داستان کامل سری بازی های Dead Space

• Thread starter Thread starter xdj
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xdj

کاربر سایت
از کلیه دوستان خواهشمندیم در این گفتگو شرکت کنند برای کمک به دوستانی که نسخه های قبلی این بازی رو بازی نکردن و میل به بازی کردن شماره 3 را دارند . :-*

از کلیه دوستان خواهشمندیم در این گفتگو شرکت کنند برای کمک به دوستانی که نسخه های قبلی این بازی رو بازی نکردن و میل به بازی کردن شماره 3 را دارند . :-*

اولا تیتر شما اشتباه هست . دوما به زودی یکی ازدوستان بزرگترین تاریخچه و داستان سری DEAD SPACE رو تو فروم قرار میدن . حالا یا تو صفحه اصلی یا تو فروم . ( پس صبر داشته باش رفیق )

دوست عزیز این چه طرز تاپیک زدنه؟! :d ولی برای اینکه دست خالی نباشی اینو داشته باش.

شروع نسخه اول:

ایزاک(اسحاق) یه مهندسه که با اسلحه های پلاسما میره به جنگ نکرومورف ها تا منشاشونو پیدا کنه.
پایان نسخه اول:

منشا یه شی باستانی عجیب ـه که با اعماق قضا در ارتباطه گویا! و با پخش ویروس انسان ها رو به نکرومورف تبدیل میکنه.
آخرشم ایزاک میفهمه دوست دخترش مرده!
شروع نسخه دو:

گویا بعد از سال ها در کما بودن در لباس بیماران روانی بیدار میشیم!
پایان نسخه دو:

ما وارد ذهن ایزاک میشیم و اونجا با هیوالاها و شیاطین درون میجنگیم! در نهایت پیروز میشیم و تمام.

برادر فک کردم داستانه کل سری رو نوشتی یقه کتم رو صاف کردم بیام توی بحث ببینم چی جا مونده که تکمیلش کنم دیدم همچون بیابونه جورنی و آنچارتد خالیه..! اتفاقا همچین مقاله‌ای دارم.. حجمش بالاست و بالاترم داره میره چون آخرین نسخه (شاهکار دداسپیس3) هم می‌خوام بهش اضافه کنم برای همین طول میکشه.. شما هم به قوله دوستمون طاقت بیار رفیق :d
اما توی قصه‌ی بازی اگه مشکل داری خودت بیا پیام خصوصی بهم بده برات مثله روز روشنش کنم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or