دانلود از یوتیوب با کدومش روش؟ + درخواست

اول اون آنلاین پلیرش مشکل ساز شد صب هم سایتش به زور بالا میومد !

آنلاین پلیر اکثر اوقات اولش خودکار راه میفته که باید با یه کلیک قطعش کنید و اگه سایت دیدید دیر بالا میاد چندبار رفرش کنید درست میشه این مشکلات خیییلی به ندرت اتفاق میفته حالا شانس شما بوده

بازی در میاره :|
دوست عزیز, نزدیک یک ماه هست که اینترنت کل کشور مشکل (!) پیدا کرده واین چند وقت اخیر اکثر سایت خارجی اصلا باز نمی شوند یا خیلی سخت و با چند بار Refresh کردن باز میشند .
این سایتی که این دوستمون معرفی کرد خوب هست فقط صبر کن تا وقتی که از این برهه زمانی که عبور کردیم شما هم راحت می تونی از این سایت دانلود کنی .

به نظرم ساده ترین روش که نیازی به هیچ برنامه ای نداره (نمیدونم کسی گفته یا نه) : بعد از این که ویدعوی که تو یوتیوب هست ر انتخاب کردید و در حال پخش هست بالای صفحه بعد از . دو حرف ss را اضافه کنید خیلی راحت مثلا
https://www.ssyoutube.com/watch?v=5BvNHWQ-BiA میبینید که بعد از . دو تا s هستش
فقط کافیه برید بالای صفحه و بعد از . دوتا s اضافه کنید همین

شیلتر شدن Free Youtube Video Downloader رو هم به همه دوستان تسلیت میگم:| جون هر کی دوس دارین یه نفر یه راه راحت و خوب بگه که نیازی به شیلتر شکن نباشه.
از شیلترینگ متنفرم:|
شما برو به این آدرس
11youtube.com
فقط چطوری از این استفاده میکنی؟

به نظرم ساده ترین روش که نیازی به هیچ برنامه ای نداره (نمیدونم کسی گفته یا نه) : بعد از این که ویدعوی که تو یوتیوب هست ر انتخاب کردید و در حال پخش هست بالای صفحه بعد از . دو حرف ss را اضافه کنید خیلی راحت مثلا
https://www.ssyoutube.com/watch?v=5BvNHWQ-BiA میبینید که بعد از . دو تا s هستش
فقط کافیه برید بالای صفحه و بعد از . دوتا s اضافه کنید همین
آقا این هم شیلتره که:|
من یه راه دیگه پیدا کردم که مثل 10youtube.com میمونه فقط بجای 10 عدد 13 رو بزارین یعنی www.13youtube.com
فرق خواصی هم با 10youyube.com نداره.
:دی

بنده بدون فی ل تر شکن با موزیلا یا IE بدون موشکل از یوت و پ استفاده میکنم با بالاترین سرعت .
ی ترفنده که توسط بچه های شرکت کشف کردیم . :d متاسفانه نمی تونم توضیح بیشتری بدم .

بنده بدون فی ل تر شکن با موزیلا یا IE بدون موشکل از یوت و پ استفاده میکنم با بالاترین سرعت .
ی ترفنده که توسط بچه های شرکت کشف کردیم . :d متاسفانه نمی تونم توضیح بیشتری بدم .

منم یه سایت گیر اوردم از طیقش مثل باقلوا وارد یوتوب میشه . ولی برای اینکه ترافیکش زیاد نشه متاسفانه نمیتونم ادرس قرار بدم:d

منم روش های زیادی رو بلدم که بدون ***** شکن می تونم وارد یو تو ب بشم متاسفانه نمی تونم توضیح بیشتری بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or