شاید غیر قابل باور باشه اما ممکنه میشه گفت امکانش هست شما اگه کمی راجب این موضوع فکر کنی به این نتیجه میرسیاز همین رو هست که من میگم 2000 ساله پیش ، چون شیاطین مثه خون آشاما هستن و حتی بیشتر عمر می کنن.
اما حرف شما در مورد اینکه لیدی مادر نرو هست اصلا نمی تونم قبول کنم واقعا باور نکردنیه
در مورد اینکه نرو پسر ورجیله ،امروز داشتم یه بار دیگه دویل 4 رو بازی می کردم ،توی فیلمی که لیدی داره به دانته راجع به فورتونا و عقایدشون میگه ، میگه اونا شیاطین و وسایل اونا رو جمع آوری می کنن که دانته برمیگرده به شوخی میگه مثله باغ وحش !!!
خب من فکر می کنم روی نرو از وقتی بچه بوده آزمایشاتی انجام شده که دستش اینجوری شده یا مثلا روح ورجیل رفته تو جلدش بعد از بدست اوردن یاماتو....
اصلا این سایتی که معرفی کردی معتبر هست یعنی یکی از استدویوهای Ninja Theory یا کاپکوم تاییدش میکنه ....میشه متن انگلیسیشو برام بزاری ،ممنون میشم
ازمایشاتتروخدا انو نگید که باور نکردنیه دیگه چون اولین کسی که فهمید دست نیرو اینطور شده دانته بود اینو حتی سازنده بازی تو مصاحبه هاش گفته
سایتش درسته معتبر نیست خبر رو پیدا کنین زیرش هم ادرس کاملی از سایت کپکام زده
اما با مدارک کافی ثابت شده تو سایت نیرو پسر ورجله
اخه مشکل همینجاست که این خبرو چند ماه پیش خوندم و اونموقع جز خبر های مهم سایت بود اما حالا dmc new rebootو خبر هاش رو صفحه اصلیه اما صفحه های قبلی بگردی پیداش میکنی