داستانش نبست به سری قبلی وار همر ضعیف تر شده بود + همه چیزش مثل شماره قبل بود یعنی شماره قبل رو در قالب داستان جدید روانه کرده بودن.دوستان این نسخه ی soulstorm چرا نمراتش از بقیه ی نسخه ها پایین تره !؟
توی نقدهایی که شده از چه چیزیش ایراد گرفتن !؟
من می خواستم بگیرمش ولی نمراتشو که دیدم پشیمون شدم به نظرتون نسخه ی اصلی اول رو بگیرم بهتر نیست !؟
داستانش نبست به سری قبلی وار همر ضعیف تر شده بود + همه چیزش مثل شماره قبل بود یعنی شماره قبل رو در قالب داستان جدید روانه کرده بودن.
البته نمراتش پایین نبود، هشت گرفته فکر کنم. جدا از بخش فنی اگه شماره اول رو بازی نکرده باشی حتما اینو بگیر چون کامل هست. پشیمون نمیشی.
دوستان این نسخه ی soulstorm چرا نمراتش از بقیه ی نسخه ها پایین تره !؟
توی نقدهایی که شده از چه چیزیش ایراد گرفتن !؟
من می خواستم بگیرمش ولی نمراتشو که دیدم پشیمون شدم به نظرتون نسخه ی اصلی اول رو بگیرم بهتر نیست !؟
به نظر من هر دوش رو بگیر، یعنی هم Dawn of War اصلی سال 2004 به خاطر حالت داستانی جالب و قشنگش که زیاد هم طول نمی کشه، و هم Soulstorm که در حال حاضر کامل ترین گیم پلی سری اول رو داره.ببین من همه ی نسخه های Dawn of War II رو گرفتم و دارم بازی می کنم می خوام ببینم در بین نسخه های سری اول کدوم از همشون بهتره و از نظر داستانی کدومشون به نسخه های سری دوم مربوطه !؟
در کل soulstorm رو بگیرم یا همون نسخه ی اول رو !؟
نه یادم نرفت، اون بازی اصلا مرتبط با این دنیا نیست.یک بازی رو یادت رفت معرفی کنی؟ Warhammer Mark Of Chaos
سلام و ممنون.
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم علامت این گروه یه پرگار برعکس که روی یه کتاب قرار گرفته و در مرکزش یه G یا یک چشم قرار داره.یه نکته ی جالبی که در بازی Warhammer 40000 : Dawn of war II : chaos rising دیدم و بهتره نظر دوستان رو هم در این باره جویا بشم اینه که نفر خائن در تیم من کاراکتر محبوبم تارکوس از آب در اومد و وقتی به گروه chaos پیوست و لباس اونها رو به تن کرد در کمال تعجب دیدم که علامت تک چشم ( از علامت های معروف فراماسونری ) روی زرهش نقش بست !!! خواستم ببینم داستان دنیای این بازی ضد فراماسونری ساخته شده !؟
اینم عکس :
فقط لطفا ً تاپیک رو به حاشیه نبرید (!)
لطفا اسم نسخه ای که می خواین رو کامل بنویسید.داستان 40k :dow -r کسی میدونه بگه من هیچی ازش نفهمیدم این یارو گنده sp کپچر چی بود اسمش قیافش شبیه chaos ها بود