ظاهرا بنیاد بازیهای رایانه ای از طریق سایت فیلترینگ گیر داده بیشتر بازیایی که خودشون تایید کردن و گفتن حذف کنید
حالا من لیست بازیایی که بنیاد تائید کرده رو دادم به شرکت اونا باید با فیلترینگ و بنیاد صحبت کنن
حالا باید دید بنیاد چکار میکنه احتمالا آسیاتک باید کاری کنه تا بنیاد راضی شه
تا بنیاد راضی نشه اینا گیر میدن به بازیا
باز پیگیر هستم
والا به من و بقیه که گیگی 3 هزار تومن میفروشه .
الان روی یک خط مخابرات 1 ساله 100 گیک سرعت 16 مگ حدود 110 اینا درمیاد
اینم فاکتور آسیاتک خدمت شما با همون سرعت.حالا حساب بفرمایید گیگی چند در میاد
View attachment 77095
بنده بحث قیمتی الان ندارم بحث اینه این شرکت نباید وقتی حدود 5 برابر داره بیشتر پول میگیره حداقل 2 برابر بیشتر امکانات بده !!! نه اینکه همون قبلی ها رو هم حذف کنه
والا من یکی بیشتر بخاطر اینکه حجم میخرم ولی برای ماه بعد نمیره از آسیاتک شاکی هستم اون سری سر یک گیگ درسته ارزشی نداره ولی یک گیگ هم برای حجمی یک گیگ هستش کلی شاکی شدم و زنگ زدم ولی میگن ما حجم رو انتقال نمیدیم اعصابم رو ریختن بهم
رفیقم شاتل داشت عید بهش 5000 گیگ دانلود رایگان دادن حدود 400 گیگ فقط بازی آنلاین بازی کردش من رو میگید یک حسرتی خوردم 5000 گیگ فقط 18000 هزار تومن توی 15 روز عید یعنی من بودم دو تا هارد 2 ترا میخریدم کلش رو با سریال و فیلم پر میکردم
بعد بی انصاف 1 گیگ حجم رو انتقال نمیده به ماه بعدش
فکر کنم ارزش افروده خورده بهت که اینطوری درومده همینجوریش یک گیگ میگیریم 3000 تومن 270 تومن هم ارزش افزوده میاد روش حالا نمیدونم 100 گیگ چطوری هستش خودتون حساب کنید این ارزش افزوده هم شده خوب چیزی برای کشیدن جنس هم از ما ارزش افزوده میگیرن هم مخابرات رو قبضا حالا نمیدونم این ارزش افزوده چرا هردوطرف از ما میگیرن سر اینترنت
احتمالا امروز VPS وصل میگم احتمالا اگه وصل شد فقط من اول آپدیت بازیا رو برای دانلود میزارم اونایی که درخواست دادن چون اونا واجب تر هستش بعدش Crash رو میزارم چون جدید هستش بعدش دوباره ولفنشتاین رو باید بزارم چون پاک شدش
فقط امیدوارم امروز وصل شه VPS
اگه شانس باشه و سرعت دانلود رو روی 8 مگ گذاشته باشن احتمالا تا جمعه اگه بشه همه رو قرار بدم ولی اگه دوباره روی 1 تا 2 مگ باشه فکر کنم یکم زمان ببره دانلودشون از سایت PLAYSTATION