راستش واسه من خرید کنسول های نسل قبل(PS1/PS2/X360) خیلی جذاب تر بود چون اون زمان بچه بودیم بابا میخرید میشه گفت سوپرایزی بود ولی از ps4 به بعد که خودم کار میکردم و دست به جیب میشدم کمتر ولی بازم خفن بود
سر PS5 هم چون بابا همیشه سوپرایز میکرد این بار من این مسئولیت خطیر رو بر عهده گرفتم
یادمه اوایل عرضه PS5 بود به پسر عمه م که دوبیه گفتم پیگیر باش کنسول خوش قیمت پیدا شد خبرم کن و یادمه به خاطر کرونا همه خونه نشین شده بودن و ملت حوصله نداشت تو خونه کل کنسول ها مثل برق باد فروش رفته بود و از اون طرف سرعت تولید هم خیلی کم شده بود و کنسول های توی بازار با قیمت فضایی 800 تا 1000 دلار معامله میشدن
از اون طرف داداش کوچیکه م هم از بس لج ککرده بود که کیس میخوام، واسش یدونه PC گیمینگ خریده بودن ولی و یه کم پس انداز داشت قرار شد مانیتور و موس و کیبورد رو خودش بخره
اونم پولش رو فرستاده بود دوبی که دختر عمه م واسش از آمازون مانیتور اینا بگیره
خلاصه گذشت و 2 ماه بعد یه روز پسر عمه م زنگ زد و گفت من تو فروشگاه زنجیره ای GEEKAY نام نویسی کرده بودم که بار جدید PS5 که رسید واسم بذارن کنار، الان زنگ زدن گفتن جنس رسیده، تو حتما میخوای منم پولم نمیدونستم میرسه یا نه گفتم چقد در میاد گفت تکی نمیفروشن باید باندل بگیری،یدونه کنسول دیسک خور یه دسته اضافه یدونه کیف یدونه استند شارژی اصل یدونه از لوگو پلی استیشن که لامپش روشن میشه و یدونه هدفون آسترو A20 رو هم میدن 3100 درهم کنسول میوفته 2099 درهم که اون زمان میشد 15 میلیون،تو ایران 19 تومن بود اگه اشتباه نکنم یعنی دقیق یادم نیست ولی حدودا کل اجناس رو میگرفتم یه میلیونی از کنسول خالی تو ایران گرون تر میشد
یهوو چشمام برق زد
گفتم بگیر پول کم داشتم از زیر سنگ هم شده پیدا میکنم
خلاصه گرفت و از اونور سفارش داداشم هم رسیده بود دست دختر عمه م همه رو با هم دادن دست لنج بفرسته
شب جمعه بود ما با بچه ها معمولا شب جمعه میریم تو کویری دشت دور شهر جایی کمپ میزنیم و برد گیم و جوج اینا خلاصه شب ساعت 8 بود کم کم میخواستیم بریم بیرون شهر از خونه یکی از آشنایان که با ناخدا دوستن زنگ زدن گفتن بیاید بارتون از دوبی رسیده خلاصه رفتیم گرفتیم و بردم خونه تو اتاق گذاشتم
داداشم هم داشت با کامپیتور من بازی میکرد و تو دیسکورد با دوستش صحبت میکرد خلاصه یهوو سوپرایزی گفتم بیا مانیتورت رو بگیر
پشماش ریخته بود هی میپرید اینور اونور و با دوستاش صحبت میکرد که حاجی مانیتور و کیبوردم رسیده میخوام کامپیوتر خودم رو راه بندازم و فلان که یهوو دست کردم تو پلاستیک کارتونی بزرگه که لوگو GEEKAY روش بود PS5 رو کشیدم بیرون
یهوو زانو زد سینه ش رو گرفت با خودک گفتم وای احتمالا سکته کرد
از خوشحالی داغون شد نمیدونست چیکار بکنه
خلاصه کنسول و مخلفات رو گذاشتم تو اتاق و با دوستان رفتیم بیرون داداشم هم با دوستاش رفته بودن تو شهر
آقا ما رسیدیم کمپ یکی از بچه که رفیق فابریکمه و قبلا بهش گفته بودم میخوام PS بخرم گفت مبارکه حاجی ،حالا کل پولت رو دادی کنسول بازی چیزی داری بازی کنی گفتم چیزی ندارم ولی رو خودش آسترو هست بازی ps4 هم چند تایی دارم یهوو دست کرد تو کیفش یدونه دیسک Demon Souls پلمب کشید بیرون که دیگه من داغون شدم
بنده خدا خودش 5 نداشت بعد مامانش یه هفته قبل از اینکه کنسولم برسه دستم از دوبی اومده بوده بهش گفته سوغاتی چی میخوای گفته خودم که چیزی نمیخوام واسه دوستم فلان دیسک بیار
الان که این پست رو نوشتم و تجدید خاطرات شد ،حس و حال اون شب هم کم از خرید PS2 و PS1 نداشت
اینم عکس هاشون
View attachment 303239View attachment 303240