S Saee xbox 360 کاربر سایت Apr 3, 2015 #16 WTF:d عجب بازي ايه من با اين توضيفات عاشقش شدم نميدونم چرا وقتي قبلا ps2 داشتم نخريدمش حالا نسخه HD اي چيزي واسه نسل هفت نيست ما بازي كنيم
WTF:d عجب بازي ايه من با اين توضيفات عاشقش شدم نميدونم چرا وقتي قبلا ps2 داشتم نخريدمش حالا نسخه HD اي چيزي واسه نسل هفت نيست ما بازي كنيم
amir_amd Loyal Member Jun 3, 2020 #18 نوشته شده توسط Majedeh: از کجا میتونماینبازیو بخرم؟ بیشتر... Haunting Ground (USA) ROM / ISO Download for PlayStation 2 (PS2) - Rom Hustler Reactions: Little John
نوشته شده توسط Majedeh: از کجا میتونماینبازیو بخرم؟ بیشتر... Haunting Ground (USA) ROM / ISO Download for PlayStation 2 (PS2) - Rom Hustler
Little John کاربر سایت Jun 3, 2020 #19 نوشته شده توسط amir_amd: Haunting Ground (USA) ROM / ISO Download for PlayStation 2 (PS2) - Rom Hustler بیشتر... چطور میشه دانلودش کرد ؟
نوشته شده توسط amir_amd: Haunting Ground (USA) ROM / ISO Download for PlayStation 2 (PS2) - Rom Hustler بیشتر... چطور میشه دانلودش کرد ؟
amir_amd Loyal Member Jun 3, 2020 #20 نوشته شده توسط Little John: چطور میشه دانلودش کرد ؟ بیشتر... وقتی روی لینک بالا میزندی وسط صفحه آبی رنگ نوشته : Click here to download this rom روی اون که میزنید یک شمارنده میاد از 9 تا 0 میشمره بعد از اون این جمله میاد Click here to start your download. روی کلمه here که میزنید دانلودتون شروع میشه Reactions: Little John
نوشته شده توسط Little John: چطور میشه دانلودش کرد ؟ بیشتر... وقتی روی لینک بالا میزندی وسط صفحه آبی رنگ نوشته : Click here to download this rom روی اون که میزنید یک شمارنده میاد از 9 تا 0 میشمره بعد از اون این جمله میاد Click here to start your download. روی کلمه here که میزنید دانلودتون شروع میشه