alimami کاربر سایت Aug 3, 2008 #256 دست همگی دردنکنه. ادامه بدید.ممنون. کسی لینک دانلود فامیتسو رو نداره؟؟ من خیلی از طراحی شون خوشم میاد. اگه کسی داره، دریغ نکنه. باز هم ممنون...
دست همگی دردنکنه. ادامه بدید.ممنون. کسی لینک دانلود فامیتسو رو نداره؟؟ من خیلی از طراحی شون خوشم میاد. اگه کسی داره، دریغ نکنه. باز هم ممنون...
old_snake کاربر سایت Aug 3, 2008 #257 نوشته شده توسط alimami: دست همگی دردنکنه. ادامه بدید.ممنون. کسی لینک دانلود فامیتسو رو نداره؟؟ من خیلی از طراحی شون خوشم میاد. اگه کسی داره، دریغ نکنه. باز هم ممنون... بیشتر... Famistu که ژاپنیه ! مجله ی PSM ( Playstation Magazine ) رو میخواستم شماره های آخرش باشه بهتر ! ( میخوام Review ـه MGS داشته باشه ! )
نوشته شده توسط alimami: دست همگی دردنکنه. ادامه بدید.ممنون. کسی لینک دانلود فامیتسو رو نداره؟؟ من خیلی از طراحی شون خوشم میاد. اگه کسی داره، دریغ نکنه. باز هم ممنون... بیشتر... Famistu که ژاپنیه ! مجله ی PSM ( Playstation Magazine ) رو میخواستم شماره های آخرش باشه بهتر ! ( میخوام Review ـه MGS داشته باشه ! )
alimami کاربر سایت Aug 4, 2008 #258 نوشته شده توسط old_snake: Famistu که ژاپنیه ! مجله ی PSM ( Playstation Magazine ) رو میخواستم شماره های آخرش باشه بهتر ! ( میخوام Review ـه MGS داشته باشه ! ) بیشتر... می دونم ژاپنیه.... گفتم از طراحی صفحه ها و جلدش خوشم میاد. گرافیک و اینترفیسش عالیه... کسی اگه می تونه بذاره. ممنون
نوشته شده توسط old_snake: Famistu که ژاپنیه ! مجله ی PSM ( Playstation Magazine ) رو میخواستم شماره های آخرش باشه بهتر ! ( میخوام Review ـه MGS داشته باشه ! ) بیشتر... می دونم ژاپنیه.... گفتم از طراحی صفحه ها و جلدش خوشم میاد. گرافیک و اینترفیسش عالیه... کسی اگه می تونه بذاره. ممنون
shervinrs کاربر ویژه کاربر سایت Aug 4, 2008 #259 Torrent Rapidshare (تست نشده) Pass: www.Tinydl.com 23.5 MB
Shino2dream کاربر سایت Aug 13, 2008 #260 نوشته شده توسط alimami: دست همگی دردنکنه. ادامه بدید.ممنون. کسی لینک دانلود فامیتسو رو نداره؟؟ من خیلی از طراحی شون خوشم میاد. اگه کسی داره، دریغ نکنه. باز هم ممنون... بیشتر... دوست عزیز با عرض شرمندگی و تأسف فامیتسو اصلاً مجله هاشو pdf نمی کنه مثل بازی رایانه خودمون پس بیهوده دنبالش نگرد چون منم مثل شما حدود یکسال شاید هم بیشتر بود که دنبالش بودم
نوشته شده توسط alimami: دست همگی دردنکنه. ادامه بدید.ممنون. کسی لینک دانلود فامیتسو رو نداره؟؟ من خیلی از طراحی شون خوشم میاد. اگه کسی داره، دریغ نکنه. باز هم ممنون... بیشتر... دوست عزیز با عرض شرمندگی و تأسف فامیتسو اصلاً مجله هاشو pdf نمی کنه مثل بازی رایانه خودمون پس بیهوده دنبالش نگرد چون منم مثل شما حدود یکسال شاید هم بیشتر بود که دنبالش بودم
test84 کاربر سایت Aug 13, 2008 #261 2تا مجله Game Developer دارم، به كار كسي مياد بذارم اينجا؟ (يكيش 2007 و يكيش 2008 ه)
unR3aL کاربر سایت Aug 23, 2008 #263 مجله رسمی 360 رو کسی میتونه بزاره برای دانلود؟ممکنه؟ بیشتر... والا نميدونم اين مجله اي كه من گذاشتم مجله رسميش هست يا نه ولي برو تو اين تاپيك ببين هميناست؟ http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=486958#post486958 اگر يك كاوري از روي مجله تو نت بگردي و بزاري شايد بتونم گير بيارم. (البته اگر مجله اي كه گذاشتم نبود)
مجله رسمی 360 رو کسی میتونه بزاره برای دانلود؟ممکنه؟ بیشتر... والا نميدونم اين مجله اي كه من گذاشتم مجله رسميش هست يا نه ولي برو تو اين تاپيك ببين هميناست؟ http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=486958#post486958 اگر يك كاوري از روي مجله تو نت بگردي و بزاري شايد بتونم گير بيارم. (البته اگر مجله اي كه گذاشتم نبود)
AL1R3ZA کاربر سایت Aug 24, 2008 #264 نوشته شده توسط test84: 2تا مجله Game Developer دارم، به كار كسي مياد بذارم اينجا؟ (يكيش 2007 و يكيش 2008 ه) بیشتر... دوست عزیز نیکی و پرسش ؟:cheesygri بگذار ما هم استفاده میکنیم. با تشکر، Mr.Nobakht
نوشته شده توسط test84: 2تا مجله Game Developer دارم، به كار كسي مياد بذارم اينجا؟ (يكيش 2007 و يكيش 2008 ه) بیشتر... دوست عزیز نیکی و پرسش ؟:cheesygri بگذار ما هم استفاده میکنیم. با تشکر، Mr.Nobakht
mox1x2 کاربر ویژه کاربر سایت Sep 6, 2008 #265 با سلام شماره 233 - اکتبر 2008 مجله Electronic Gaming Monthly لینک دانلود http://w13.easy-share.com/1701461965.html Depositfiles pass: www.downturk.info تورنت Demonoid | Mininova --------------------------------------------------------------------- Contents موفق باشید.
با سلام شماره 233 - اکتبر 2008 مجله Electronic Gaming Monthly لینک دانلود http://w13.easy-share.com/1701461965.html Depositfiles pass: www.downturk.info تورنت Demonoid | Mininova --------------------------------------------------------------------- Contents موفق باشید.
Dinosaur Loyal Member Sep 8, 2008 #266 مصطفی گل ( مصطفای گل ) خیلی خوشحالم که یه پستی ازت دیدم بعد از این همه مدت. ممنون بابت مجله
shervinrs کاربر ویژه کاربر سایت Oct 10, 2008 #267 Contents ------------------------ Torrent Rapidshare 24 MB
mox1x2 کاربر ویژه کاربر سایت Nov 4, 2008 #268 سلام این NOM یکم قدیمیه (ماه اگوست) که یکی از بچه های N-T-o-r-r-e-n-t-s اسکن کرده اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده. حدود 150 مگه.
سلام این NOM یکم قدیمیه (ماه اگوست) که یکی از بچه های N-T-o-r-r-e-n-t-s اسکن کرده اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده. حدود 150 مگه.
Mega Wave کاربر سایت Nov 12, 2008 #269 بچه ها من مجله اختصاصی XBOX360 به نام اختصاری OXM و اسم کاملشم The OFFICIAL XBOX MAGAZINE هست رو میخوام . ممنون میشم اگه شماره های سال 2008 باشه.
بچه ها من مجله اختصاصی XBOX360 به نام اختصاری OXM و اسم کاملشم The OFFICIAL XBOX MAGAZINE هست رو میخوام . ممنون میشم اگه شماره های سال 2008 باشه.