلش هست پاک کن ! بعد فقط تم alan رو بریز (به صورت تک باشه فقط تم alan تو فلش باشه )! 100 % تست شده !
مسیر و نام فولدر ها باید به این شکل باشه !!!!
Content/0000000000000000/FFFE07D1/00030000
100% تست کردم جواب داد !!!!
من اين تم ها رو روي سي دي زدم جواب نمي ده چه خاكي بر سرش كنم
خيلي گلي فقط يه سوال چه جوري فرمت كنمدوست من 100 % جواب داد ! شما یه بار فلش رو از طریق دستگاه فورمت کن بعد بزن به pc همون توضیحاتی که در پست قبلی گفتم انجام بده 100 % جواب میده !
خيلي گلي فقط يه سوال چه جوري فرمت كنم
خوب معلومه دیگه ! هر تمی برای خودش یک نوع اسم فودر خاص هست و با هر نامی جواب نمیده ! من هم تست کردم !m2 خواب داد و alan نه !!!
تمش هیچ مشکلی نداره تنها بزارش تو پوشه 00030000 اسمشم هیچ ربطی به اجرای تم نداره شما اصلا از رویه pc اسمشو تغییر بده اسم خودتو بزار به اسم یا عدد ربطی نداره به هر اسمی باشه تو قسمت theme xbox به نام همون بازی میشناسشاخه چرا این تم الن ویک کار نمیده دیونمون کرد چون اسم خود الن ویکه کار نمیده کسی نمیدونه عددش چنده؟؟؟
اقا من چه کنم؟؟!؟!!فلشم مریض شده!!!عزیز من مسیر اصلی تم ها Content/0000000000000000/FFFE07D1/00030000 هستش هیچ فرقی هم برای تم های دیگه نداره
تمش هیچ مشکلی نداره تنها بزارش تو پوشه 00030000 اسمشم هیچ ربطی به اجرای تم نداره شما اصلا از رویه pc اسمشو تغییر بده اسم خودتو بزار به اسم یا عدد ربطی نداره به هر اسمی باشه تو قسمت theme xbox به نام همون بازی میشناسش
بازم میگم مسیر اصلی تم ها Content/0000000000000000/FFFE07D1/00030000 می باشد اونای هم که مسیرشون فرق میکنه بازم شما در این مسیر بریزید تفاوتی نداره من اکثر تم ها رو تست کردم جواب داد تا به حال هیچ کدامشون مشکلی نداشته.
افلاین هم میشهدوستان این تم ها رو باید آنلاین زد تا تم داشبورد عوض بشه یا آقلاین هم میشه ؟؟!