اگه مشکلی هست بگید توضیح بدم خودم با این روش حدود 500 گیگ از یوتیوب دانلود کردمبازی در میاره
اول اون آنلاین پلیرش مشکل ساز شد صب هم سایتش به زور بالا میومد !اگه مشکلی هست بگید توضیح بدم خودم با این روش حدود 500 گیگ از یوتیوب دانلود کردم
اول اون آنلاین پلیرش مشکل ساز شد صب هم سایتش به زور بالا میومد !
دوست عزیز, نزدیک یک ماه هست که اینترنت کل کشور مشکل (!) پیدا کرده واین چند وقت اخیر اکثر سایت خارجی اصلا باز نمی شوند یا خیلی سخت و با چند بار Refresh کردن باز میشند .بازی در میاره
شما برو به این آدرسشیلتر شدن Free Youtube Video Downloader رو هم به همه دوستان تسلیت میگم جون هر کی دوس دارین یه نفر یه راه راحت و خوب بگه که نیازی به شیلتر شکن نباشه.
از شیلترینگ متنفرم
آقا این هم شیلتره کهبه نظرم ساده ترین روش که نیازی به هیچ برنامه ای نداره (نمیدونم کسی گفته یا نه) : بعد از این که ویدعوی که تو یوتیوب هست ر انتخاب کردید و در حال پخش هست بالای صفحه بعد از . دو حرف ss را اضافه کنید خیلی راحت مثلا
https://www.ssyoutube.com/watch?v=5BvNHWQ-BiA میبینید که بعد از . دو تا s هستش
فقط کافیه برید بالای صفحه و بعد از . دوتا s اضافه کنید همین
بنده بدون فی ل تر شکن با موزیلا یا IE بدون موشکل از یوت و پ استفاده میکنم با بالاترین سرعت .
ی ترفنده که توسط بچه های شرکت کشف کردیم . :d متاسفانه نمی تونم توضیح بیشتری بدم .
بنده بدون فی ل تر شکن با موزیلا یا IE بدون موشکل از یوت و پ استفاده میکنم با بالاترین سرعت .
ی ترفنده که توسط بچه های شرکت کشف کردیم . :d متاسفانه نمی تونم توضیح بیشتری بدم .
منظورم ساده ترین روش با قند شکن بود:dآقا این هم شیلتره که
من یه راه دیگه پیدا کردم که مثل 10youtube.com میمونه فقط بجای 10 عدد 13 رو بزارین یعنی www.13youtube.com
فرق خواصی هم با 10youyube.com نداره.