ایول...
ذهن خلاقی داری.
فقط نگفتی چرا موی دانته سیاهه؟؟:d
من از dmc خوشم نمیاد ولی با این داستان خیلی حال کردم!!اگه واقعا داستانش این باشه خیلی خوبه!!:d
بچه ها من یه سرو نخ هایی توDMCیافتم که شما هم اگه کمی فکر کنید به همین نتیجه میرسیدالبته باید بگم این نتیجه گیری رو یه دفعه ای نکردم کلی رو این قضیه رفتم تو اینترنت و تو نظر سنجی ها شرکت کردم تا به این نتیجه برسم و اینهم باید بگم این دیگه فقط یه نظره ها .........تو رو خدا منو نزنید خوب(شکلک چقدر ترسیدم
)
به نظرم مری یا همون لیدی باید یه گذشته ی خاصی رو داشته باشه
و همینطور هم ورجیل
و اصلا براتون این سوال پیش اومده که پدر لیدی از کجا و چه جوری با ورجیل اشنا شده؟
یا اینکه اصلا کی و کجا ورجیل شمشیرش شکست و دست اگنوس افتاد؟
نیرو دیگه که خبرش رسید پسر ورجیله اما دستش چرا اینطور شده؟
همه این هرو من در نظر گرفتم و این نتیجه رو میگم
خوب میگیم نیرو 17 سالشه اما دانته 35 سالشه که حدودا باهم 18 سال تفاوت سنی دارن یعنی نیرو زمانی به دنیا اومد که دانته 18 سالش بوده و میدونیم ورجیل هم سن دانته و از روی سنشون میشه فهمید این قضیه ها یه سال قبل از DMC 3بوده........
ورجیل تو سن 18 سالگی خیلی کم سن و سال بوده و زیاد تو فکر قدرت نبوده و همون موقع هاست با لیدی اشنا میشه و باهم ازدواج هم میکنن البته باید بگم شاید ورجیل اسم خودشو یه چیز دیگه معرفی میکنه
پس از یه سال ورجیل با دیدن گردنبندش یه حسی شیطانی بهش دست میده که حس قدرت طلبی پیدا میکنه و با پدر لیدی درمیون میذاره که پدر لیدی هم موافقت میکنه فقط بخاطر تسخیر دنیا و باز کردن دروازه جهنم............پس از اون ورجیل لیدی رو تنها میذاره و همراه با پدر لیدی به قصد قدرت طلبی میرن..........تو همین حال و هوا که بگم بهتون که ای دل غافل لیدی هم باردار شده و هیچ پشتیبانی رو نداشت چون پدرش و همسرش اونو رها کرده بودند فقط پشتیبان اون مادرش بود که برای همین لیدی مادرشو اینقدر دوست داشت
یه شبی از شبها پدر لیدی که کنترشو از دست داده بود و حالت دو شخصیتی در اون شکل گرفته بود به خونشون حمله میکنه و میخواد لیدی رو بکشه که مادرش که میخواست از لیدی دفاع کنه خودش جونشو از دست میده.........البته باید بگم که پدر لیدی شکل خودش نبوده و حالت دلقک رو داشته برا همین لیدی نمیفهمه که این باباشه اما با این حال یه شکی میبره ربطی به باباش داشته باشه
لیدی با هزار بدبختی زندگیشو سر میکنه که دیگه وقت به دنیا اودن بچش شده بود و اطرافیان اونو سریعا به زایشگاه و اینجور چیزا میبرن باید بهتو گفته باشم اینجا موندوس هم زنده هست ها.......وقتی بچه لیدی به دنیا میاد موندوس با یکی از پرستارا و ماما یا زد و بند میکنه یا گولش میزنه بچه لیدی که پسر بوده خوب منظورم همون نیرو خودمونه رو میدزده و پرستار یا ماما به لیدی میگن بچه ی تو مرده به دنیا اومده این بماند و تنفر لیدی از شیاطین هزاران برابر زیاد شد چون به نظرش همه مشکلات بخاطر شیاطین هست
