دانلود بازی های پلی استیشن 4 همراه با آپدیت

درود رفیق
جریان چیه که قطع کردن؟
خبر دارین که چرا همچین کردن!؟

والا منم نمیدونم الانم تست کردم هنوز وصل نیستش خودمم پلیم چندتا آپدیت داده ولی هرگز از شبانم استفاده نمیکنم برای آپدیت کردن منتظرم وصل بشه سریع بزارم برا دانلود تو آسیاتک

• Like
Reactions: voldmort
والا منم نمیدونم الانم تست کردم هنوز وصل نیستش خودمم پلیم چندتا آپدیت داده ولی هرگز از شبانم استفاده نمیکنم برای آپدیت کردن منتظرم وصل بشه سریع بزارم برا دانلود تو آسیاتک
داداش اینو چطوری میشه پیگیری کرد ؟
شاتل اپدیت بازی های دو روز پیش رو هم گذاشته ولی الان بعضی بازی های اسیاتک دو هفته عقب ه
تا vps بخواد وصل بشه و اینا قراربگیره خوب اپدیت بعدی میاد و همین اش و همین کاسه اس

دو هفته کجاست یه هفته هستش قطع هستش

والا باور کنید خبری بشه من همون لحظه اینجا میگم شروع میکنم از اول آپدیت کردن

متاسفانه ظاهرا ویندوزش رو عوض میخوان کنن منتظریم کاراش رو انجام بدن

من حتی بازی ولفنشتاین رو برای یه بنده خدایی دانلود کردم که اینجا درخواست داده بود تازه دانلودش تموم شده بود و میخواستم بزارم فشرده شه تا تو سرور بزارم یه ساعت بعدش کلا VPS قطع شده و فکر کنم باید از اول بزارم دانلود شه

عجب فقط به اسیا دی ال گیر میدن بازیها رو
شاتل لند الان کالاف ها با جی تی ای داره کسی گیر نمیده
مصادیق مجرمانه فقط برای اسیا دی ال هست فک کنم بقیه رو کار ندارن

اینجور که معلومه این سایت هم تعطیل شد چون لینک هاش همه بسته شده
این آسیا تک هم فقط ادعا داره اون از داستان اینکه آپلودش مجانی بود الان دوباره پولی شده اینم از این سایتش که نتونست چند ماه دوام بیاره
من نمیدونم وقتی میشه از مخابرات اینترنت فیرنوری گرفت و گیگی 1000 تومن نهایت میفروشه ( الان 100 گیگ رو حدود 100 میفروشه ) اینترنت رو چرا باید از آسیا تک گیگی 3 هزار تومن پول داد دست آخر هم هیچ خدمات اضافه ای نداد
من خودم مشترک قدیمی آسیا تک هستم ولی بزودی کوچ میکنم به فیبر نوری مخابرات که سرعتش چند 10 برابر آسیا تک هست با قیمت یک سوم و پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو کنید !!! این شرکت ها ورشکسته بشن حقشونه وقتی خدمات به مشتری نمیدونن چیه

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or