آقای old snake عزیز من بی صبرانه منتظر آپدیت داستانتونم میشه یه لطفی بکنی بگی تا کی باید صبر کنیم تا داستانو بزارید بخدا خسته شدم روزی 4 بار دارم میام اینجا ولی خبری نیست حداقل بگید تا کی باید صبر کنیم..در ضمن یه مطلبیم بگم اینکه داستانتون همجا گل کردن و آقایون شروع کردن به کپی برداری به اسم خودشون..فقط بدون کار بزرگی داری انجام میدی و من بشخصه ازت ممنونم و پشتیبانت هستم...چاکریم
در واقع raiden روحشم خبر نداشت salidus اونجا هست و اول هم فکر میکرد که salidus همون solid snake هست چون snake خطابش میکردند ماموریت raiden پس گرفتن پول از تروریست ها و آزاد کردن رئیس جمهور بود که در آخر متوجه میشه پولی در کار نبود raiden اصلا از ماهیت dead cell خبر نداشتمامور می کنه تا به صدف بزرگ رفته و سالیدوس اسنیک رو نابود رئیس جمهور رو آزاد کنه
fortune, ocelot رو میکشه نه olga رو! olga salidus رو میکشهOlga مادز Sunny هم در انتها توسط آسلات کشته میشه
سلام امید جان داستان mgs2 رو خوندم دو جا اشتباه نوشته بودی :
در واقع raiden روحشم خبر نداشت salidus اونجا هست و اول هم فکر میکرد که salidus همون solid snake هست چون snake خطابش میکردند ماموریت raiden پس گرفتن پول از تروریست ها و آزاد کردن رئیس جمهور بود که در آخر متوجه میشه پولی در کار نبود raiden اصلا از ماهیت dead cell خبر نداشت
fortune, ocelot رو میکشه نه olga رو! olga salidus رو میکشه
یه انتقاد هم داشتم البته ببخشید فقط مشکلات متنت رو میگم چیزی که نوشتی و وقت گذاشتی براش خیلی ارزش داره من هم فقط برای بهتر شدن کیفیت متنت انتقاد میکنم
داستان mgs2 همونطوری که گفتی خیلی پیچیده هست اما تو بعضی از جاهایی که واقعا مهمه تو داستان رو خیلی سرسری رد شدی ازش و بعضی از چیزایی که گفتنش مهم نیست رو نوشتی داستان رو تونستی برسونی اما احساس میکنم کامل نیست
mgs4 هم وقت نکردم بخونم اما از ظاهر معلومه متن پر باریه
مرسی از تو و سیاوش عزیز که زحمت کشیدید.
آخ آخ...شرمنده حواسم نبود:d!تازه شروع كردم به خوندن مطلب مربوط به MGS4
تو Act 1 اسنيك قبل اينكه به مريل برسه با دربين اشنا شده!:d
شما برعكس نوشتي!حالا اصلا هم مهم نيست!ولي خواستم ي گيري داده باشم:d
مقالتون فوق العاده عاليه...ممنون
رفيق خيط كودومه!اطلاعاتي كه شما نوشتي و گرداوري كردي خيلي زحمتش بيشتر ازي ايناس كه با ي پسو پيش نوشتن اتفاق نه چندان مهم بخواد زير سوال بره!!آخ آخ...شرمنده حواسم نبود:d!
آره اسنیک اول دربین رو میبینه،بعد وقتی از مریل جدا میشه با B&B Corps ها رو به رو میشه!شرمنده:d!میگم یه PMیی چیزی میدادی سریع درستش میکردیم خیط نمی کردیمون!(کیدینگ:d)