پسر لیدی رو که به موندوس میدن موندوس اونو نگه میداره یعنی تا وقتی ورجیل توDMC 3در اخر میره با موندوس بجنگه موندوس سریعا بچه رو به ورجیل نشون میده همون موقع ورجیل
این بچه کیه ؟موندوس هم که دید ورجیل متعجب شده سریعا با شمشیری اونو به دیوار میخکوب میکنه و میگه وای نگاه کن ورجیل تو پسرتو نمیشناسی
ورجیل هم که همینطور هاج و واج مونده بود توسط موندوس کشته میشه و موندوس اونو تبدیل به نیلو انجلو میکنه که میدونستیم و موندوس هم از خوشحالی اینکه پسر اسپاردا رو زیر سلطه خودش بره یاماتو رو درجا میشکنه
و دست راست نیرو رو یه کاری میکنه که از اون کودکی نه اما از وقتی بزرگتر شد دستش اینجوری بشه و اونو دم یه پرورشگاه تو یه دهکده کوچیک رها کرد این کارش هم دو دلیل داشت:
1-دست راست نیرو نشانه ای بود که میتونست پیداش کنه
2-فورتیونا دهکده کوچیکیه و راحت میتونست پسری با این خصوصیات پیدا کنه البته به این ارزو هاش نرسید چون توسط دانته کشته شد
ولی باید بگم کشته که چه عرض کنم فقط توسط دانته دوباره تو جهنم زندانی شد البته باید بگم موندوس باید با یکی تو دنیا در ارتباط باشه تا دوباره به اهدافش برسه بیشتر هم میخوره این ادم کایری باشه چون به نظرم کایری فقط قصد داره نیرو رو عاشق خودش کنه تا از این طریق بتونه موندوس رو برگردونه و موندوس میخواد یکی از فرزندان اسپاردا سر لشکر سپاهش باشه چون خودتون هم میدونید بیشتر پیروزی ها در جنگ ها به خاطر اسپاردا بوده پس تا اینجا درست
یه چیز دیگه ای که باید میگفتم یکی بود میگفت اگه زن ورجیل لیدیه پس چرا میخواست بکشتش ؟
باید گفت ورجیلDMC3اونقدر تو فکر قدرت بود که حتی دیدی برادر دوقلوی خودش رو میخواست بکشه دیگه چه برسه به زنش
شمشیر هم که موندوس پس از شکستن انداخته بودش توی یه جایی که اطراف ازمایشگاه اگنوس بود اگنوس هم که راجب شیاطین تحقیق کرده بود میدونست این شمشیر اسپاردا میتونه درواز ه جهنم رو باز کنه برداشتش و بقیشو میدونید
نظراتونم بدیدا ...........
در ضمن روی صندلی خود اروم بشینید و ارامش خودتونو حفظ کنید و مانیتو رو نشکنشیدکه همه اینکارو میکنید
NERO TURBO :
داستان فوق العاده عجیب غریبی بود در ضمن این آرخامه که ورجیل رو پیدا میکنه اول DMC3 SE اگه با ورجیل بری نشون میده که ورجیل داره توی کتاب خونه تحقیق میکنه که آرخام میاد پیشش و در مورد دروازه شیاطین و جریان گردنبند ها رو بهش میگه
سلام
می خواستم بدونم اینا که شما( Nero Turbo )گفتی ،ازروی سندی ، مدرکی چیزیه مگر نه همچین چیزی خیلی عذر می خوام بی خوده به چند دلیل::d
1-اگه لیدی واقعا همسر ورجیل باشه ، حتما پس از دیدن دانته تو دویل 3 ،از اونجایی که دانته و ورجیل دوقلو هستن ، حتما اشاره ای می کرد که تو چقدر شبیه شوهر منی یا حتی یه ذره تعجب می کرد.
2-لیدی اگه بچه دار شده بود و بچه شو از دست داده بود،یعنی بهش گفته بودن حتما پیگیر می شد و می گفت لااقل جسد بچه مو نشونم بدین
3-این لیدی که ما تو دویل 4 دیدیم والا از نرو جوونتره:d:d
4-فکر نمی کنم نرو تو دویل 4 ،17 ساله باشه
دانته هم باید یه 2000... باشه چون تو دویل 4 می گیه 2000 سال پیش اسپاردا دروازه شیطانی رو می بنده که مصادف میشه با ازدواج با اوا و به دنیا اومدن دانته و ورجیل:d
سلام
می خواستم بدونم اینا که شما( Nero Turbo )گفتی ،ازروی سندی ، مدرکی چیزیه مگر نه همچین چیزی خیلی عذر می خوام بی خوده به چند دلیل::d
1-اگه لیدی واقعا همسر ورجیل باشه ، حتما پس از دیدن دانته تو دویل 3 ،از اونجایی که دانته و ورجیل دوقلو هستن ، حتما اشاره ای می کرد که تو چقدر شبیه شوهر منی یا حتی یه ذره تعجب می کرد.
2-لیدی اگه بچه دار شده بود و بچه شو از دست داده بود،یعنی بهش گفته بودن حتما پیگیر می شد و می گفت لااقل جسد بچه مو نشونم بدین
3-این لیدی که ما تو دویل 4 دیدیم والا از نرو جوونتره:d:d
4-فکر نمی کنم نرو تو دویل 4 ،17 ساله باشه
دانته هم باید یه 2000... باشه چون تو دویل 4 می گیه 2000 سال پیش اسپاردا دروازه شیطانی رو می بنده که مصادف میشه با ازدواج با اوا و به دنیا اومدن دانته و ورجیل:d
یه مقداریش با مدرکه و یه مقداریش هم حدس و گمانه مثلا
نرو که پسر ورجیله با مدرکه اینهم منبع: www.devilmaycry.org
اما شما نوشتی بیخوده:
1-با دانته رفتار خوبی نداشت مگه ندیدی شاید لیدی میخواست گذشته شو فراموش کنه که چیزی نگفت
دیگه لیدی نمیدونست پرستارا با اون مشکل دارن که الکی بهش میگن بچش مرده
2-لیدی جووون میزنه حداقل بین dmc3,dmc4خیلی سال فاصله هست
3-به نظرتون چند ساله هست؟نرو حتی گفته شده یه پسر نووون تو مایه های 17 الی 18 ساله چهره نیرو حتی با دانته تو dmc3مقایسه کن جونتره از دانته جوون
4-اشتباه برداشت کردی دوست عزیز 2000سال پیش گفته شد اسپاردا جهان رو از شر شیاطین نجات میده نگفت 2000سال پیش اسپاردا ازدواج کرده بعد از هزار و پانصد سال بعد شاید ازدواج کرده و چون شیاطین هیچ وقت نمیمیرن و خیلی هم پیر نمیشند
از همین رو هست که من میگم 2000 ساله پیش ، چون شیاطین مثه خون آشاما هستن و حتی بیشتر عمر می کنن.
اما حرف شما در مورد اینکه لیدی مادر نرو هست اصلا نمی تونم قبول کنم واقعا باور نکردنیه
در مورد اینکه نرو پسر ورجیله ،امروز داشتم یه بار دیگه دویل 4 رو بازی می کردم ،توی فیلمی که لیدی داره به دانته راجع به فورتونا و عقایدشون میگه ، میگه اونا شیاطین و وسایل اونا رو جمع آوری می کنن که دانته برمیگرده به شوخی میگه مثله باغ وحش !!!
خب من فکر می کنم روی نرو از وقتی بچه بوده آزمایشاتی انجام شده که دستش اینجوری شده یا مثلا روح ورجیل رفته تو جلدش بعد از بدست اوردن یاماتو....
اصلا این سایتی که معرفی کردی معتبر هست یعنی یکی از استدویوهای Ninja Theory یا کاپکوم تاییدش میکنه ....میشه متن انگلیسیشو برام بزاری ،ممنون میشم