دانلود از یوتیوب با کدومش روش؟ + درخواست

منم تعجب میکنم که بعضی ها میان میگن که چند تا روش بلدن ولی آخرش میگن نمیشه توضیح بدیم:| خب اگه نمیتونین توضیح بدین اصلا چرا پست میزارین؟ :| حداقل اگه میتونین راه حل هاتون رو به کسایی که نیاز دارن پ.خ کنین تا ما هم بتونیم مثه شما از یوتیوب دانلود کنیم.

عزیزان اگه روش رو افراد زیادی بفهمن 100% جلوش گرفته میشه پس بهتره اون کسایی که نمیدونن نفهمن تا اونایی که میدونن استفاده کنن حداقل

عزیزان اگه روش رو افراد زیادی بفهمن 100% جلوش گرفته میشه پس بهتره اون کسایی که نمیدونن نفهمن تا اونایی که میدونن استفاده کنن حداقل

حرف شما درست ولی خب همه ی روش ها شیلتر نیستن و اگر هم بخواین راه ها رو به چند نفر پ.خ کنین تعداد افراد زیاد نیستن.

IDM که دیوونست ، یه وقتایی دان میکنه یه وقتایی هم نه
یه نفر میگفت توی لینک صفحه اول اسم YOUTUBE یه 10 بذار دانلود میشه. یخ شکن و قند شکن و شکر پاش و نمک دون و این چیزام نمیخواد
تست کن جوابشم به ما بگو

خیلی بد جنسی
:))

دوستان من یه سایتی پیدا کردم که شیلتر نیس و راحت هم کار میکنه و لینک ها رو تا دو روز نگه میداره.
اگه کسی آدرسشو خواست بهم پ.خ بده.

50 بدین idm بخرین یه عمر راحتین ارزششو داره هنوز ویدئو لوددنشده میزنه دانلود اونم با چند کیفیت البته برای pc اینقد دردسر هم نمیخواد

50 بدین idm بخرین یه عمر راحتین ارزششو داره هنوز ویدئو لوددنشده میزنه دانلود اونم با چند کیفیت البته برای pc اینقد دردسر هم نمیخواد
دوست عزیز روش هایی که از قندشکن استفاده کنن که فراوونه.بهترینش هم savefrom هست.ولی ما دنبال یه چیزی میگردیم که قندشکن نخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or