این مشکل خیلیا بود به خصوص کسایی که یک راست رفتن سراغ kh2! تازه این داستان حواشی رو نداره! فقط روند اصلی داستان که محورش سورا هست رو نوشتم.من که بازی میکردم چیزی از داستان حالیم نشد ولی خیلی از بازیش خوشم اومد و مخصوصا با این قسمت هایی که ازشون عکس گزاشتی خیلی حال کردم!
ولی الان که داستان رو گزاشتی فهمیدم چه خبر بوده و ... حیف که یکش رو هیچ وقت گیر نیوردم!
در حالت نرمال و ساده نشون میده نامه ای از طرف پادشاه میکی اومده و بعد هم battle report رو نشون میده! اما وقتی با سخت ترین حالت بری یا در حالت نرمال تمام ژورنال رو تکمیل کنی پیش از نشون دادن battle report یه صحنه از bbs رو نشون میده که عکساش رو هم گذاشتم.راستی اون یکی پایان چی بود؟
:cheesygriمنتظر 3 باشیم یا نه؟ :confused:
اگر 3 بیاد!وااااااااااااااای قابل تصور نیست که چقدر خوشحال میشم *
حسین شاید بهم بخندی ولی من برای کشتن سفیروت تقریبا یه روز وقت گذاشتم!!!! خدا بهش عمر جاودانه بده که باعث شد مهارتهام رو انقدر بالا ببرم که کشتن دشمنهای مرحله آخر واسم آسونتر شه!اینه درست امدی خیلی سخت بود خیلی وای اشکم در امد وقتی کشتش
بابته عکسها هم ایول خیلی خیلی قشنگ بود مرسی
دوست داشتم موهاش رو بکشم!!!
چی میگی نه بابا شوخی نکن سهراب :laughing::laughing::laughing:من خودم نیم ساعته زدمش رفت پس ایول به خودم که حرفیم :biggrin1:حسین شاید بهم بخندی ولی من برای کشتن سفیروت تقریبا یه روز وقت گذاشتم!!!! خدا بهش عمر جاودانه بده که باعث شد مهارتهام رو انقدر بالا ببرم که کشتن دشمنهای مرحله آخر واسم آسونتر شه!
وقتی از من شکست خورد بهم گفت مهارت جنگیدنت قابل تحسینه!!!! با 12 تا جون!!!!
حسین در حرفه ای بودن خودت که شکی نیست! ولی من فکر کنم تو با beginner mode رفتی که نیم ساعته کشتیش! چون من با proud mode رفتم جیگرم درومد تا نابودش کنم.چی میگی نه بابا شوخی نکن سهراب :laughing::laughing::laughing:من خودم نیم ساعته زدمش رفت پس ایول به خودم که حرفیم :biggrin1: