دانلود بازی های Vita ارزان تر خواهد بود

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 850"]
[TR]
[TD]
66062117959860116933.jpg

سال 2011 شایعه ای به بیرون درز کرد که دانلود بازی های ویتا ارزان تر از خرید نسخه های فیزیکی خواهد بود.
حال سونی آن را تایید کرد! سونی تایید کرد که خرید نسخه دیجیتالی مقداری از خرید نسخه فیزیکی ارزان تر است.
در حال حاضر خرید دیجیتالی در ژاپن تخفیف دارد،چیزی حدود 10 $ . ولی منطقه های دیگر چطور؟ یکی از نماینده های SCEA (بخش سرگرمی های سونی در آمریکا ) تایید کرد در شمال آمریکا هم نسخه دیجیتالی ارزان تر خواهد بود،ولی او حرفی از مقدار آن نزد.
او گفت : " این تخفیف در نسخه دیجیتالی وجود خواهد داشت.اطلاعات دقیق در آینده نزدیک منتشر خواهد شد."
یک کاربر در NeoGAF عکسی از فروشگاه Best Buy منتشر کرد که نشان می دهد دانلود بازی های کنسول دستی ویتا 5$ ارزان تر از خرید فیزیکی آن است،اما خود سونی هنوز در مورد این 5$ حرفی نزد و هنوز این قیمت تایید نشده است.
کنسول دستی PlayStation Vita در تاریخ 22 فبریه در شمال آمریکا و اروپا روانه بازار خواهد شد.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

خوبه دیگه. بهترین روش برا حذف فیزیکی بازی‌ها همینه. حالا پنج دلار که کمه، کاش بیشتر میدادن. چرا ویلا ندادن، ولی البته وقتی چهارتا بازی بخری، همون چارپنج‌تا میشه بیست و پنج‌تا. شما به پول ما بگیر 50تا. خیلی میشه دیگه.

الان بیشترین بحثی که در مورد ویتا هست قیمت بالای بازیهاشه. Cnet گفته اگه بازی هاش ( یک سریشون البته ) مثل Uncharted قیمتشون 50 دلار باشه کنسول نابود میشه. راستم میگه 50 دلار برای بازی کنسول دستی زور داره. الان کپکام زرنگی کرد RE قیمتش کرد 30 دلار که یکی از بهترین عناوین 3DS هست.

بازی هاش که گرون... از یه طرف هم آدم نمی تونه بازی هایی که دوست داره رو نگه داره.چون واسه بازی جدید باید یکی پاک شه.اگرم نخوای این اتفاق بیوفته باید مموری بخری که اونم قیمتش بالاست.
حالا چی کار کنیم با این سیاست :| کاش همون کنسول گرون بود باقی چیز ها ارزون. آدم یه بار پول کنسول رو میده،ولی تا چند سال پول بازی ..
اگه ارزون نکردن که امیدوارم به زودی هک بشه

سونی با اینکارش فقط و فقط داره آینده نگری میکنه که ببینه اگه رو پی اس4 همچین طرحی پیاده بشه، نسبت کسایی که فیزیکی میخرند به کسایی که دانلود میکنند چگونه خواهد بود!
از یه نظر دیگه هم چی؟ میخواد3g هاش رو بیشتر به فروش برسونه !حتما سود بیشتری داره.

الان بیشترین بحثی که در مورد ویتا هست قیمت بالای بازیهاشه. Cnet گفته اگه بازی هاش ( یک سریشون البته ) مثل Uncharted قیمتشون 50 دلار باشه کنسول نابود میشه. راستم میگه 50 دلار برای بازی کنسول دستی زور داره. الان کپکام زرنگی کرد RE قیمتش کرد 30 دلار که یکی از بهترین عناوین 3DS هست.

خب Cnet کلا چرت گفته، چون قرار نیست همه بازی ها قیمتشون 50 دلار باشه. بازی های ویتا از رنج 10 دلار تا 50 دلار قیمت گذاری میشن، که خب بازی های 50 دلاری AAA هستند و هزینه ساختشون بالاست.

الان ویتا کلی بازی Launch داره به قیمت 10-20 دلار.

خب Cnet کلا چرت گفته، چون قرار نیست همه بازی ها قیمتشون 50 دلار باشه. بازی های ویتا از رنج 10 دلار تا 50 دلار قیمت گذاری میشن، که خب بازی های 50 دلاری AAA هستند و هزینه ساختشون بالاست.

الان ویتا کلی بازی Launch داره به قیمت 10-20 دلار.
خب فدای تو Cnet گفته یک سری بازیهاش ( خودم بالاتر گفتم ). بعد اصلا به من یا هر کسی چه خرج بازی چه قدره دیگه بازی کنسول دستی 50 دلار خیلی زیاده. مثلا همین RE یک بازی AAA هست اونوقت 30 دلار هست.

خب فدای تو Cnet گفته یک سری بازیهاش ( خودم بالاتر گفتم ). بعد اصلا به من یا هر کسی چه خرج بازی چه قدره دیگه بازی کنسول دستی 50 دلار خیلی زیاده. مثلا همین RE یک بازی AAA هست اونوقت 30 دلار هست.

خب Cnet چرا نمیاد اونور قضیه رو هم بگه؟ :دی کدوم کنسول تا حالا بازی هاش اینطوری قیمت گذاری شدن که رنج مختلفی داشته باشه؟ از 10 دلار بگیر تا 50
به نظر من این حرکت سونی خیلی خوبه که قیمت ها رو یکسان نکرده.

ضمنا ما هم دلمون میخواد کمتر پول بدیم برای بازی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or