شایعه دانلود بازی از خرید فیزیکی ارزان تر خواهد بود

.Evanescence.

کاربر سایت
first200.jpg

سونی قبلا اشاره کرد که دانلود بازی های ویتا از خرید آن به صورت فیزیکی ارزان تر خواهد بود
همونطور که میدونین بازی های ویتا 39.99$ قیمت دارن ولی اگه بخواین اون رو از PSN دانلود کنین فقط 23$ برای اون می پردازین.
هنوز این خبر از سوی سونی تایید نشد.
منبع

اگه کامل نیست به بزرگی خودتون ببخشین.اولین بارم هست

بستگی داره : اگر هک نشه خیلی هم خوب هست ..... شاید اولش که بازی عرضه شه 23$ باشه اما بعدا همین قیمت هم پایین میاد و میشه راحت دانلود کرد
اگر هک بشه که ضرب المثلی هست که میگه : سری که درد نمیکنه دستمال نمیبنند !

اولا اینجا ایرانه بعضی ها رو توهم نزنه دوما چون کنسول ارزونه و سونی از فروشش زیاد سود نمیکنه و شایدم ضرر کنه پس مثل ps3بیشتر رو امنیت تمرکز کرده و نمیذاره راحت هک بشه و میخواد با بازی اصل فروختن ضرر رو جبران کنه

به نظرم اگه اینجوری بشه خیلی بهتره. خودمم دیگه طرف هک نمیرم
حجم آنچنانی هم نداره بازیهاش فعلا
البته به شرطی که بشه بازی ها رو تو یه جای دیگه هم ذخیره کرد مثلا pc. دیگه هی نریم حافظه بخریم

• Like
Reactions: DeanAmbrose
با همین سرعت لاک پشتی شب که ترافیک شبکه میره بالا من شبی 800 مگا بایت راحت دانلود میکنم
من شبی 3 gig دانلود می کنم
-------------------------------
کلا عرضه ی دیجیتالی خوبه واسه کسایی که دوست دارن دیجیتال بازی هارو داشته باشن ، ولی واسه کسی مثله من که فیزیکی بازی هارو آرشیو میکنه خرید دیجیتال به درد نمی خوره !

• Like
Reactions: DeanAmbrose
آخ جون خیلی خوبه اگه واقعیت داشته باشه با این تفاوت فاحش قیمت دیگه کسی دنبال نسخه فیزیکی نمیره. حتی اگه اینترنت ایران باشه(فک نکنم به طور متوسط از 4 گیگ بزنه بالا)
ولی حالا فروشنده های با انصاف ایرانی چی میشن؟:d

اولا اینجا ایرانه بعضی ها رو توهم نزنه دوما چون کنسول ارزونه و سونی از فروشش زیاد سود نمیکنه و شایدم ضرر کنه پس مثل ps3بیشتر رو امنیت تمرکز کرده و نمیذاره راحت هک بشه و میخواد با بازی اصل فروختن ضرر رو جبران کنه

ببخشید شما قیمت تمام شده این کنسول رو در تولید انبوه میدونید چقدره که میگید سونی آتیش زده به مالش؟!

این دیگه به طرفش بستگی داره
از نظر یکی اگه بازی رو داشته باشه پکش رو خب لذت میبره آرشیو هم میشه اما یکی دیگه دوست داره فقط بازی رو انجام بده
هک هم که دیگه جداس:دی

سونی عاشق چشم و ابروی ملت نشده که این کار رو بکنه:d از این کار 3هدف داره
1- جلو گیری از فروش دوباره و دست دوم بازی ها
2- اگه یه بازی شکست خورد تو فروش جدای از هزینه خود بازی برای مموری و قاب و فروش وحمل و نقل و بقیه چیزها پول اضافه ندند
3-تشویق مشتری ها به خرید مموری های نسبتا گرون ویتا

خب مسلما سونی نمیاد ایران رو که 80مین کشور جهان از نظر سرعت اینترنت هست در نظر بگیره و بگه: "آخی! طفلک فنای ایرانیمون!" پس کار درست همینه :|
ارزونیش هم که منطقی هست، چون به هرحال هزینه پکیج نداره دیگه؟! پس سونی همچین حرف شاخی نزده!
در نتیجه ماها که تو ایرانیم باید منتظر هک شدنش بشیم...

بستگی داره : اگر هک نشه خیلی هم خوب هست ..... شاید اولش که بازی عرضه شه 23$ باشه اما بعدا همین قیمت هم پایین میاد و میشه راحت دانلود کرد
اگر هک بشه که ضرب المثلی هست که میگه : سری که درد نمیکنه دستمال نمیبنند !

ساشا جان،اگر تونستی تو این دنیا چیزی رو پیدا کن که هک نشده باشه D:

هك شدن كه هك ميشه . هرچيزي به صورت دزدي و غير قانوني استفاده خواهد شد اين يه فَكته.

اما در رابطه با عرضه ي ديجيتال بايد بگم كه . همون قاب اريجينال بازي به همه چي مي ارزه ، البته بازي داريم تا بازي!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or