من اولین کنسولم ps3 بود چون قبل اون فقط پی سی پلیر بودم از سال 82 با سام ماجراجو و تامب رایدر
ps3 تو مسافرت شیراز خریدم 300 تومن و بعد 1 سال تقریبا تو ساری تو یه مغازه 400 تومن فروختمش و یه 360 اسلیم گرفتم مبلغ 700 تومن و 360 تو پرشین تولز فروختم 700 تومن و ps4 از یه سایت گرفتم که اون موقعها تو دنیای بازی تبلیغاتش بود و الان هرچی فک میکنم اسمش یادم نیست و اولش d داشت انگار به مبلغ 1200 !!!!
گذشت و گذشت تا سال 1400 که بخاطر گرونیا پدرم زورش نمیرسید بخره برام و منم حقوق سربازیمو جمع میکردم و ماهی 500 تومن و یکم بعدش شد 1 تومن ماهی چون فوق لیسانس بودم جمع کردمو جمع کردم تا بالاخره با یخورده کمک پدرم تونستم ps5 بخرم با هدفون و استند شارژرش و یه بازی ظرفیت 2 شده بود 27 تومن تقریبا و یادمه پدرم پیام داده بود اسم بازی که میخواهمو بفرستم و گفتم یه فارکرای 6 ظرفیت 2 بگو بریزه
درست نیست بگم ولی شرایط کم پولی خانواده یخورده داشت بهم فشار بیش از حد میاورد و عقده ایم میکرد و پول نداشتن داشت منو از عشق اول زندگیم یعنی گیم جدا میکرد، عشقی که از 8 سالگی تو من وجود داره تا الانی که 29 سالمه و چند ماه دیگه رسما 30 سالمه.....
اما....
پایان خدمتم برا من شروعی بود که منتظرش بودم و از روزی که رفتم سرکار داستان عوض شد و تا همین امروز مثل اسب دارم کار میکنم بدون یکروز تعطیلی، اما نکته اینجاست که با کار کردنم شروع کردم به قلع و قمع این آرزوهای کوچیک که مثل بغض تو گلوی ما جوونای ایرانی مونده و اولین کار گرفتن یه آیفون پرومکس بود بعد اون شرایط پیش اومد و 2تا ps5 دیگه خریدم
و یکم بعدترش پارسال یه تی وی گرفتم سامسونگ نمیدونم چیچی که 60 تومن آب خورد امسالم یه کیس بستم 150 تومن برام آب خورد ولی خداشاهده تا الان فقط 2تا بازی توتال وار روش بازی کردم و هرچی بازی هست هنوزم ترجیح میدم رو کنسول بازی کنم و نمیتونم رو pc بازی کنم و بنظرم خانواده حق دارن بهم بعضی اوقات سرکوفت بزنن که چرا اینکارارو میکنم با درآمدم و الان وقتشه زن بگیرم اما من هنوز کار دارم و کله ام داغه
و خط و نشونم کشیدم برا فایو پرو که دیگه گذشت اون دوران که پدرانت( فور و فایو) میومدن و من تا دستم بهشون برسه چند سالی میشد، بیا ببینم چند مرده حلاجی
شرمنده یکم زیاده روی شد ولی خب وقتی بزرگ میشیم متوجه میشیم چقدر خواسته هامون کوچیک بوده و هست بعنوان یه گیمر و حقمون نیست این چیزایی که این روزا میبینیم.....
یادآوری خاطرات تلخ و شیرینه