دانلود بهترین مجله های بازی دنیا

سلام
Ziff Davis Media چهارشنبه 19 نوامبر اعلام کرده که ازین به بعد PC Magazine همانند Games for Windows تنها به صورت الکترونیکی منتشر خواهد شد و دیگر print version ی ازین مجله منتشر نخواهد شد.
به همراه خبر ذکر شده که Ziff Davis در حال بررسی تصمیمی مشابه در مورد Electronic Gaming Monthly است اما تا پایان سال جاری میلادی چنین تصمیمی گرفته نخواهد شد.

While most magazines make their money mainly from print advertising, PC Magazine derives most of its profit from its Web site. More than 80 percent of the profit and about 70 percent of the revenue come from the digital business, Mr. Young said, and all of the writers and editors have been counted as part of the digital budget for two
مقاله نیویورک تایمز نکات جالبی در مورد online-only format داره که اگه وقت خوندنشو دارین خالی از فایده نیست.

موفق باشید.

1zwjjib.jpg

Contents
------------------------
Rapidshare
25 MB

مصطفي جان از مجله اولي لينك رپيد شير يا مستقيم نيست؟ من تورنت نمي تونم دانلود كنم.
Code:
http://www.easy-share.com/1904239129/pcgamviper0309.rar
OR
http://rapidshare.com/files/214554220/pcgamviper0309.rar

جدیدای Electronic Gaming Monthly رو بذارین برای 3 و4و5 (2009)
سلام
بالای صفحه (پست دوم) اشاره کردم که این مجله دیگه (بطور کاغذی) منتشر نمیشه. آخرین شماره (ژانویه 2009) همونه که دوستان تو پست سوم زحمتشو کشیدن. یه سری از کارهای مقدماتی که برای شماره فوریه (با کاور Street Fighter IV) انجام شده بود از طریق این لینک قابل دسترسیه.

البته سایتش هنوز فعاله و آپدیت میشه.
اطلاعات بیشتر 1 | 2 | 3

سلام
خبرهائی (joystiq | shacknews و ...) منتشر شده مبنی بر اینکه انتشار EGM از سر گرفته خواهد شد (احتمالا از نیمه دوم 2009) . ظاهرا Steve Harris موسس EGM طی توافقی با Ziff Davis Media حقوق انتشار و عنوان تجاری رو خریداری کرده: press1. در حال حاضر اطلاعاتی از همکاری کارکنان قدیمی و همچنین مشارکت مجدد با 1UP در دست نیست. اطلاعات بیشتر از طریق E3 و همچنین سایت جدید آن یعنی egmnow منتشر خواهد شد.

از فاميتسو چيزي نداريد؟؟
جديد نمي خوام. اون شماره نقد متال گير 4 ش باشه خيلي خوبه.
میدونی که, زبونش ژاپنیه.
ضمنا فامیتسو تا اونجا که من دیدم, هیچوقت اسکن کامل نمیشد, گاها یکی دوصفه اگه خبر یا عکس خیلی مهم داشت میذارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or