سلام.آقا یه توضیحی در مورد بازیهای warhammer :mark of chaos و warhammer : mark of chaos battle march بدید ...تاریخ انتشار و سبک ، گیم پلی ، امتیازات و ...
همچنین می خواستم بدونم بازی های Dark crusade و winter assault چجوریاست !؟ من نسخه ی اول و نسخه ی soulstorm رو دارم خواستم بدونم نسخه هایی که اشاره کردم چیز متفاوتی از نظر گیم پلی و داستان دارن یا نه !؟
بازی های warhammer :mark of chaos و warhammer : mark of chaos battle march هیچ کدوم بازی های مرتبط با دنیای وارهمر 40 هزار نیستند و اصلا بازی هایی هستند که توسط یک سازنده دیگه از روی دنیای وارهمر (که متعلق به گذشته دور هست) ساخته شدند.
من شخصا هیچ کدوم از این بازی ها رو نرفتم و تا جایی هم که یادمه و اوایلش رو در حد تست کردن دیده بودم خیلی بازی های ضعیف تری نسبت به کارهای رلیک بودند و زیاد ارزش بازی کردن نداشتند...
در مورد Dark crusade و winter assault هم در صفحه اول اطلاعات کامل هست، ولی به طور کلی DC بیشتر شبیه Soulstorm هستش و WA یه جورایی منحصر به فرده، ولی بیشتر شبیه بازی اصلی یعنی DOW است. داستان هاشون هم داستان های مجزائیه که به کل سری خیلی مرتبط نیست.
داستان بازی Retribution کلا اینه:40k dow-Retribution
به دنبال حوادث بازی قبلی و اختلافاتی که بین گبریل و فرمانده خود ما با Chapter Master ما یعنی Azariah Kyras (نفر اول تفنگداران فضایی گروه Blood Ravens که بزرگ ترین فرمانده ماست) پیش میاد، کایراس تمامی ما رو خائن اعلام کرده و بسیاری از تفنگداران فضایی حاضر در سیاره های سیستم اورلیا به دنبال مبارزه و نابود کردن ما هستند. چیزی که هیچ کس نمی دونه اینه که خائن اصلی این وسط ما نیستیم، بلکه خود کایراس آلوده شده! این یه فاجعه به تمام معنیه که بزرگ ترین فرمانده یک ارتش عظیم از تفنگداران فضایی خائن باشه، ولی واقعیت اینه که Ulkair (هیولایی که آخرین باس بازی Chaos Rising بود و تفنگداران فضایی تصور می کردند نابودش کردند) از بین نرفته و به جای نابود شدن تونسته حتی بزرگ ترین مقام تفنگداران فضایی گروه Blood Ravens رو آلوده کنه.
کایراس که به کلی تمام وجود خودش رو به خدایان شیطانی گروه آشوب فروخته، دستور اجرای یک Exterminatus رو به نیروهای Inquisition میده. این افراد بازپرسان ویژه امپراتوری هستند که بزرگ ترین وظیفه شون نابودی خائنینه و در این راه کمترین شوخی و رحم و مهربونی سرشون نمیشه! اجرای یک Exterminatus به این معنیه که کشتی های فضایی Inquisition دور یک سیاره قرار می گیرند و با بمب های قوی به قدری اون سیاره رو بمباران می کنند که هیچ جنبنده ای اعم از انسان و حیوان و گناهکار و بی گناه در اونجا زنده نمی مونه. کایراس به این بهانه که اورلیا پر از موجودات بیگانه و شیطانی شده درخواست Exterminatus رو با بازپرسان امپراتوری مطرح می کنه، ولی در اصل هدفش این بوده که در آن واحد روح انسان های بی شماری که در این بمباران ها کشته میشن رو به خدایان آشوب تقدیم کنه. در تمام طول بازی Retribution، گبریل و فرمانده و گروهبان های تحت دستور ما دارند تلاش می کنند که یه طوری بازپرس ها و تفنگداران فضایی دیگه رو متقاعد کنند که خائن اصلی فرمانده کل Blood Raven ها یعنی کایراس است، و نه نیروهای ما. از جمله درخواست گبریل از بازپرس ارشدی به نام Adrastia که از قبل با گبریل آشنا بوده و برای تحقیق در این مورد وارد سیاره میشه و به گارد امپراتوری ملحق میشه.
اینها هم تصاویر کایراسه، که فکر کنم منظور شما از اون یاروی گنده () همین ایشون باشه.
در ابتدای داستان کایراس ظاهر معمولی داره، ولی هر چقدر زمان می گذره او بیشتر و بیشتر ظاهر انسان رو از دست میده و به سمت هیولا شدن میره. این عکس از تصاویر اولیه کایراسه که در گیم نشون داده میشه. اینجا هنوز کایراس انسانه...
و تصویر بعد مال انتهای داستانه که کایراس به واسطه اعمال فاجعه آمیزی که انجام داده، انسانیتش رو کاملا از دست داده و توسط خدایان آشوب به یک هیولای کامل تبدیل شده:
کایراس که به کلی تمام وجود خودش رو به خدایان شیطانی گروه آشوب فروخته، دستور اجرای یک Exterminatus رو به نیروهای Inquisition میده. این افراد بازپرسان ویژه امپراتوری هستند که بزرگ ترین وظیفه شون نابودی خائنینه و در این راه کمترین شوخی و رحم و مهربونی سرشون نمیشه! اجرای یک Exterminatus به این معنیه که کشتی های فضایی Inquisition دور یک سیاره قرار می گیرند و با بمب های قوی به قدری اون سیاره رو بمباران می کنند که هیچ جنبنده ای اعم از انسان و حیوان و گناهکار و بی گناه در اونجا زنده نمی مونه. کایراس به این بهانه که اورلیا پر از موجودات بیگانه و شیطانی شده درخواست Exterminatus رو با بازپرسان امپراتوری مطرح می کنه، ولی در اصل هدفش این بوده که در آن واحد روح انسان های بی شماری که در این بمباران ها کشته میشن رو به خدایان آشوب تقدیم کنه. در تمام طول بازی Retribution، گبریل و فرمانده و گروهبان های تحت دستور ما دارند تلاش می کنند که یه طوری بازپرس ها و تفنگداران فضایی دیگه رو متقاعد کنند که خائن اصلی فرمانده کل Blood Raven ها یعنی کایراس است، و نه نیروهای ما. از جمله درخواست گبریل از بازپرس ارشدی به نام Adrastia که از قبل با گبریل آشنا بوده و برای تحقیق در این مورد وارد سیاره میشه و به گارد امپراتوری ملحق میشه.
اینها هم تصاویر کایراسه، که فکر کنم منظور شما از اون یاروی گنده () همین ایشون باشه.
در ابتدای داستان کایراس ظاهر معمولی داره، ولی هر چقدر زمان می گذره او بیشتر و بیشتر ظاهر انسان رو از دست میده و به سمت هیولا شدن میره. این عکس از تصاویر اولیه کایراسه که در گیم نشون داده میشه. اینجا هنوز کایراس انسانه...
و تصویر بعد مال انتهای داستانه که کایراس به واسطه اعمال فاجعه آمیزی که انجام داده، انسانیتش رو کاملا از دست داده و توسط خدایان آشوب به یک هیولای کامل تبدیل شده: