داستان devil may cry 5

• Thread starter Thread starter hamid.
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از همین رو هست که من میگم 2000 ساله پیش ، چون شیاطین مثه خون آشاما هستن و حتی بیشتر عمر می کنن.
اما حرف شما در مورد اینکه لیدی مادر نرو هست اصلا نمی تونم قبول کنم واقعا باور نکردنیه:-/
در مورد اینکه نرو پسر ورجیله ،امروز داشتم یه بار دیگه دویل 4 رو بازی می کردم ،توی فیلمی که لیدی داره به دانته راجع به فورتونا و عقایدشون میگه ، میگه اونا شیاطین و وسایل اونا رو جمع آوری می کنن که دانته برمیگرده به شوخی میگه مثله باغ وحش !!!
خب من فکر می کنم روی نرو از وقتی بچه بوده آزمایشاتی انجام شده که دستش اینجوری شده یا مثلا روح ورجیل رفته تو جلدش بعد از بدست اوردن یاماتو....
اصلا این سایتی که معرفی کردی معتبر هست یعنی یکی از استدویوهای Ninja Theory یا کاپکوم تاییدش میکنه ....میشه متن انگلیسیشو برام بزاری ،ممنون میشم
شاید غیر قابل باور باشه اما ممکنه میشه گفت امکانش هست شما اگه کمی راجب این موضوع فکر کنی به این نتیجه میرسی
ازمایشات:))تروخدا انو نگید که باور نکردنیه دیگه چون اولین کسی که فهمید دست نیرو اینطور شده دانته بود اینو حتی سازنده بازی تو مصاحبه هاش گفته
سایتش درسته معتبر نیست خبر رو پیدا کنین زیرش هم ادرس کاملی از سایت کپکام زده
اما با مدارک کافی ثابت شده تو سایت نیرو پسر ورجله
اخه مشکل همینجاست که این خبرو چند ماه پیش خوندم و اونموقع جز خبر های مهم سایت بود اما حالا dmc new rebootو خبر هاش رو صفحه اصلیه اما صفحه های قبلی بگردی پیداش میکنی

اوه پس ثابت شده نرو پسر ورجیله و لیدی هم زنش ؟؟!!!!جالبه...خیلی جالبه....;;)
پس خوب بود کاپکوم به جای اینکه یه ریبوت بسازه همون چیزی که شما می گی رو بسازه؟؟!!!نه...:d
حالا بیخیال واقعا این دویل جدیده ریبوته یا یه سرآغازی ،چیزی؟مثلا قبل از اینکه دانته به قدرتاش پی ببره؟؟؟

اوه پس ثابت شده نرو پسر ورجیله و لیدی هم زنش ؟؟!!!!جالبه...خیلی جالبه....;;)
پس خوب بود کاپکوم به جای اینکه یه ریبوت بسازه همون چیزی که شما می گی رو بسازه؟؟!!!نه...:d
حالا بیخیال واقعا این دویل جدیده ریبوته یا یه سرآغازی ،چیزی؟مثلا قبل از اینکه دانته به قدرتاش پی ببره؟؟؟
البته من نگفتم کبکام بطور رسمی اعلام کرد لیدی مادر نیرو بلکه گفتم کبکام بطور رسمی اعلام کرد نرو بچه ورجیله و قضیه لیدی هم فقط و فقط نظر بود نه خبر و هنوز کبکام مشخص نکرده مادر نیرو کیه و بابا شو لو داده
حتی نوشتم

شرکت Screen Gems که مسئول ساختسری فیلهای رزیدنت اویل بوده اعلام کرده که قراره بزودی فیلم دویل می کرای Devil May Cry به هالیوود بره و دانته روی صحنه ی بزرگ سینما مشاهده بشه ، این خبر تایید شده و در سایت www.copcom-unity.com اعلام شده و گفته شده نویسنده ی فیلمهایی مثل Hitman یعنی آقای Kyle Wardفیلم نامه ی دویل می کرای را خواهد نوشت و همچنین اشاره جزئی شده که داستان فیلم در مورد دانته است که در صدد گرفتن انتقام مادرش می باشد.
به نظر شما چه کسی می تونه نقش دانته رو به خوبی ایفا کنه؟
به نظر من که فقط آقای Reuben Langdon توانایی چنین کاری رو داره یعنی بازیگر و دوبلر و تهیه کننده ی آمریکایی که چهره ی دانته هم از صورت ایشون گرفته شده;)

من خوده دانته رو میخوام نه برادر زاده شووو :(
ضمنا مرسی دادا. خوب بود
ولی ی کاش داستان بازی رو نمی گفتن تا موقع بازی خود باریکن اونو خودش تجربه میکرد :)
این داستان خود بازی نیست. این داستان رو خود ایشون نوشتن.:d
به نظر من خیلی‌ عالی‌ شده. بفرستش کپکام.:d

بچه ها یعنی شما هیچ نظری در مورد فیلم DMC ندارین؟؟؟
واقعا که چه طرفدارایی هستین گیمرهای خارجی دارن خودشونو به خاطر ایم مسئله می کشن ولی شما هی نادیده می گیرین

داستانی که نوشتی خیلی طولانیه ، من یکی که حال نداشتم بخونمش ، ولی از پستای بچه ها تا حدودی فهمیدم چی به چیه ;;)

ممنون

آخرین ویرایش:
شرکت Screen Gems اعلام کرد که تا پایان سال 2011 دویل می کرای توسط یه تیم کارگردانی فیلمش در دست ساخت باشه آقای Kyle Ward هم نویسنده ی فیلمش هست فیلم هم مورد جوونی های دانته س که می خواد انتقام قتل مادرش رو بگیره حالا ما می پرسیم کی میتونه نقش دانته رو بازی کنه از نظر شما؟

شرکت Screen Gems اعلام کرد که تا پایان سال 2011 دویل می کرای توسط یه تیم کارگردانی فیلمش در دست ساخت باشه آقای Kyle Ward هم نویسنده ی فیلمش هست فیلم هم مورد جوونی های دانته س که می خواد انتقام قتل مادرش رو بگیره حالا ما می پرسیم کی میتونه نقش دانته رو بازی کنه از نظر شما؟
طبق گفته ی www.IMDB.com کسی که می تونه این نقش را ایفا کنهReuben Langdon هست که به احتمال %99 هم این نقش را بازی خواهد کرد*

این بهترین کاره آقای Reuben تنها کسیه که می تونه دانته رو درک کنه هر چی باشه ایشون از ابتدا دانته رو به تصویر کشید و صدا گذاری دانته هم ایشون انجام داده کارش درسته خواد کنه ایشون این نقش رو قبول کنن و تو فیلم که به احتما زیاد هم 3D هست بازی کنن:d

در باره دویل می کرای 5

بسیار جالب و جذاب بود

به طوری که من 2 ساعت تو فکر بودم
محض اطلاع این دانتی نمرد و شیطانی شود
مو های سرش و گیافش اصلا کلش تغییر کرد
ولی بازم وقتی عصبانی میشود موهاش میشود سفید
این دانتی هست
ولی کلا شیطانیش
51599703484534296535.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